Ο Ολυμπιακός έχει δύο σερί ντέρμπι, καθώς θα υποδεχθεί αυτήν την Κυριακή (2/3, 19:30) τον Παναθηναϊκό και την επόμενη θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.
Στο παιχνίδι με το «τριφύλλι» οι αλλαγές θα είναι λίγες, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ωστόσο, όπως φαίνεται σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν σίγουρα τρεις σημαντικές απουσίες, αλλά όχι λόγω κάποιου τραυματισμού στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
Οι Παραγουανοί Ερνάν Πέρες και Νέλσον Βαλντές, όπως και ο Κοσταρικανός, Τζο Κάμπελ θα φύγουν τη Δευτέρα για να αγωνιστούν την Τετάρτη (5/3) στο φιλικό που θα δώσουν μεταξύ τους οι εθνικές τους ομάδες.
Αναμένεται να επιστρέψουν την Παρασκευή στην Ελλάδα και θεωρείται απίθανο να παίξουν κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ δύσκολα θα είναι και στην αποστολή.
Επίσης ο Σαβιόλα έχει υποστεί θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς με τη Μάντσεστερ στις 19 Μαρτίου.
ΧΑΝΟΥΝ ΠΑΟΚ ΜΠΟΥΓΑΪΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης και ο Τάσος Μπακασέτας τιμωρήθηκαν από 4 αγωνιστικές για την αποβολή τους στον αγώνα κόντρα στον Πλατανιά. Το φύλλο αγώνα έκαιγε τους δύο ποδοσφαιριστές για την συμπεριφορά τους στα επεισόδια και η ποινή τους ήταν αναμενόμενη.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν μπορεί επομένως να υπολογίζει στις υπηρεσίες των δύο παικτών για τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανθρακικό.
Επίσης με 20 μέρες αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκαν τα στελέχη της διοίκησης Μπιμπισίδης, Γιάγκος, Μποτζόρης, Μπουγιουκλής και Κάκογλου, αν και για τον τελευταίο οι άνθρωποι του Άρη υποστήριξαν ότι δεν βρισκόταν καν στο γήπεδο. Τέλος στην κίτρινη ΠΑΕ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.000 €.