Prime ΠΑΟΚ με βούλα (video)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η παρουσίαση ΠΑΟΚ-Prime Insurance

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Prime Insurance (συμφερόντων του ομίλου Κοντομηνά), παρουσία εκπροσώπων και των δυο πλευρών.

Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς που τόνισε λιτά:Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά που έχει εμπιστοσύνη στο όραμά μας. Ταυτίζονται τα όνειρά μας και γι’ αυτό πάμε μπροστά”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είπε: “Θέλω να καλωσορίσω τους ανθρώπους της εταιρίας. Έχει καλλιεργηθεί ένα πολύ ωραίο κλίμα. Ευχαριστώ και εγώ προσωπικά τον κ. Κοντομηνά. Αυτή η χορηγία έχει κρατήσει την ομάδα ζωντανή και αυτή η χορηγία βοηθάει να πάει μπροστά το όραμά μας. Είναι μια μεγάλη χορηγία και εγώ θα ήθελα εκ μέρους της ΚΑΕ να πω ότι με ομόφωνη απόφαση αποφασίσαμε ότι τα 200 παιδιά των ακαδημιών πλέον από την φετινή χρονιά θα έχουν το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί και το κάθε παιδί θα έχει μια ασφάλεια για όλο το χρόνο. Αυτή είναι η πρώτη μας κίνηση. Το απόγευμα στις 20.00 έχουμε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη έτσι ώστε οι άνθρωποι της εταιρίας να παρουσιάσουν στους εφόρους το πρόγραμμα για να αναπτυχθεί περισσότερο η συνεργασία”.

Ο κ. Γαλατσόπουλος σχολίασε και το θέμα του πιθανού επενδυτή: “Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γίνεται κάθε 5 χρόνια. Και γι’ αυτό θα γίνει και τώρα. Όποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει την ομάδα, μπορεί να συμμετέχει. Όσον αφορά τον κ Κοντομηνά, είναι ενθουσιασμένος από την συνεργασία και από την ομάδα και χαίρεται. Βλέπει πως η σχέση αυτή που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση ειλικρίνειας και βλέπει πως επί 2 χρόνια κάνουμε εξυγίανση και αυτός ο δρόμος οδηγεί στο εταιρία να εξυγιανεται ώστε το επόμενο βήμα να έρθει ένα επενδυτής”.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης:

“Ευχαριστώ τους εκπροσώπους Τύπου και θα ήθελα να μεταφέρετε ετις ειλικρινείς εντυπώσεις για όσα είδατε σήμερα. Με τους περισσότερους επικοινωνώ ώστε να υπάρχει καθημερινή ενημέρωση. Με αφορμή την δεύτερη χρονιά της συνεργασίας πάντα δημιουργούνται οι προυποθέσεις για μια καλύτερη συνεργασία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον ανάλογα με τις εκτιμήσεις που θα κάνει ο κ. Πρόεδρος. Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τέτοια φημολογία, θα πω πως ο όμιλος Κοντομηνά δεν επηρεάζεται από οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επενδυτής. Δεν μπορούμε τώρα να έχουμε ιδιαίτερη σκέψη. Είναι πολύ νωρίς. Οι εξελίξεις στην ομάδα, η πορεία και η ανταποδοτικότητα και οι αποφάσεις που θα παρθούν από τον πρόεδρο θα εξαρτηθούν από πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Κοντομηνάς δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο.  Είναι θετκές οι απόψεις του προέδρου για μια αύξηση της συνεργασίας. Ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας ήταν ο χρόνος του εγκλιματισμού μεταξύ των δύο πλευρών. Θα προκαλούσα οποιονδήποτε να απαντήσει αν η πρόθεση του ομίλου βρίσκει δεύτερο παρόμοιο ιδιώτη. Είναι πρωτοποριακό αυτό που γίνεται”.

Τέλος, μίλησαν και οι εκπρόσωποι της Prime Insurance:

Ανδρέας Ρούβας: “Είναι χαρά για εμάς. Ο όμιλος DEMCO είναι από τους μεγαλύτερους στη Ελλάδα και έχει ένα μεγάλο φάσμα. Στον όμιλο ανήκουν πολλές εταιρίες. Το ενεργητικό του ομίλου έρχεται στα 600.000.000 ευρώ. Ο όμιλος πήρε την απόφαση να είναι ο μέγας χορηγός για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χορηγία αυτή είναι πολύ σημαντική και είναι σημαντικός αυτό που είπε ο Γαλατσόπουλος που τόνισε πως απλά δεν είναι χορηγία αλλά μια ανταπόδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τα προιόντα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι μόνο η αρχή με τον σχεδιασμό νέων προνομίων και προιόντων. Η χορηγία αυτή στηρίζεται πολύ στην ανταπόδοση. Πάνω στα προγράμμα που έχουμε που έχουμε παρουσιάσει, θα στηριχτεί η συνεργασία. Στη πρώτη χρονιά πάντως η ανταποδοτικότητα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ρίξαμε όλο το βάρος στη διαφήμιση. Στη δεύτερη χρονιά που έχουμε μάθει τα παθήματά μας, βάζουμε μικρούς στόχους. Δεν έχουμε βάλει ένα συγκεκριμένο ποσοστό, μαθαίνουμε από αυτή την συνεργασία. Ο αθλητικός είναι για εμάς κίνητρο να φτιάξουμε προιόντα για να βοηθήσουμε όσους ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο. Πιστεύουμε σε αυτόν τον χώρο”.

Σεραφείμ Αίσωπος: “Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας έχει αγκαλιάσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία της. Οι νίκες αυτές μας έχουν κάνει καρδιακούς και εδώ είμαστε σαν ασφαλιστική εταιρία να βοηθήσουμε για τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Εχουμε δημιουργήσει ειδικά προιόντα για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ξεκινάμε με την ασφάλιση των παιδιών και η Prime Incurance θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Πέραν αυτού τους προιόντος, θα δίνουμε κι άλλα προνόμια όπως έκπτωση 10% στην ασφάλιση αυτοκινήτων, στα νοσοκομεία αλλά και έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να δώσουμε και εμείς κίνητρα για να επισκέφτονται το γήπεδο. Τα προνόμια αφορούν και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη και κάποιους από εμάς μας στην Αθήνα έχει κάνει ΠΑΟΚτσήδες”.

Ιωάννης Νίνος: “Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από το τμήμα μάρκετινγκ. Ολες τις ενέργειες προσπαθούμε να τις κάνουμε με σεβασμό στον ΠΑΟΚ. Δώσαμε μια ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το προιόν ΠΑΟΚ kids. Σε κάθε ημίχρονο θα έχουμε κλήρωση και κάθε φίλαθλος θα σουτάρει από την σέντρα και αν το βάλει θα παίρνει 100 ευρώ. Αν δεν το βάλει θα γίνεται τζακ ποτ και θα σουτάρει στη συνέχεια άλλος με μεγαλύτερο ποσό. Θα κληρώνουμε σε κάθε τυχερό μια ασφάλιση. Είμαστε μόνο στην αρχή, υπάρχει διάθεση από τον κ. Κοντομηνά να βοηθήσει”.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Επιστροφή Σίμπερτ στον ΠΑΟΚ!

Η νεανική Ασντόντ στο δρόμο του ΠΑΟΚ

TV με ΠΑΟΚ και Μουντιάλ!

Το κομβικό ματς του Ζίβκοβιτς

Επιστροφή στη δράση με φιλικό!

Τα πρωτοσέλιδα 28/11 (video)

Ο… τελικός του Αντρίγια

Ήττα για Σάσαρι πριν τον ΠΑΟΚ

Ένα φρέσκο πρόσωπο στην προετοιμασία

Και στο τέλος η Γερμανία μένει ζωντανή

Επίσκεψη Ντάντας στην Άρσεναλ

Επιστρέφει ο Τσαούσης!

Το χάρηκε ο Ελ Καντουρί

Δεν πάει MLS ο Μέσι

Το «διπλό» στο… παγωμένο Μπορίσοφ (video)

Άμυνα από… γρανίτη ο ΠΑΟΚ

Η Κροατία έστειλε… σπίτι του τον Καναδά (videos)

Αγώνας μετά από 15 ημέρες

Επιστροφή Σίμπερτ στον ΠΑΟΚ!

Σκάνδαλο μεγατόνων με Ολυμπιακό

Αποθέωση για τον Κλάους στην Ευκαρπία (video)

Ο Μορέιρα είπε αντίο!

Απίστευτο ξύλο παικτών στο Ζενίτ-Σπαρτάκ (video)

Προβληματισμός για Τσιγγάρα στην Τουλούζ

Το τρικ του Λουτσέσκου

Στην κορυφή με ιστορικό Τζίμα!

H FIFA ερευνά την Εθνική Σερβίας!

Νέο… φιρμάνι για τον Άρη

Πανικός για τον ΠΑΟΚ στην Άρτα! (video)

Ώρα Κύπρου για ΠΑΟΚ

Τα ιστορικά γκολ του Στέφανου Τζίμα (video)

Μυθική εμφάνιση Αντετοκούνμπο! (videos)

Η Guardian αποθεώνει τον Αν. Ζίβκοβιτς!

Στη Nova τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

Διέλυσε τον Μίλωνα ο ΠΑΟΚ (video)

Ο… τελικός του Αντρίγια

«Κράξιμο» Λόπεθ σε Άρη!

Τελείωσε τον Πίπα ο Ολυμπιακός

Επίσκεψη Ντάντας στην Άρσεναλ

Το… soccer κέρδισε τις εντυπώσεις

One Μέσι show!

Νέα στήριξη Ιβάν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Live+Stream: ΠΑΟΚ – Μίλων

Ο Τζίμας μπήκε σε ειδική λίστα

Ο βενιαμίν της προετοιμασίας!

Το κομβικό ματς του Ζίβκοβιτς

Επιστροφή στη δράση με φιλικό!

Ένα φρέσκο πρόσωπο στην προετοιμασία

Επίσκεψη Ντάντας στην Άρσεναλ

Επιστρέφει ο Τσαούσης!

Το χάρηκε ο Ελ Καντουρί

Άμυνα από… γρανίτη ο ΠΑΟΚ

Σάιμπερτ: Ένας γνώριμος γκαρντ στον ΠΑΟΚ (videos)

Επιστροφή Σίμπερτ στον ΠΑΟΚ!

Ήττα για Σάσαρι πριν τον ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο με… τάπα για τον Σαρικόπουλο! (video)

Τα νεότερα για Φράνκε

Λυκογιάννης: «Προσεγγίσαμε λάθος το ματς»

Ντεμπούτο για Κωνσταντινίδη (video)

Και στο τέλος η Γερμανία μένει ζωντανή

Δεν πάει MLS ο Μέσι

Η Κροατία έστειλε… σπίτι του τον Καναδά (videos)

Απίστευτο ξύλο παικτών στο Ζενίτ-Σπαρτάκ (video)

Η νεανική Ασντόντ στο δρόμο του ΠΑΟΚ

«Κράξιμο» Λόπεθ σε Άρη!

Τελείωσε τον Πίπα ο Ολυμπιακός

Σκάνδαλο μεγατόνων με Ολυμπιακό

Νέο… φιρμάνι για τον Άρη

Απολογήθηκαν Μαρινάκης – Βρέντζος