Θέαμα στο «Παλατάκι»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Λίνος Χρυσικόπουλος ήταν οι προσκεκλημένοι της δεύτερης ημέρας του καλοκαιρινού καμπ του ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες μίλησαν στα παιδιά που συμμετέχουν στο καμπ δίνοντας τους συμβουλές , ενώ προκάλεσαν ενθουσιασμό με τα καρφώματα τους, αλλά και τα πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια που έπαιξαν με τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες.

Τον λόγο πήρε πρώτα ο Τσαϊρέλης: «Μικρός έπαιζα και χάντμπολ, αλλά με κέρδισε το μπάσκετ και δεν το μετάνιωσα δούλεψα πολύ και συνεχίζω να δουλεύω. Καθημερινά περίπου πέντε ώρες τις περνάω στο γήπεδο στην περίοδο την αγωνιστική, ενώ ακόμη και τώρα το καλοκαίρι κάνω πρωί και απόγευμα και προπόνηση. Και για να αντιμετωπίσω ένα πρόβλημα τραυματισμού που είχα, κάνω και ένα επιπλέον πρόγραμμα κάθε μέρα. Μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσει κανείς, με σκληρή δουλειά».

Ενώ ο Λίνος Χρησικόπουλος  είπε: «Ήρθα μικρός στη Θεσσαλονίκη, χρειάστηκε αρκετή δουλειά για να μπορώ να παίζω σε αυτό το επίπεδο, αλλά συνεχίζω να δουλεύω. Θα πρέπει να μην αφήσετε ποτέ το σχολείο και τα μαθήματά σας, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα. Και το σχολείο το χρειάζεστε για πολλά πράγματα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!