Στόχος να μείνει ο Κοντομηνάς

Ο άνθρωπος που έφερε τον Δημήτρη Κοντομηνά κοντά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών και την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Μανώλη Μαλέλη ο οποίος σχολίασε τη σεζόν που τέλειωσε αλλά και το αν θα έχει συνέχεια η χορηγία του Κοντομηνά στην ΚΑΕ. Για την δικαίωση του ως προς […]

Ο άνθρωπος που έφερε τον Δημήτρη Κοντομηνά κοντά στον μπασκετικό ΠΑΟΚ φιλοδοξεί να επεκτείνει τη συνεργασία των δυο πλευρών και την επόμενη σεζόν. Ο λόγος για τον Μανώλη Μαλέλη ο οποίος σχολίασε τη σεζόν που τέλειωσε αλλά και το αν θα έχει συνέχεια η χορηγία του Κοντομηνά στην ΚΑΕ.

Για την δικαίωση του ως προς την αναγκαιότητα ενίσχυσης της ομάδας μετά τις δύο αποχωρήσεις μεσούσης της περσινής σεζόν: «Εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκα. Αλλά η στρατηγική της ομάδας ήταν να εξυγιανθεί η ομάδα, η οποία είναι και αυτή πολύ σημαντική. Και ο κ. Πρέλεβιτς και ο κ. Μαρκόπουλος έχουν ένα δίκιο από την πλευρά τους. Εγώ πιστεύω πως θα μπορούσε να έρθει ένας παίκτης ώστε να βοηθήσει την ομάδα στο τέλος, καθώς έφυγαν 2 παίκτες και δεν αντικαταστάθηκε τουλάχιστον ένας».
Για το αποτέλεσμα της σεζόν που μας πέρασε για τον ΠΑΟΚ και το πως το υποδέχθηκε ο ισχυρός επιχειρηματίας: «Δεν το έχει σχολιάσει, αλλά δε νομίζω να είναι ανικανοποίητος με βάση τα δεδομένα. Είχε τονίσει, όμως, και στην κοπή της πίτας όπου και είχε παραβρεθεί πως θέλει να δει την ομάδα στην Ευρώπη. Σίγουρα, θα χαιρόταν αν έβγαινε ο ΠΑΟΚ τρίτος. Πάντα ένας επιχειρηματίας θέλει να έχει ανταποδοτικότητα, όταν δίνει μια χορηγία. Και ο κόσμος του ΠΑΟΚ, όμως, πάντα κοιτάζει ψηλά και μην ξεχνάμε πως έχει πολύ βαρύ όνομα. Είναι αναμφισβήτητη η επιθυμία του κ. Κοντομηνά να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, μετά και από δικιά μου πρόταση. Δεν το λέω για να αυτοπαρουσιαστώ, αλλά γιατί αγαπώ πραγματικά τον ΠΑΟΚ».
Για το αν ενημερώνεται ο Κοντομηνάς για τις εξελίξεις και τα αποτελέσματα του Δικεφάλου: «Του μεταφέρω λεπτομερώς όλες τις εξελίξεις της ομάδας, αλλά και όταν μιλάει με την διοίκηση της ομάδας μαθαίνει για όλα τα ζητήματα. Παρακολουθούσε κάθε παιχνίδι της ομάδας, έκανε την κριτική του μετά από αυτό και μάλιστα έθετε προβληματισμούς όποτε δεν ήταν νικηφόρο το αποτέλεσμα. Είναι φυσικό επόμενο να θέλει να έχει καλή παρουσία η ομάδα στην οποία είναι χορηγός».
Για το ύψος της χορηγίας που δόθηκε αλλά και για την παράλληλη εξέλιξη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σε αγωνιστικό και οικονομικό τομέα: «Στην ουσία κάλυψε το αγωνιστικό μπάτζετ του ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να πω πόσο ακριβώς ήταν η χορηγία. Κατά τη γνώμη μου, θα ήθελα μια καλύτερη πορεία. Όμως, αυτή δεν είναι η θέση του κ. Κοντομηνά, ο οποίος δεν έχει τοποθετηθεί για την κατάληξη της σεζόν. Εγώ πιστεύω πως θα μπορούσαν να γίνουν παραλλήλως πράγματα. Αν μας ζητούσαν οικονομική βοήθεια για την προσθήκη παίκτη, θα βρίσκαμε λύση. Ναι μεν πρέπει να κοιτάμε την εξυγίανση, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε μόνο εκεί. Πρέπει να εξελίξουμε κι άλλο την ομάδα».
Για το αν θα συμμετέχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη: «Πιστεύω θα είναι δύσκολα, αν και δεν είναι δικιά μου αρμοδιότητα. Υπάρχει η διοίκηση που αυτή έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, αλλά και αγωνιστικά και οικονομικά νομίζω θα είναι δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, εάν συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».
Για το αν θα παραμείνει ως χορηγός και την επόμενη σεζόν ο Κοντομηνάς: «Εγώ θα κάνω το παν για να παραμείνει ο κ. Κοντομηνάς ως χορηγός στον ΠΑΟΚ. Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, οι επαφές μας είναι συνεχείς και ελπίζω θα έχουμε ευτυχή κατάληξη. Πάντως, εάν υπάρξει εκ νέου χορηγία, θα επιδιώξει ο κ. Κοντομηνάς μέσω εμού, να πάνε τα λεφτά κυρίως στην πρόσθεση παικτών. Δε λέω μόνο για απόκτηση παικτών και ανύψωση του επιπέδου της ομάδας, αλλά κυρίως για αυτό το κομμάτι.
Δεν έχει καμία υποχρέωση ο κ. Κοντομηνάς να πληρώνει τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων, αν και όταν δίνεις μια χορηγία, η διοίκηση έχει κάθε δικαίωμα να δίνει τα χρήματα όπου αυτή νομίζει. Απλώς, όλοι νομίζω θέλουμε να δούμε ακόμη ψηλότερα τον ΠΑΟΚ και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».
Για το αν πρέπει να δοθεί το όνομα του Νίκου Βεζυρτζή στο Παλατάκι: «Πώς θα μπορούσα να πω εγώ κάτι τέτοιο εν απουσία ανθρώπου της διοίκησης ή μη έχοντας θεσμικό ρόλο; Πάντως, νομίζω ως φίλαθλος πως του αξίζει μια τέτοια τιμή, διότι είναι πολύ μεγάλος παράγοντας, ο μεγαλύτερος του μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής. Πάντα, όταν είμαι μαζί του μαθαίνω πράγματα που δεν γνωρίζω ή γενικώς ενημερώνομαι για σπουδαία πράγματα».
Για την προσπάθεια των Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλου αλλά και την ανάγκη να προσελκύσει ή να επαναφέρει ο ΠΑΟΚ και άλλους επιχειρηματίες από τη Βόρειο Ελλάδα: «Θα ήθελα να πω πως ο κ. Πρέλεβιτς και ο κ. Γαλατσόπουλος κάνουν τεράστια προσπάθεια, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Θα ‘θελα να δω πάλι κοντά στην ομάδα επιχειρηματίες και ανθρώπους όπως οι κύριοι Αμοιρίδης, Πατρίδας, Πανάκας. Γενικώς, νομίζω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσελκύσει επιχειρηματίες από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, όπου η δυναμική του είναι ανυπολόγιστη, κακά τα ψέματα».
Για το πως βλέπει ως επιχειρηματική κίνηση ο Κοντομηνάς την παροχή χορηγίας στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Κατ’ αρχάς, είναι μεγάλη του τιμή που συνοδεύεται το όνομά του από το όνομα του ΠΑΟΚ. Αλλά, μην ξεχνάμε πως είναι ένας επιχειρηματίας που προσδοκά ανταποδοτικότητα. Θέλει να ενισχύονται τα προϊόντα που προσφέρει και οι εταιρίες του. Πέρα από την αγάπη και την επιθυμία του για ενίσχυση του ΠΑΟΚ, ως επιχειρηματίας θέλει να έχει και περαιτέρω έσοδα.
Δεν έχουμε αναλύσει ακόμη τα αποτελέσματα κι αν υπάρχει ανταποδοτικότητα, αλλά σίγουρα κι αυτό θα συνυπολογιστεί στην τελική απόφαση του κ. Κοντομηνά για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ. Πάντως, η πρώτη χρονιά είναι κυρίως εγκλιματισμού, πρέπει να δοθεί πίστωση χρόνου. Όμως, όλοι θα πρέπει να αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια και να μην υπάρχουν τυχόν παραλείψεις που υπήρχαν φέτος».
Για την απόκτηση της παλιάς αίγλης των «ασπρόμαυρων»: «Ο κ. Γαλατσόπουλος έχει “ματώσει” για τον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι ένας πρώην αθλητής που έχει πανευρωπαϊκή φήμη και αναμφισβήτητη αξία και βοηθάει τρομερά την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ισχυρός στην Αθήνα, όλοι τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό, εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι. Θα πρέπει, όμως, να αποκτήσει την μεγάλη αίγλη του παρελθόντος και τον σεβασμό των χρυσών ημερών της ομάδας».
Για την αγωνιστική ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Από πλευράς μου, θα ζητήσω από τη διοίκηση ως καλοπροαίρετη κίνηση, να ενισχυθεί η ομάδα. Δεν θα είναι εκβιαστικού χαρακτήρα βεβαίως, αλλά νομίζω πως όλοι θέλουμε να δούμε ακόμη καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Αυτή είναι και η κύρια επιθυμία του κ. Κοντομηνά».
Για τη βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την περίπτωση να συνυπάρξει με τον Κοντομηνά: «Φυσικά και είναι σημαντική η βοήθεια και του κ. Σαββίδη. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω μαζί με τον κ. Κοντομηνά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Φανταστείτε την δυναμική που θα έχει η ομάδα με αυτούς τους δύο επιχειρηματίες. Αυτή είναι και η επιθυμία μου».
Για το αν υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κοντομηνάς: «Πιστεύω πως δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να το πούμε αυτό. Ας περάσει κι αυτή η χρονιά, ώστε να έχουμε καλύτερες και ασφαλέστερες ενδείξεις και μετά θα το κοιτάξουμε αυτό. Είναι ανοιχτό, πάντως, το ενδεχόμενο να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο μέλλον».
Πηγή: «Arena fm»

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε και την άμυνα του

Το μέλλον είναι εδώ!

Η πρόοδος του Μπράντον

Για το 9×9 ο ΠΑΟΚ

Τερζόγλου: «Να συνεχίσουμε το σερί» (video)

Η νίκη-πρόκριση επί της Σλόβαν Λίμπερετς (video)

Πρώτα ο Φοίνικας και μετά η Μακάμπι

Έρχεται… Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ!

To PAOK Inside LIVE!

Επιστροφή με απουσίες για τον ΠΑΟΚ

Στην ΕΡΤ το Φοίνικας-ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα μέχρι την 20ή αγωνιστική

Χαλάρωση πριν την πρεμιέρα (pics)

Στα 20 ευρώ το εισιτήριο του Καλαμάτα-ΠΑΟΚ

Όταν ο Στογιάκοβιτς «καθάρισε» τον Ολυμπιακό!

Βρήκε ομάδα ο Ζαμπά!

Μπάει για το μπαμ με σούπερ ταλέντο η Μπαρτσελόνα

Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε και την άμυνα του

Το μέλλον είναι εδώ!

Ο Ετό κλώτσησε οπαδό στο πρόσωπο! (video)

«Έμεινα άναυδος με τον ΠΑΟΚ»

Φιλίπε Σοάρες: «Αυτή είναι η ιστορία μου!»

Η αποκάλυψη Βιεϊρίνια για Μιχαηλίδη-Λύρατζη

Αποσυναρμολογείται το «Stadium 974» στο Κατάρ

Το ανέβασμα του Μπράντονιτς

Οι παίκτες που… κέρδισε ο Λουτσέσκου

Τους παράτησε και έφυγε ο Κριστιάνο! (videos)

Φιλίπε: «Ήθελα σαν τρελός να έρθω στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια για Πορτογαλία, Σάντος και Ρονάλντο!

Χωρίς… Αναστόπουλο με ΠΑΟΚ η Καλαμάτα!

Μίλησε για Κούρτιτς ο Τσέφεριν

Μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ

33 αναφορές για ύποπτα ματς στην SL2!

«Ο Αντρίγια κορυφαίος της Σερβίας στο Μουντιάλ!»

Ίνγκασον: «Το χαστούκι μας ξύπνησε!»

«Βενιαμίν» και στην Εθνική ο Τζίμας

H αποθέωση του Ίνγκασον στον Κουλιεράκη

ΣΟΚ στον Ατρόμητο με Κιβρακίδη

Πρέλεβιτς: «Τα βρήκα με τον Γκάλη» (videos)

Πάει Βραζιλία ο Ροντίγκο Ρέι;

Κοντά σε προπονητή τερματοφυλάκων ο ΠΑΟΚ!

To «ζει» ο Ελ Καντουρί! (pic)

Αυτά είναι τα ζευγάρια των «8» του Mundial

Η πρόοδος του Μπράντον

Ο ΠΑΟΚ βελτίωσε και την άμυνα του

Εντυπωσιακή επιστροφή στις προπονήσεις (video)

Έρχεται… Γολγοθάς για τον ΠΑΟΚ!

Επιστροφή με απουσίες για τον ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα μέχρι την 20ή αγωνιστική

Στα 20 ευρώ το εισιτήριο του Καλαμάτα-ΠΑΟΚ

Πωλήθηκε σε Αμερικανό ο Παναιτωλικός!

Καλαμάτα: Χωρίς τον γκολτζή της κόντρα σε ΠΑΟΚ

ΣΟΚ στον Ατρόμητο με Κιβρακίδη

Χωρίς… Αναστόπουλο με ΠΑΟΚ η Καλαμάτα!

Μαύρα μαντάτα για Μπακάκη (vid)

Ολυμπιακός: Όλο και πιο κοντά στον Μαντσίνι