Δίxτυα και στη Ρόδο

Η Ρόδος είναι ένα νησί που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα: τον Γιώργο Σκαρτάδο. Ήρθε το 1982, σε ηλικία 22 ετών, στον ΠΑΟΚ (μέτρησε 283 συμμετοχές και 87 γκολ) και τώρα μετά από 31 χρόνια από την πρώτη παρουσία του Σκαρτάδου στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος» αποκτά […]

Η Ρόδος είναι ένα νησί που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ασπρόμαυρη φανέλα: τον Γιώργο Σκαρτάδο.

Ήρθε το 1982, σε ηλικία 22 ετών, στον ΠΑΟΚ (μέτρησε 283 συμμετοχές και 87 γκολ) και τώρα μετά από 31 χρόνια από την πρώτη παρουσία του Σκαρτάδου στην Τούμπα, ο «Δικέφαλος» αποκτά πάλι δεσμούς φιλίας με το νησί της Ρόδου. Αναζητώντας (γιατί όχι;) να βρει τον νέο Σκαρτάδο!

Από το μεσημέρι της Τρίτης ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος βρίσκεται στη Ρόδο «σφραγίζοντας» και επισημοποιώντας την συνεργασία του Δικεφάλου με την ακαδημία ποδοσφαίρου Ευκλής Σορωνής, που εντάσσεται, όπως συνέβη πριν από μια εβδομάδα και με τον Αστέρα Ρεθύμνου, στο Δίκτυο Ανάπτυξης του ΠΑΟΚ.

Η Ευκλής Σορωνής ιδρύθηκε, όπως και ο ΠΑΟΚ, το 1926 και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ομάδας μετράει τρία χρόνια «ζωής», έχει στις τάξεις της 80 μικρά παιδιά, σύγχρονες γηπεδικές εγκαταστάσεις και τον χειμώνα βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι άνθρωποί της προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ.

«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια σας και γιατί όχι να μην βρούμε και να αναδείξουμε έναν νέο Γιώργο Σκαρτάδο», τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Ρόδο, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

«Είναι ειλημμένη απόφαση της νέα ιδιοκτησίας να επεκτείνει το Δίκτυο Ανάπτυξης σε ολόκληρη την Ελλάδα και να δημιουργήσει τη Σχολή ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο Γενικός Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης, που το απόγευμα της Τρίτης παρακολούθησε τις προπονήσεις των τμημάτων και στη συνέχεια βρέθηκε στα γραφεία της Ακαδημίας και μίλησε σ’ όλους τους γονείς των παιδιών για το ρόλο και την σημασία που δίνει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτές τις συνεργασίες με όλες τις Ακαδημίες ανά την Ελλάδα.

Ο Ευκλής Σορωνής είναι η πρώτη Ακαδημία ποδοσφαίρου της Ρόδου, που συνεργάζεται με κάποια από τις μεγάλες ομάδες της χώρας, με τον ΠΑΟΚ να έχει άμεση ενημέρωση για όλα τα ταλέντα της Δωδεκανήσου.

 

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Τα πρωτοσέλιδα 30/9 (video)

Ο ΠΑΟΚ πήγε τελικό!

Αταμάν: «Επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και στο μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, αλλά.. (video)

Τακιανός: «Ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε»

Τακιανός: «Αν ήμασταν πιο εύστοχοι…»

ΠΑΟΚ-Περιστέρι στον μικρό τελικό

Γκολάρες και Ναντίρ στην προπόνηση (video)

Live+Stream: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Με το βλέμμα στον Μεϊτέ ενόψει Λεωφόρου

Μακνίς… Αirlines! (videos)

Ποτέ δεν παίζει μόνος ο ΠΑΟΚ (video)

Πρόβλημα με Ρόντε στην Άιντραχτ

Κλείνει το ΟΑΚΑ λόγω στατικότητας!

Αγωνία για Κουλιεράκη

Έφυγε το βάρος από τον Ντεσπόντοφ

Λουτσέσκου: «Αυτό μου είπε ο Τάισον»

Έμεινε ελεύθερος ο Πρίγιοβιτς

Χαμός με Ουκρανία-UEFA

Ο Μανούχος ήθελε να ακυρωθεί το γκολ!

Ντρέπεται και η ντροπή

Κίνδυνος για Αντρίγια και Κωνσταντέλια!

Απορεί η Ελλάδα με αυτά που βλέπει (videos)

Συγκινήθηκε ο Τσιγγάρας! (video)

Η απόδοση των παικτών

Η Ελλάδα ζει διαιτητικό μεσαίωνα!

Βιεϊρίνια σε Τσιγγάρα: «Όλο δικό σου» (pic)

Νόρκεπινγκ ή Μπενφίκα στον όμιλο του ΠΑΟΚ

Λύγισε ο Τσιγγάρας: «Δεν έχω λόγια» (video)

Η βαθμολογία της Super League

Τάισον: «Ο ΠΑΟΚ μου έδωσε την ευκαιρία»

Το πιο σημαντικό ήταν το τρίτο

Η αλλοιωμένη βαθμολογία της Super League

Η κρυφή χαρά του Λουτσέσκου

Η Θύρα 4… εμπνέει τον Μουργκ

Φουριόζος Πανσερραϊκός

Αταμάν: «Επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

ΠΑΟΚ-Μπενφίκα και στο μπάσκετ

Ο ΠΑΟΚ το πάλεψε, αλλά.. (video)

Τακιανός: «Ο ΠΑΟΚ δεν παραδόθηκε»

Τακιανός: «Αν ήμασταν πιο εύστοχοι…»

ΠΑΟΚ-Περιστέρι στον μικρό τελικό

Ανταγωνιστικός για ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ