inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
ΓυναικείοΠοδόσφαιρο

Κραυγή αγωνίας από τις πρωταθλήτριες!

Μάνος Τσαλγατίδης
09.09.2013 11:58
Share
SHARE

Αίσθηση είχε προκαλέσει η ανακοίνωση-επιστολή της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομαδας του ΠΑΟΚ.

Στην ανακοίνωση τους η επι σειρά ετών πρωταθλήτρια ομάδα, ουσιαστικά καταγγέλλει τον Α.Σ ΠΑΟΚ για αδιαφορία προς το πρόσωπο τους. Αναφέρονται μάλιστα γεγονότα της καθημερινότητας τους, που έδειχναν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση για τις παίκτριες, οι οποίες πλέον έχουν βιοποριστικό πρόβλημα ενώ η πρωταθλήτρια ομάδα κινδυνεύει να διαλυθεί!

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από τότε και τίποτα θετικό δεν έχει συμβεί, καθώς ο Ερασιτέχνης δεν έχει αντιδράσει στην έκκληση των γυναικών του Δικεφάλου.

Την στιγμή που οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ασχολούνται με το… μπλουζάκι του Κάτσε, κορίτσια που έχουν φέρει τίτλους στον σύλλογο παίζουν για μερικά 100ρικα ευρώ που δεν τα παίρνουν και μοιάζουν να είναι ξεχασμένες από όλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του inpaok  η κατάσταση που περιέγραψαν οι παίκτριες του Δικεφάλου με την ανακοίνωση τους, όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί, αλλά χειροτερεύει με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε απόγνωση και να νιώθουν το μέλλον τους αβέβαιο.

Ύστερα από αυτή την ανακοίνωση δεν υπήρξε καμία κίνηση από τον Α.Σ. αλλά και η εξέλιξη μόνο θετική δεν ήταν, καθώς ο ερασιτέχνης όχι μόνο δεν απάντησε στα όσα ζητούσαν τα κορίτσια, αλλά υπήρξαν και άνθρωποι που αμφισβήτησαν τα όσα ανέφεραν οι παίκτριες στην επιστολή τους!

Μάλιστα υπήρξαν πολλές πιέσεις προς τις παίκτριες του ΠΑΟΚ, αλλά και προς τον πετυχημένο Τούρκο προπονητή, Μέρτ Ίσμπιλιρ με αποτέλεσμα ο τελευταίος μην αντέχοντας άλλο αυτή την κατάσταση, να αποχωρήσει από την ομάδα. Απώλεια σοβαρή για τις μόνιμες πρωταθλήτριες του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς ήταν ο μοναδικός άνθρωπος  από την οικογένεια των “ασπρόμαυρων” ο οποίος τις στήριζε σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε λιγότερο από ένα μήνα ξεκινάει το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και η ομάδα ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία! Δεν έχει γίνει ούτε μια προπόνηση.

Μάλιστα η ομάδα έχει χάσει κάποιες παίκτριες και ακόμα δεν έχει βρεθεί ο νέος προπονητής με αποτέλεσμα τα κορίτσια του ΠΑΟΚ να νιώθουν μετέωρα και πως είναι “παιδιά ενός κατώτερου Θεού”, καθώς σε σχέση με άλλα τμήματα χρήζουν κακής αντιμετώπισης από τον Α.Σ.

Τι οδήγησε όμως τις γυναίκες του Δικέφαλου σε αυτή την ανακοίνωση-επιστολή;

Ας θυμηθούμε πρώτα όσα αναφέρονται σε αυτή:

«Εμείς, οι κατά 8 συνεχόμενα χρόνια πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση και την πλήρη απογοήτευσή μας προς τους υπευθύνους της ομάδας.

Εισπράττουμε καθημερινά μια απαξιωτική στάση και συμπεριφορά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει ούτε στις προσωπικότητές μας, ούτε στην ιδιότητά μας σαν αθλήτριες, μα ούτε και στο σύλλογο. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ακόμη και για την οικονομική επιβίωσή μας (Από Μάρτιο!!! έχουμε να λαμβάνουμε τα οδοιπορικά μας), μη έχοντας ακόμη και τα απαραίτητα (ρουχισμό εδώ και 4 χρόνια, ιατρική κάλυψη, παίκτριες που τραυματίζονται μένουν στο περιθώριο και αναγκάζονται με δικά τους έξοδα να καλύψουν την αποκατάστασή τους) είμαστε εκεί σε κάθε προπόνηση και αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται σε διακοπές.

Με το ξεκίνημα της προετοιμασίας ζητήσαμε ένα ραντεβού με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, κ. Κατσαρή, αφού προηγουμένως ο υπεύθυνος της ομάδας, κ. Προύσαλης, μας ανέφερε ότι αδυνατεί να κάνει το οτιδήποτε. Ανταπόκριση δεν έχουμε βρει από κανέναν. Σεβαστήκαμε το γεγονός ότι το champions league  είναι ένας θεσμός στον οποίον αν δε παρευρεθεί η ομάδα μπορεί να υποστεί κυρώσεις.

Λάβαμε χώρα στο τουρνουά στο οποίο συνέβησαν τα εξής: Η αποστολή περιελάμβανε μόνο 16 παίκτριες, δεν υπήρχε γιατρός ή έστω κάποιος που θα  μπορούσε να βοηθήσει σε αυτό και δεν είχαμε κανενός τη στήριξη πέραν του προπονητή.
Παρακαλούμε την άμεση ανταπόκριση του ερασιτέχνη με την ανάλογη συμπεριφορά που αρμόζει σε αυτή την ομάδα, όπως κάνουμε και εμείς όλα αυτά τα χρόνια”.

Το παράπονο της ομάδας, φέρεται να είναι η αδιαφορία του Α.Σ. προς το μέρος τους, αλλά και η έλλειψη επικοινωνίας, καθώς οι δύο πλευρές δεν μπορούν να συνεννοηθούν με τίποτα. Άλλωστε αυτά τα κορίτσια αξίζουν την προσοχή του Ερασιτέχνη, αφού εδώ και 9 χρόνια παίρνουν πρωταθλήματα και αγωνίζονται στο Champions League.

Οι παίκτριες της ομάδας, έχουν γίνει “ένα” με το σύλλογο και ο μεγάλος φόβος είναι να μην διαλυθεί ακόμα και όλο το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα ταξίδεψε στην Φινλανδία για το Champions League γυναικών με 16 παίκτριες από τις οποίες αρκετές ήταν από την δεύτερη ομάδα του Δικέφαλου και όπως ήταν φυσιολογικό δεν είχαν τις απαραίτητες εμπειρίες.

Όσον αφορά τα χρήματα φυσικά είναι πολύ λίγα και δεν έχουν καμία σχέση με τις αμοιβές άλλων αθλημάτων, όμως έστω και έτσι υπάρχει καθυστέρηση πληρωμών εδώ και πολλούς μήνες. Ακόμα και οι φόρμες προπόνησης είναι οι ίδιες εδώ και τέσσερα χρόνια!

Ένα είναι το σίγουρο πως οι αθλήτριες του ΠΑΟΚ χτύπησαν το καμπανάκι του κινδύνου εδώ και πολύ καιρό και μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει κάτι, Ο Δικέφαλος κινδυνεύει να χάσει το πιο πετυχημένο τμήμα του, το γυναικείο ποδόσφαιρο που έχει φέρει τόσους τίτλους όσο καμία άλλη ομάδα στον σύλλογο.

 

 

 

 

 

Ποδόσφαιρο

MME Μεξικού: «Ακόμα διαπραγματεύονται ΠΑΟΚ-Κρουζ Αζούλ»

Μάνος Τσαλγατίδης
05.08.2025 00:06

Mπλέκουν ξανά ΠΑΟΚ με Χάουτεκιτ

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 22:37

O Mπάλντε στο… θρανίο

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 22:10

Μια δυνατή «ασπρόμαυρη» προπόνηση

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 21:21

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός λέει ψέματα κι έπαιξε βρώμικο παιχνίδι»

Γιάννης Σωτηρίου
04.08.2025 20:41

Όταν ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Ριέκα (videos)

Πάνος Γεωργογιάννης
04.08.2025 19:46

Μπάσκετ

Μπούτσκος: «Προνόμιο να έχουμε προπονητή τον Ζντοβτς»

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 21:05

Το Παλατάκι γίνεται ακόμη πιο ΠΑΟΚ! (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
04.08.2025 18:58

Εθνική: «Μέσα» και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
04.08.2025 17:07

«Δυνατό» φιλικό με Βιλερμπάν για ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
04.08.2025 15:17

Στο «κόλπο» για την πρόκριση η Εθνική Νέων

Γιάννης Σωτηρίου
04.08.2025 12:02

Παπαδάκης για ΠΑΟΚ: «Πρώτη φορά το ζω έτσι σε ομάδα»

Ευαγγελία Σαράντη
04.08.2025 12:06

Αντίπαλοι

Γερμανικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός λέει ψέματα κι έπαιξε βρώμικο παιχνίδι»

Γιάννης Σωτηρίου
04.08.2025 20:41

Με αυτούς θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ η Βόλφσμπεργκερ

Πάνος Γεωργογιάννης
04.08.2025 18:36

Μια γεύση από Αράζ και Ομόνοια

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 16:14

Η ιστορική «Σελς» στο μονοπάτι του ΠΑΟΚ

Όλγα Χιονίδου
04.08.2025 15:03

Ο ΠΑΟΚ και η ομάδα των… τριών χωρών!

Μάνος Τσαλγατίδης
04.08.2025 14:40

Συμφώνησε με Γιόβιτς η ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
04.08.2025 11:21
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

MME Μεξικού: «Ακόμα διαπραγματεύονται ΠΑΟΚ-Κρουζ Αζούλ»
05.08.2025 00:06
O Ρονάλντο κάνει τις μεταγραφές της Αλ Νασρ
04.08.2025 23:39
Δανία: Βγήκε MVP και πήρε ως βραβείο… 55 κιλά πατάτες
04.08.2025 23:14
Mπλέκουν ξανά ΠΑΟΚ με Χάουτεκιτ
04.08.2025 22:37
O Mπάλντε στο… θρανίο
04.08.2025 22:10

Blogger

ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Ματέο Σέρα: Αετίσιο μάτι

Σωτήρης Μήλιος
19.07.2025 21:40

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?