“Φέρε σπουδαίο προπονητή”

Η συμβούλη προς τον Σαββίδη και η απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ

Το κλίμα στον ΠΑΟΚ είναι πολύ… περίεργο. Λογικό. Έτσι είναι σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, αφού ενώ δεν έχει οικονομικά προβλήματα όπως είχε τις προηγούμενες χρονιές και όλα πηγαίνουν “ρολόι” αγωνιστικά η ομάδα αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων. Αυτό όχι χθες που ήρθε άλλη μία ήττα-σοκ αλλά από το ξεκίνημα της σεζόν και εκείνα τα διπλά ματς με τους Αυστριακούς.

Το πρόβλημα πλέον είναι γνωστό. Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά  θέλει ριζική ανανέωση αλλά κυρίως θέλει τον κατάλληλο άνθρωπο για να χτίσει την νέα ομάδα, αυτήν που θα φέρει τις πολυπόθητες επιτυχίες, αυτές που ονειρεύτηκε ο κόσμος του Δικεφάλου από την στιγμή που απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών ο Ιβάν Σαββίδης: Θέλει προπονητή.

Άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος, έχουν ήδη συμβουλέψει τον  Σαββίδη λέγοντας του την γνώμη τους. Του έχουν επισημάνει δηλαδή ότι πλέον έτσι όπως είναι η κατάσταση στην ομάδα και μετά τον “κορεσμό” που έχει φέρει όλη η σεζόν και όσα συνέβησαν με τον Γιώργο Δώνη, πρέπει να μην διστάσει καθόλου στο θέμα του νέου προπονητή και από εκεί να ξεκινήσει το χτίσιμο του νέου ΠΑΟΚ, του ΠΑΟΚ που θέλει πρωταθλητή όπως ο ίδιος δήλωσε. “Μην ακούς κανέναν άλλον. Πάρε μεγάλο, ικανό προπονητή.  Προπονητή που θα έχει εμπειρίες και θα έχει τον σεβασμό τόσο από τους παίκτες όσο και από τους φιλάθλους και το περιβάλλον του συλλόγου”.

Ο Σαββίδης βέβαια ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για το συγκεκριμένο θέμα και τώρα απομένει να φανεί αν οι συμβουλές του περιβάλλον του, υλοποιηθούν κιόλας, καθώς κατάλαβε και από τις μεταγραφές του χειμώνα ότι η ομάδα δεν βελτιώνεται μόνο με τις προσθήκες αλλά χρειάζεται και έναν προπονητή να της εμπνεύσει.

Άλλωστε από τις δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου φάνηκε ότι κατάλαβε πως έγιναν λάθη το προηγούμενο διάστημα και έδειξε πεπεισμένος ότι θα καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη ομάδα.

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Με νίκη γράφει ιστορία

Ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στην Κηφισιά

Ζάκοτς: «Δεν έχουμε την θέση που μας αξίζει»

Βρήκε προπονητή η Κηφισιά

Η αθέατη πλευρά του ΠΑΟΚ-Βόλος (video)

Ανάσες και στροφή στην Ελσίνκι

Παπάζογλου: «Απαιτητικό ματς με τον ΟΣΦΠ»

Στο πλευρό της ΕΛ.ΑΣ. οι διαιτητές

«Θερμή» υποδοχή στους πρωταθλητές στην Πάφο!

Κλέπκου: «Να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας!»

Ζητάει και τα ρέστα ο ΟΣΦΠ

FORZA με αποκλειστικές ειδήσεις για ΠΑΟΚ! (pic)

Αήττητος από τις 30/10 ο ΠΑΟΚ! (pic-videos)

Απίθανη… σφαλιάρα στην Άιντραχτ

Έρχεται νέα «καμπάνα» για Ολυμπιακό

Ανατροπή στο 92΄ ο Παναιτωλικός

Οζντόεφ: Ο καταλύτης του φετινού ΠΑΟΚ

Τρεις έξω, ένας μέσα για Βόλο!

Στη Θύρα 4 για τον Λουτσέσκου (pic+video)

Σενάριο για ΠΑΟΚ με Σαμορόντοφ

O Λουτσέσκου «έφτιαξε» τον Μάρκος Αντόνιο

Γκολάρα ο Πέλκας με σλάλομ είκοσι μέτρων! (video)

Ο ΠΑΟΚ κυνηγά αυτό που δεν μπόρεσε ποτέ πριν

Ζίβκο Ζίβκοβιτς 10 μήνες μετά!

Αλλαγή δεδομένων με τους διαιτητές

Πρώτες ανάσες σε Κοτάρσκι

Φτάνει η κοροϊδία, βρείτε τους ενόχους!

Βρήκε προπονητή ο ΟΦΗ

Σε κλειστό «κλαμπ» ο Κοτάρσκι

Eπίθεση Ολυμπιακού σε ΕΠΟ και Αλαφούζο

Ο κρίσιμος Δεκέμβρης του ΠΑΟΚ (pic)

Πολλά τα ερωτηματικά ενόψει Βόλου

Ζάκοτς: «Ο Θεός μας βοήθησε στην πρόκριση»

Πότε θα οριστεί η 14η αγωνιστική;

Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση από σήμερα

Τσιάρτας: «Βλέπω τον εαυτό μου στον Μέσι»

Έτσι έρχεται στην Τούμπα ο Βόλος

Με νίκη γράφει ιστορία

Η αθέατη πλευρά του ΠΑΟΚ-Βόλος (video)

Ανάσες και στροφή στην Ελσίνκι

Αήττητος από τις 30/10 ο ΠΑΟΚ! (pic-videos)

Έκανε… ασπρόμαυρο τον γιο του ο Τάισον! (pic)

Το «focus» του Τάισον στην Ελσίνκι (pic)

O Λύρατζης και η… λύρα του! (video)

Βρήκε προπονητή η Κηφισιά

Αναβλήθηκε η εκδίκαση για τα επεισόδια στον Βόλο

Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του Ολυμπιακού

Ο Μπέος στον (ερυθρόλευκο) κόσμο του

Επίθεση Μπέου στους διαιτητές

«Απεργία διαρκείας για τους διαιτητές»