Άλλο τέλος ονειρευόμουν στον ΠΑΟΚ!

Είναι παράξενη η αίσθηση να μην παίζω ποδόσφαιρο. Είναι ανίκητη η έλξη που νιώθω για να ξαναμπώ σε γήπεδο. Αυτό λοιπόν που έχω αποφασίσει να κάνω είναι να παίξω ποδόσφαιρο για έναν ακόμα χρόνο, αν βέβαια δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση κι ας μην το πιστεύουν κάποιοι. Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και στη συνέχεια θα πάρω την απόφαση για το τι θα κάνω στο μέλλον.

Θα ήθελα να είναι διαφορετικές οι καταστάσεις σήμερα. Αυτό που ήθελα να ζήσω όταν ξεκινούσε η φετινή περίοδος δεν κατάφερα να το ζήσω. Οι συνθήκες όπως διαμορφώθηκαν έφεραν τα πράγματα στη μορφή που όλοι ξέρουμε. Ξέρουν όλοι πόση θλίψη μου προκάλεσαν οι εξελίξεις. Άλλο τέλος ονειρευόμουν για φέτος.

Αυτό που κάνω τώρα είναι να προπονούμαι καθημερινά όσο καλύτερα μπορώ. Σε λίγες μέρες θα φύγω για ένα μικρό διάστημα στην Ουρουγουάη. Θα κάνω μια μίνι προετοιμασία με τον γυμναστή της εθνικής ομάδας και θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη για να πάρω αποφάσεις. Θα δω δηλαδή ποια ομάδα θα με δεχθεί για να παίξω ποδόσφαιρο. Η οικογένεια μου θέλει να μείνει στην Ελλάδα. Αγαπάμε την Θεσσαλονίκη και αισθανόμαστε ότι είμαστε στο σπίτι μας.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται σήμερα από το inpaok.com θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσοι έδειξαν το τελευταίο διάστημα με κάθε τρόπο την αγάπη τους σε μένα. Όσους ήρθαν ακόμα και στο σπίτι μου για να μου μιλήσουν. Να με ευχαριστήσουν. Αυτές οι στιγμές και η αγάπη του κόσμου του ΠΑΟΚ δεν ξεχνιούνται. Αυτές οι εικόνες και τα συναισθήματα μένουν για μια ζωή. Αξίες ανεκτίμητες!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!