Το άλλο…μισό του Στέφενς

Ο Τον Λόκχοφ έχει όσα δεν έχει ο Στέφενς και δεν εχει, όσα… έχει ο Στέφενς!

O νέος προπονητής του Δικεφάλου δεν διάλεξε τυχαία του Τον Λόκχοφ ως δεξί του χέρι για αυτήν την νέα αποστολή που αναλαμβάνει με την πρόσληψη του στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός προπονητής σίγουρα εκτιμάει πάρα πολύ τις προπονητικές ικανότητες του Λόκχοφ ο οποίος δεν είναι ένας… μαθητευόμενος προπονητής αλλά ένας άνθρωπος με εμπειρία σε πάγκους συλλόγων και μάλιστα και ως πρώτος προπονητής.

Από την άλλη, ο Στέφενς γνωρίζει πολύ καλά και τον άνθρωπο Λόκχοφ. Είναι πολλά χρόνια φίλοι και ως συνεργάτες έγιναν πρωταθλητές, στην πρώτη προσπάθεια του Στέφενς εκτός Ολλανδίας και Γερμανίας.

Όταν ήταν στην Σάλτσμπουργκ, Στέφενς και Λόκχοφ έγιναν πρωταθλητές. Στην Αυστρία ξέρουν ότι ο ένας συμπλήρωνε τον άλλον, τόσο σε ότο αφορά τις προπονητικές ικανότητες και την φιλοσοφία τους στο ποδόσφαιρο όσο και έξω από το γήπεδο.

Ο Στέφενς που προτιμάει το αμυντικό ποδόσφαιρο, είναι ένας δύστροπος άνθρωπος. Είναι επίσης πιο θερμός από τους υπόλοιπους κεντροευρωπαίους προπονητές και όταν…νευριάζει το δείχνει. Την ίδια στιγμή ο Λόκχοφ που του αρέσει περισσότερο το επιθετικό ποδόσφαιρο , είναι η «ήρεμη δύναμη». Ακριβώς ότι χρειάζεται δίπλα του, ένας τόσο σπουδαίος, δυναμικός και εκρηκτικός προπονητής όπως ο Στέφενς.

Όλοοι έχουν να λένε για τον ευγενικό Λόκχοφ, τον άνθρωπο χαμηλών τόνων με την σκληρή δουλειά. Μάλιστα αρκετοί άνθρωποι του αθλήματος στην Ολλανδία, χάρηκαν με την είδηση ότι οι δυο τους θα δουλέψουν ξανά μαζί στον ΠΑΟΚ και λένε πως είναι πολύ καλό που ο Λόκχοφ έμεινε μόνο για λίγες ημέρες εκτός ποδοσφαίρου και θα κάτσει ξανά στους πάγκους.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!