Αποφασίζουν για Φυτανίδη

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στις συζητήσεις του σχεδιασμού της ομάδας στις επαφές του Χουμπ Στέφενς με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι η περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει ο αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο Αθηνών έχει έρθει σε επαφή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει συμφωνήσει προφορικά για να συνεχίσει την καριέρα του με συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Αυτό τουλάχιστον συμφωνήθηκε πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ολλανδό προπονητή. Για να προχωρήσει η διαδικασία θα πρέπει πλέον να δώσει τη συγκατάθεση του ο Στέφενς κάτι που δεν μπορεί να συμβεί πριν ενημερωθεί ο νέος κόουτς του ΠΑΟΚ για τα χαρακτηριστικά του παίκτη.

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι ο Κουμάλο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα και ο Κατσουράνης θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο στη φυσική του θέση, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί να αποκτήσει τουλάχιστον δυο στόπερ. Ενδεχομένως ο ένας να είναι ο Φυτανίδης, να αναζητηθεί ένας ακόμα από το εξωτερικό, ενώ είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο παραμονής του Σίλντεφελντ που επίσης αποτελεί θέμα συζήτησης του Στέφενς με τους επιτελείς του Δικεφάλου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!