inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Μπάσκετ

Prime ΠΑΟΚ με βούλα (video)

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα η παρουσίαση ΠΑΟΚ-Prime Insurance

inpaok
05.11.2013 19:22
Share
SHARE

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την Prime Insurance (συμφερόντων του ομίλου Κοντομηνά), παρουσία εκπροσώπων και των δυο πλευρών.

Το λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλεβιτς που τόνισε λιτά: “Ευχαριστώ τον κ. Κοντομηνά που έχει εμπιστοσύνη στο όραμά μας. Ταυτίζονται τα όνειρά μας και γι’ αυτό πάμε μπροστά”.

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είπε: “Θέλω να καλωσορίσω τους ανθρώπους της εταιρίας. Έχει καλλιεργηθεί ένα πολύ ωραίο κλίμα. Ευχαριστώ και εγώ προσωπικά τον κ. Κοντομηνά. Αυτή η χορηγία έχει κρατήσει την ομάδα ζωντανή και αυτή η χορηγία βοηθάει να πάει μπροστά το όραμά μας. Είναι μια μεγάλη χορηγία και εγώ θα ήθελα εκ μέρους της ΚΑΕ να πω ότι με ομόφωνη απόφαση αποφασίσαμε ότι τα 200 παιδιά των ακαδημιών πλέον από την φετινή χρονιά θα έχουν το πρόγραμμα που έχει δημιουργηθεί και το κάθε παιδί θα έχει μια ασφάλεια για όλο το χρόνο. Αυτή είναι η πρώτη μας κίνηση. Το απόγευμα στις 20.00 έχουμε συνάντηση με τον Ερασιτέχνη έτσι ώστε οι άνθρωποι της εταιρίας να παρουσιάσουν στους εφόρους το πρόγραμμα για να αναπτυχθεί περισσότερο η συνεργασία”.

Ο κ. Γαλατσόπουλος σχολίασε και το θέμα του πιθανού επενδυτή: “Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου γίνεται κάθε 5 χρόνια. Και γι’ αυτό θα γίνει και τώρα. Όποιος ενδιαφερόμενος επενδυτής θέλει την ομάδα, μπορεί να συμμετέχει. Όσον αφορά τον κ Κοντομηνά, είναι ενθουσιασμένος από την συνεργασία και από την ομάδα και χαίρεται. Βλέπει πως η σχέση αυτή που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση ειλικρίνειας και βλέπει πως επί 2 χρόνια κάνουμε εξυγίανση και αυτός ο δρόμος οδηγεί στο εταιρία να εξυγιανεται ώστε το επόμενο βήμα να έρθει ένα επενδυτής”.

Κατόπιν το λόγο πήρε ο στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά, Μάνος Μαλέλης:

“Ευχαριστώ τους εκπροσώπους Τύπου και θα ήθελα να μεταφέρετε ετις ειλικρινείς εντυπώσεις για όσα είδατε σήμερα. Με τους περισσότερους επικοινωνώ ώστε να υπάρχει καθημερινή ενημέρωση. Με αφορμή την δεύτερη χρονιά της συνεργασίας πάντα δημιουργούνται οι προυποθέσεις για μια καλύτερη συνεργασία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον ανάλογα με τις εκτιμήσεις που θα κάνει ο κ. Πρόεδρος. Επειδή τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια τέτοια φημολογία, θα πω πως ο όμιλος Κοντομηνά δεν επηρεάζεται από οποιονδήποτε επενδυτή. Είναι ευπρόσδεκτος οποιοσδήποτε επενδυτής. Δεν μπορούμε τώρα να έχουμε ιδιαίτερη σκέψη. Είναι πολύ νωρίς. Οι εξελίξεις στην ομάδα, η πορεία και η ανταποδοτικότητα και οι αποφάσεις που θα παρθούν από τον πρόεδρο θα εξαρτηθούν από πολλά πράγματα. Αυτή τη στιγμή ο Κοντομηνάς δεν σκέφτεται κάτι τέτοιο.  Είναι θετκές οι απόψεις του προέδρου για μια αύξηση της συνεργασίας. Ο πρώτος χρόνος της συνεργασίας ήταν ο χρόνος του εγκλιματισμού μεταξύ των δύο πλευρών. Θα προκαλούσα οποιονδήποτε να απαντήσει αν η πρόθεση του ομίλου βρίσκει δεύτερο παρόμοιο ιδιώτη. Είναι πρωτοποριακό αυτό που γίνεται”.

Τέλος, μίλησαν και οι εκπρόσωποι της Prime Insurance:

Ανδρέας Ρούβας: “Είναι χαρά για εμάς. Ο όμιλος DEMCO είναι από τους μεγαλύτερους στη Ελλάδα και έχει ένα μεγάλο φάσμα. Στον όμιλο ανήκουν πολλές εταιρίες. Το ενεργητικό του ομίλου έρχεται στα 600.000.000 ευρώ. Ο όμιλος πήρε την απόφαση να είναι ο μέγας χορηγός για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η χορηγία αυτή είναι πολύ σημαντική και είναι σημαντικός αυτό που είπε ο Γαλατσόπουλος που τόνισε πως απλά δεν είναι χορηγία αλλά μια ανταπόδοση. Θα σας παρουσιάσουμε τα προιόντα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σήμερα είναι μόνο η αρχή με τον σχεδιασμό νέων προνομίων και προιόντων. Η χορηγία αυτή στηρίζεται πολύ στην ανταπόδοση. Πάνω στα προγράμμα που έχουμε που έχουμε παρουσιάσει, θα στηριχτεί η συνεργασία. Στη πρώτη χρονιά πάντως η ανταποδοτικότητα δεν ήταν η αναμενόμενη. Ρίξαμε όλο το βάρος στη διαφήμιση. Στη δεύτερη χρονιά που έχουμε μάθει τα παθήματά μας, βάζουμε μικρούς στόχους. Δεν έχουμε βάλει ένα συγκεκριμένο ποσοστό, μαθαίνουμε από αυτή την συνεργασία. Ο αθλητικός είναι για εμάς κίνητρο να φτιάξουμε προιόντα για να βοηθήσουμε όσους ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο. Πιστεύουμε σε αυτόν τον χώρο”.

Σεραφείμ Αίσωπος: “Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας έχει αγκαλιάσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία της. Οι νίκες αυτές μας έχουν κάνει καρδιακούς και εδώ είμαστε σαν ασφαλιστική εταιρία να βοηθήσουμε για τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Εχουμε δημιουργήσει ειδικά προιόντα για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ξεκινάμε με την ασφάλιση των παιδιών και η Prime Incurance θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Πέραν αυτού τους προιόντος, θα δίνουμε κι άλλα προνόμια όπως έκπτωση 10% στην ασφάλιση αυτοκινήτων, στα νοσοκομεία αλλά και έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να δώσουμε και εμείς κίνητρα για να επισκέφτονται το γήπεδο. Τα προνόμια αφορούν και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη και κάποιους από εμάς μας στην Αθήνα έχει κάνει ΠΑΟΚτσήδες”.

Ιωάννης Νίνος: “Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από το τμήμα μάρκετινγκ. Ολες τις ενέργειες προσπαθούμε να τις κάνουμε με σεβασμό στον ΠΑΟΚ. Δώσαμε μια ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το προιόν ΠΑΟΚ kids. Σε κάθε ημίχρονο θα έχουμε κλήρωση και κάθε φίλαθλος θα σουτάρει από την σέντρα και αν το βάλει θα παίρνει 100 ευρώ. Αν δεν το βάλει θα γίνεται τζακ ποτ και θα σουτάρει στη συνέχεια άλλος με μεγαλύτερο ποσό. Θα κληρώνουμε σε κάθε τυχερό μια ασφάλιση. Είμαστε μόνο στην αρχή, υπάρχει διάθεση από τον κ. Κοντομηνά να βοηθήσει”.

Ποδόσφαιρο

Από την Ξάνθη του Λουτσέσκου στον Λεβαδειακό

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 23:52

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 23:16

Κύπελλο Ελλάδος: Η βαθμολογία της League Phase

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 22:57

Οι δηλώσεις Λουτσέσκου on camera (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 22:36

Παίρνει ως… υπηρεσιακό τον Κόντη ο Παναθηναϊκός

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 22:20

H ντροπιαστική ήττα στη Λιβαδειά… (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
17.09.2025 21:29

Μπάσκετ

Μπράουν: «Να είμαστε έτοιμοι και με σωστή νοοτροπία»

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 19:15

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 17:07

Οι οδηγίες της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα εισιτήρια με Ντέρμπι

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 16:12

Βρήκαν τηλεοπτική «στέγη» τα προκριματικά του BCL

Όλγα Χιονίδου
17.09.2025 15:37

Στο Παλατάκι οι εκπρόσωποι Μυστακίδη!

Ευαγγελία Σαράντη
17.09.2025 16:25

«Δυο πόλεις, μια φωνή» (video)

Γιάννης Σωτηρίου
17.09.2025 15:10

Αντίπαλοι

Παίρνει ως… υπηρεσιακό τον Κόντη ο Παναθηναϊκός

Πάνος Γεωργογιάννης
17.09.2025 22:20

Φίλων: «Ανάμεικτα τα συναισθήματα»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
17.09.2025 20:59

Διπλό της ΑΕΚ στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» (video)

Γιάννης Σωτηρίου
17.09.2025 18:06

Με Μορόν ο Άρης πέρασε από το Αγρίνιο (video)

Γιάννης Σωτηρίου
17.09.2025 17:54

Οι «11» του Λεβαδειακού (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
17.09.2025 16:55

Στα άκρα η κόντρα ΑΕΛ-Πηλαδάκη

Γιάννης Σωτηρίου
17.09.2025 09:51
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η Παρί «διέλυσε» την Αταλάντα
18.09.2025 00:04
Από την Ξάνθη του Λουτσέσκου στον Λεβαδειακό
17.09.2025 23:52
Ώρα Handball Premier για τον ΠΑΟΚ
17.09.2025 23:32
Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός
17.09.2025 23:16
Κύπελλο Ελλάδος: Η βαθμολογία της League Phase
17.09.2025 22:57

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Οι σφαλιάρες χρειάζονται, οι μπουνιές αφήνουν σημάδια…

Θόδωρος Χαστάς
17.09.2025 21:42
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Η φετινή διαφορά φαίνεται στον… Λόβρεν!

Σωτήρης Μήλιος
16.09.2025 00:02
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Τα έκανε όλα σωστά εκτός από ένα

Θόδωρος Χαστάς
16.09.2025 07:56
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?