Οι παίκτες της Μπενφίκα, δεν θα μπορούσαν παρά να ήταν ικανοποιημένοι από τη νίκη που πέτυχαν, σ’ ένα ματς που συνολικά δεν ήταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ.
Ο Βραζιλιάνος στόπερ Ζαρντέλ, στις δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: “Η Μπενφίκα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Σταματήσαμε τους παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Τώρα, έχουμε το δεύτερο ματς στη Λισσαβόνα, άρα είμαστε φαβορί μετά το 0-1”.
Ο Ζαρντέλ αναφέρθηκε και σε κάποιους συμπαίκτες του: “Είναι μεγάλη τιμή να παίζει κανείς με τον Λουιζάο και τον Γκαράι”. Αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή βραδιά ήταν σπουδαία για τον Λουιζάο, αφού ο Βραζιλιάνος συνέδεσε με νίκη, την 100η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Μπενφίκα. Είναι ο πρώτος παίκτης που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό συμμετοχών με τη φανέλα μόνο πορτογαλικής ομάδας, έστω και αν ο ίδιος είναι Βραζιλιάνος. Την άλλη Πέμπτη στη Λισσαβόνα, αναμένεται ν’ αρχίσει την δεύτερη εκατοντάδα συμμετοχών.