Ευδιάθετος ο Ιβάν!

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τον Χούμπ Στέφενς ο Ιβάν Σαββίδης αναχώρησε οδικώς για την Χαλκιδική και συγκεκριμένα για το Porto Carras όπου και διανυκτέρευσε.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέλεξε το συγκεκριμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα για να φιλοξενήσει στελέχη των επιχειρήσεων του και προσωπικούς του φίλους που έφερε από την Ρωσία για ολιγοήμερες διακοπές. Ο ομογενής επιχειρηματίας από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή έχει στη διάθεση του ένα μεγάλο αριθμό δωματίων προσφέροντας όλες τις ανέσεις στους προσκεκλημένους του.

Ο Σαββίδης έδειχνε πολύ ευδιάθετος -σαφώς ικανοποιημένος από την συμφωνία που είχε πετύχει νωρίτερα με τον Χουμπ Στέφενς- και απόλαυσε την παραμονή του στο κορυφαίο ξενοδοχειακό συγκρότημα καθώς δεν κρύβει τον θαυμασμό του για το φυσικό κάλος της περιοχής το περιβάλλον και τις ανέσεις που προσφέρει το συγκρότημα το οποίο έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν θεωρώντας το κορυφαίο προορισμό.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σήμερα το μεσημέρι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα αναχωρήσει με ελικόπτερο από το Porto Carras και προορισμό την Θεσσαλονίκη για να διεκπεραιώσει υποθέσεις που αφορούν τον ΠΑΟΚ αλλά και τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!