Η φόρμα του ΠΑΟΚ περιμένει τον Στεφενς!

Κάποιοι προτιμούν τα πουκάμισα, σε άλλους αρέσουν καλύτερα τα κοστούμια, σε αρκετούς όμως αρέσει να φοράνε τις φόρμες της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι και ο Χουμπ Στέφενς ο οποίος αρνείται να βγάζει από πάνω του τις φόρμες που του δίνει ο κάθε σύλλογος  που προπονεί.

Στον «κύκλο» των προπονητών υπάρχει ένα ρητό το οποίο λέει πως για να βγάλεις τις φόρμες και να βάλεις το κοστούμι πρέπει πρώτα να κάνεις το αγροτικό σου και να φας πολλά ψωμιά.

Αυτό βέβαια ο Ολλανδός το έχει κάνει, παρόλα αυτά όταν κάθεται στον πάγκο προτιμάει να ντύνεται απλά, καθώς θέλει να μπορεί να κινείται ελεύθερα, άλλωστε χρησιμοποιεί σχεδόν όλα τα μέλη του σώματός του όταν δίνει οδηγίες στους ποδοσφαιριστές.

Αν και πλέον κοστουμαρίζεται μόνο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, (κυρίως σε αυτούς του Τσάμπιονς Λιγκ), καθώς του το επέβαλε η ΟΥΕΦΑ. Ο ίδιος όμως δεν τα γουστάρει, με το ζόρι τα φοράει..

Συγκεκριμένα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό (όταν ο Στέφενς ήταν προπονητής στη Σάλκε), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία τον είχε τιμωρήσει, αφού για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε στον πάγκο ντυμένος με φόρμες. Με τον ίδιο να μιλάει για κανονισμούς της πλάκας μετά από αυτή την απόφαση.

Πλέον το μόνο που μένει είναι να δούμε αν πηγαίνουν τα ασπρόμαυρα στον Χουμπ Στέφενς, καθώς φέτος θα φοράει την φόρμα του ΠΑΟΚ και ας ελπίσουμε να αναγκαστεί να φορέσει και κοστούμι…

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!