Μετωπική με όλους!

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να πάει σε μετωπική σύγκρουση με όλο το σαθρό σύστημα…

Η διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο ματς με τον Αρη στο Χαριλάου ήταν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της κόντρας του ΠΑΟΚ με την ΕΠΟ και τη Superleague που κλιμακώνεται, καθώς οι ποδοσφαιρικές αρχές συνεχίζουν να λειτουργούν σαν παραρτήματα του Ολυμπιακού.

Η σύγκρουση του επίσημου Δικέφαλου με τους ερυθρόλευκους και τα υποχείριά τους είναι μετωπική, καθώς για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ έβγαλε ανακοίνωση με ονόματα, ενώ υπήρξε αστεία απάντηση από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον Σαρρή!

Στην ανακοίνωση ο ΠΑΟΚ ανέφερε τα εξής:

«Το καρναβάλι «Superleague 2014» έχει βασιλιά καρνάβαλο και επίσημα, έχει και άρματα καρναβαλιστών, που δυστυχώς δεν θα είναι όλα μαζί μας του χρόνου μετά τη σημερινή παρέλαση.

Το σύστημα είναι συγκεκριμένο και οι ρίζες του πολύ βαθιές. To ελέγχει ένας και λέγεται Μαρινάκης. Μας αηδιάζει κάθε ένας ο οποίος  εντάσσεται σ’ αυτό και το συντηρεί. Μας αηδιάζει η ΕΠΟ και συγκεκριμένα ο Σαρρής και ο προστάτης του και υποβολέας (λόγω ανικανότητας) Μώραλης. Η ανικανότητα δεν είναι η μόνη αρετή του Σαρρή, είναι και η σκοπιμότητα. Η πολιτεία αγρόν αγοράζει συντηρώντας την ηθική κρίση, που στο ποδόσφαιρο την βλέπουμε στην χειρότερη μορφή της.

Επενδύουμε στη συντριπτική πλειοψηφία του υγιώς σκεπτόμενου φιλάθλου κόσμου. Το γεγονός ότι δεν κουραζόμαστε να διεκδικούμε το αυτονόητο έχει όρια και συναίσθηση της πραγματικότητας και του ρόλου μας. Οι προτάσεις μας υπάρχουν και αποτελούν βάση. Ημασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε έξω από τον βόθρο.

ΥΓ. Ο Κομίνης είναι ακόμη ένα ανθρωπάκι του συστήματος».

Η ΚΟΝΤΡΑ

Τα γεγονότα των 2-3 τελευταίων εβδομάδων μιλάνε από μόνα τους και δεν είναι Δον Κιχώτηδες οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να τα βάζουν με ανεμόμυλους, αλλά υπάρχει όντως ένα σαθρό παρασκήνιο υποκινούμενο από τον Ολυμπιακό το οποίο πρέπει επιτέλους να καθαρίσει και με τη διαιτησία του Κομίνη το ποτήρι της οργής ξεχείλισε…

Ο στόχος της ΕΠΟ, της Superleague, του Μαρινάκη και του Ολυμπιακού είναι σαφής: να γονατίσουν με κάθε τρόπο τον ΠΑΟΚ, να τον πλήξουν από κάθε πλευρά και να μην τον αφήσουν να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Τις τελευταίες 2-3 εβδομάδες η κόντρα έχει κλιμακωθεί σε πολλά επίπεδα και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους.

Η ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΔΩΝΗ

Την εβδομάδα που ο ΠΑΟΚ έπαιζε τη ρεβάνς με την Μπενφίκα η ΕΠΟ όρισε ανήμερα του αγώνα (27/2) την εκδίκαση της υπόθεσης του Γιώργου Δώνη που ζητούσε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ!

ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΡΡΗ – ΜΩΡΑΛΗ

Μετά οι πρόεδροι της ΕΠΟ και της Superleague, οι «ερυθρόλευκοι» Γιώργος Σαρρής και ο Γιάννης Μώραλης ανήμερα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα (27/2) έκαναν κοινή συνέντευξη Τύπου προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο ότι δουλεύουν σκληρά «για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου» και άφησαν αρκετά υπονοούμενα για τον Δικέφαλο…

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΡΡΗ

Ακολούθησαν κάποιες τοποθετήσεις του Γιώργου Σαρρή που είχαν στόχο τον ΠΑΟΚ.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Μετά η ΕΠΟ έκανε το χατίρι του Ολυμπιακού να ορίσει τους ημιτελικούς του Κυπέλλου τον Απρίλιο αγνοώντας τη θέση του ΠΑΟΚ, ενώ στελέχη της ομοσπονδίας άρχισαν να διαδίδουν ψευδώς ότι ο Δικέφαλος συναίνεσε στο αίτημα του Ολυμπιακού!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ

Ακολούθησε μία ανακοίνωση της ΕΠΟ που ήταν απάντηση στον ΠΑΟΚ (!) για το θέμα που ήταν λες και γράφτηκε στα γραφεία των ερυθρόλευκων και έκανε έξω φρενών τον Βρύζα.

ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΒΡΥΖΑ

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η ΕΠΟ έχει πρόβλημα νοοτροπίας. Οι τακτικές της και η πολιτική της συντηρούν ένα άρρωστο καθεστώς, το οποίο βυθίζει το άθλημα στην εσωστρέφεια και την ανυποληψία είτε επειδή κάποιοι δεν ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους είτε έχουν μάθει να λειτουργούν ως υποτελείς».

Ο ΜΩΡΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Γιάννης Μώραλης (επί χρόνια στέλεχος του Ολυμπιακού) που κόπτεται για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε έρθει στην Τούμπα με πούλμαν του ΟΣΦΠ (!) για να διασφαλίσει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά. Γιατί δεν πήγε και στο Χαριλάου σε ένα ματς που μύριζε μπαρούτι για να διασφαλίσει τα ίδια; Αλλά εκεί δεν έπαιζε ο αγαπημένος του Ολυμπιακός…

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΟΜΙΝΗ

Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία του Κομίνη στο ματς με τον Άρη και ακολούθησε η ανακοίνωση του Δικέφαλου με επίθεση σε ΕΠΟ, Superleague και Μαρινάκη.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΡΥΖΑ ΣΤΟΝ ΣΑΡΡΗ

Πριν ανακοίνωση ο Ζήσης Βρύζας ήταν τόσο έξαλλος με τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη στο Χαριλάου ώστε στο ημίχρονο έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Γιώργο Σαρρή γράφοντάς του: «Να χαίρεστε τους διαιτητές σας». Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι τρελαμένος με την ΕΠΟ…

ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΡΡΗΣ…

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής απάντησε για ακόμη μία φορά σε ανακοίνωση του ΠΑΟΚ μιλώντας ουσιαστικά για μυθεύματα και ντεμέκ επαναστάτες!

Αναλυτικά η δήλωσή του ήταν η εξής:

«Θα συνεχίσω, σε αντίθεση με τους κάθε λογής και εκ του ασφαλούς “επαναστάτες”, να τοποθετούμαι για όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου στα θεσμικά όργανα, εκεί όπου και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει εκπρόσωπο.

Το ίδιο θα συνιστούσα σε όλους που υποτίθεται πως επιθυμούν να υπερασπιστούν τα εταιρικά ή προσωπικά τους συμφέροντα κόντρα σε “συστήματα”, “ελέγχους” και “ελεγκτές”.

Ο καθρέφτης όλων είναι το πεδίο των θετικών προτάσεων για την βελτίωση του αθλήματος, τις οποίες η Ομοσπονδία είναι έτοιμη να ακούσει.

Ο εύκολος δρόμος των χαρακτηρισμών, μέσω ανακοινώσεων προς ικανοποίηση των εσωτερικών μετώπων και του οπαδικού αισθήματος, δεν οδηγεί πουθενά. Απλώς ανακατεύει τη λάσπη στον ανεμιστήρα.

Προσωπικώς, σε ό,τι με αφορά θα ήταν εύκολο να επιστρέψω τους χαρακτηρισμούς, αλλά τίποτε δεν θα προσέφερε μια τέτοια κίνηση στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τούτο θα συνεχίσω, όσο μπορώ, να υπερασπίζομαι προς όλες τις κατευθύνσεις, ειδικώς εκτός συνόρων, τα συμφέροντα των ελληνικών ομάδων, ακόμη και όταν οι ίδιες αδυνατούν παντελώς να το πράξουν κλεισμένες στο καβούκι τους και παραδομένες στους περιθωριακούς μύθους που τις ταλανίζουν χρόνια τώρα. Αυτά προς το παρόν και αν απαιτηθεί θα επανέλθω».

ΠΕΡΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ…

Οσο για τη δήλωση του Γιώργου Σαρρή περί ανοιχτής ΕΠΟ σε προτάσεις προς συζήτηση για το καλό του ποδοσφαίρου, στον ΠΑΟΚ γελάνε διότι οι προτάσεις που έχει καταθέσει και γραπτώς ο Δικέφαλος είχαν παραδοθεί εδώ και αρκετό καιρό στον ίδιο τον πρόεδρο της ομοσπονδίας (από τον Ζήση Βρύζα) για να τις μελετήσει, πριν ακόμη δοθούν στη δημοσιότητα αλλά φαίνεται ότι ποτέ δεν εισακούστηκαν…

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Σάββατο με FORZA

Προπόνηση και αποστολή για Αστέρα

Η μετάδοση του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

«Καθαρός» ο Αστέρας Τρίπολης

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα (5/12)

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά! (pics)

Ο Τζόλης είναι… μέσα σε όλα

Υπόθεση Σουάρες: Απάτη οι εξετάσεις του

Η πίστη Γκαρσία σε Τσιγγάρα

Ο περσινός… περίπατος του ΠΑΟΚ (video)

«O Nασος είναι περήφανος για τον ΠΑΟΚ!»

Ο «μαχητής» Μιχάι (video)

O Τζόλης είναι η πιο δημοφιλής «αγορά»

Στο πατριαρχείο ο Πέλκας (pic)

Στο εδώλιο για τους λάθος λόγους…

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Αγωνία στον ΠΑΟΚ

Το… παρασκήνιο του αποκλεισμού (video)

Ξεκίνησε θεραπείες ο Βιεϊρίνια

Γκαρσία: «Αυτό δεν είναι ΠΑΟΚ»

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά! (pics)

Επική ατάκα Γκαρσία σε Τζόλη! (video)

Τρομερός Γκαρσία για οπαδούς και… κορονοϊό!

Εγκλήματα… και τιμωρία!

Το πρόσωπο που ενώνει 4 παίκτες του ΠΑΟΚ

«Πώς τον άφησε να φύγει η Μπενφίκα;»

Έφυγε χωρίς άδεια ο Ζαμπά!

Καμία δικαιολογία, ΚΑΜΙΑ

Ο ΠΑΟΚ για το θέμα Ζαμπά

Η απόδοση των παικτών

Τζόλης: «Πιο οικογενειακά με τον Γκαρσία!»

Η τελευταία πρόβα πριν την Ομόνοια (video)

Υπόθεση Σουάρες: Απάτη οι εξετάσεις του

Παραμένει στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ

Ο Τζόλης είναι… μέσα σε όλα

Xάνει Γρανάδα ο Γιαννούλης!

Πόουσον στο Ομόνοια-ΠΑΟΚ!

Τα δεδομένα για Ζαμπά

Τα φαβορί έκαναν τη δουλειά τους

Θλάση ο Βιεϊρίνια!

Σκέψεις για ροτέισον στην Ομόνοια

Έτσι ήρθε ο αποκλεισμός (video)

Η πίστη Γκαρσία σε Τσιγγάρα

To πανόραμα του Europa League

«Κάρφωσε» Γκουαρδιόλα ο Κονσεϊσάο

«ΠΑΟΚ γύρνα πίσω με το διπλό»

Προπόνηση και αποστολή για Αστέρα

Εμφανίστηκε ο Ζαμπά! (pics)

Ο Τζόλης είναι… μέσα σε όλα

Η πίστη Γκαρσία σε Τσιγγάρα

Ο περσινός… περίπατος του ΠΑΟΚ (video)

Ο «μαχητής» Μιχάι (video)

O Τζόλης είναι η πιο δημοφιλής «αγορά»

Αγωνία στον ΠΑΟΚ

Μπιτς: «Σημαντικό το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Μέξας: «Να παίξουμε με ένταση και πάθος»

ΠΑΟΚ: «Ορισμένα πράγματα δεν αλλάζουν» (pic)

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ

«Ο Γιαννάκης μας…»

Άλλαξε ώρα το ΠΑΟΚ- Άρης!

«Καθαρός» ο Αστέρας Τρίπολης

Ράσταβατς: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Επίθεση οπαδών στην ομάδα του Βόλου!

Τέλος από την ΑΕΛ ο Τόρζε

Κρούσμα κορονοϊού στην ΑΕΚ

Σκέφτονται ήδη το ματς με ΠΑΟΚ στον Άρη