inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

Εξελίξεις για Θέρμη!

Τη Δευτέρα εντολή στην αρμόδια επιτροπή για να προχωρήσει το θέμα

Γιάννης Σωτηρίου
20.03.2014 09:37
Share
SHARE

Η ακατανόητη απόφαση του γενικού γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης Θανάση Καρούντζου και των συμβούλων του, να μην εγκρίνουν το σχέδιο για τη δημιουργία του αθλητικού κέντρου του ΠΑΟΚ στη Θέρμη προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Ωστόσο ελήφθησαν καθοριστικές αποφάσεις για τις κινήσεις που ακολουθούν.

Τα «Σπορ του Βορρά» φιλοξενούν σήμερα όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο, για τις αποφάσεις που ελήφθησαν από χθες και οι οποίες αναμένεται να εφαρμοστούν από τη Δευτέρα 24 Μαρτίου.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες των ΣΠΟΡ, χθες τα μέλη της οικονομικής επιτροπής του δήμου Θέρμης, αποφάσισαν να κατατεθεί αίτηση – τη Δευτέρα – στην τριμελή επιτροπή που είναι αρμόδια για να εγκρίνει το έργο.

Για την κατάθεση της σχετικής αίτησης αποφάσισαν τόσο ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, όσο και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Νίκος Βεζυρτζής.

Στο δήμο Θέρμης θέλουν να συντομεύσουν τις διαδικασίες και πολύ καλά πράττουν. Δόθηκε εντολή σε δικηγόρο, να προχωρήσει στην ακύρωση της απόφασης που έλαβε ο Καρούντζος και η αποκεντρωμένη διοίκηση και να προχωρήσει η όλη διαδικασία στην τριμελή επιτροπή που αναλαμβάνει τον ρόλο να δώσει λύσεις όταν «κολλάει» το όποιο θέμα στα «γρανάζια» της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Οι εκπρόσωποι της οποίας δεν είναι εκλεγμένοι, αλλά διορισμένοι. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του δήμου Θέρμης, ενημέρωσαν τους επιτελείς του ΠΑΟΚ για τις κινήσεις τους.

Η εκτίμηση που επικρατεί, είναι πως με την κατάθεση της σχετικής αίτησης, από τον δήμο Θέρμης, στην αρμόδια επιτροπή, θα ξεπεραστούν τα ανεξήγητα εμπόδια που προβάλλει ο γενικός γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Θανάσης Καρούντζος και ορισμένοι από τους συμβούλους του.

Και αυτό διότι, όπως λένε οι του δήμου, όλα έχουν γίνει νομότυπα. Θα αναρωτηθεί κανείς, αφού είναι όλα τεκμηριωμένα, όπως τα είχε ζητήσει η αποκεντρωμένη διοίκηση, γιατί δεν εγκρίθηκε τη δεύτερη φορά ο φάκελος του ΠΑΟΚ;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που απασχολεί τους αρμοδίους του δήμου Θέρμης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες των ΣΠΟΡ είχαν συναντηθεί με τον δικηγόρο (τον κ. Βγόντζα) που τους είχε υποδείξει ο Καρούντζος και είχαν προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις μετά την πρώτη απόρριψη.

Για αυτό τον λόγο είχε εγκριθεί για δεύτερη φορά από τον δήμο Θέρμης ο φάκελος του ΠΑΟΚ και περίμεναν μία θετική απάντηση από την αποκεντρωμένη. Όμως, κάπου εκεί, έγινε η «στραβή».

ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο «ΔΡΟΜΟΣ»

Το ουσιαστικό που ενδιαφέρει τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τους φιλάθλους της ομάδας κατ’ επέκταση, είναι πως με την απόφαση που πήρε χθες ο δήμος Θέρμης, εκτιμάται πως θα ανοίξει ο δρόμος για να γίνει το έργο. Ο φάκελος είναι πλήρης, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και η τριμελής επιτροπή θα αποφασίσει οριστικά, το αργότερο σε δύο μήνες. Εκτιμάται όμως, πως από τη στιγμή που θα κατατεθεί η αίτηση για τον φάκελο του ΠΑΟΚ αυτή τη Δευτέρα, σε μικρότερο χρονικό διάστημα (δηλαδή ένα μήνα περίπου) θα συνεδριάσει η επιτροπή για να εγκρίνει τον φάκελο. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορέσουν να αρχίσουν οι εργασίες κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου άμεσα.

ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΑΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πολλοί επιχείρησαν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα, γιατί η αποκεντρωμένη περιφέρεια απέρριψε τον φάκελο που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ για δεύτερη φορά, ενώ είχαν ακολουθηθεί όλες οι διαδικασίες που προβλέπονταν. Κινήθηκαν σύμφωνα με όσα τους είχε πει ο Καρούντζος που είχε υποδείξει τον δικηγόρο Βγόντζα για να γίνουν οι διορθωτικές ενέργειες από την πρώτη κατάθεση του φακέλου. Μάλιστα οι εκπρόσωποι του δήμου Θέρμης είχαν συναντηθεί τουλάχιστον τέσσερις φορές με τον Βγόντζα και κάθε συνάντησή τους είχε διαρκέσει τέσσερις ώρες. Οι διορθώσεις έγιναν, αλλά ο Καρούντζος είπε όχι. Το γιατί έχει αιτία και στην ανακοίνωση που είχε δημοσιοποιήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν από αρκετές ημέρες. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε αφήσει σαφέστατες αιχμές για τον γενικό γραμματέα της αποκεντρωμένης διοίκησης, επισημαίνοντας πως κόβουν τον δρόμο στον ΠΑΟΚ για τη μεγάλη επένδυση στο δήμο Θέρμης. Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά το παρασκήνιο, λένε πως ο Καρούντζος κράτησε «μανιάτικο» στον ΠΑΟΚ για εκείνη την ανακοίνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Όταν απερρίφθη την πρώτη φορά από την αποκεντρωμένη διοίκηση, ο φάκελος του ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι του δήμου Θέρμης, σε συνεργασία με τους επιτελείς του Δικέφαλου, είχαν πρόθεση να καταθέσουν αίτηση στην τριμελή επιτροπή που θα εξετάσει πλέον την υπόθεση από την άλλη εβδομάδα. Όμως, δεν προχώρησαν, διότι ήθελαν να τηρήσουν με ακρίβεια τα όσα τους μετέφεραν οι αρμόδιοι της αποκεντρωμένης διοίκησης, όσον αφορά κυρίως τους πολεοδομικούς όρους. Ακολούθησαν το γράμμα του νόμου, συμπλήρωσαν τα νέα στοιχεία, πέρασαν για δεύτερη φορά το θέμα από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θέρμης που το ενέκρινε και πήγαν στην αποκεντρωμένη που το… απέρριψε χωρίς σοβαρή δικαιολογία.

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Αρκετοί ρωτούσαν χθες, εάν στην συγκεκριμένη περιοχή του δήμου Θέρμης, μπορούν να γίνουν αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως σχεδιάζει ο Σαββίδης. Η απάντηση είναι θετική. Τον Οκτώβριο του 2013, είχε ψηφιστεί ειδική τροπολογία σε νομοσχέδιο στη Βουλή, σύμφωνα με την οποία στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης, μπορούν να γίνουν αθλητικά έργα. Ήταν μία υπουργική απόφαση που φέρει την υπογραφή του Σταύρου Καλαφάτη. Επομένως δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα όσον αφορά τα έργα που μπορούν να γίνουν στην περιοχή. Όσο για τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, παρακολουθούν τις κινήσεις και περιμένουν άμεσα, με την προσφυγή του δήμου στην τριμελή επιτροπή, επιτέλους να προχωρήσει το θέμα.

 

 

Ποδόσφαιρο

Αυτή είναι η νέα Κ17 του ΠΑΟΚ!

Παναγιώτης Κυρικλίδης
13.09.2025 13:08

Τασούγιεφ: «Σωστή ή λάθος η μεταγραφή του Απατσιόνακ στον ΠΑΟΚ;»

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 12:09

Με κάθε επισημότητα στον ΠΑΟΚ Β ο Μουργκ

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 11:57

Ο προπονητής της Ρωσίας έστειλε μήνυμα στον Τσάλοφ

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 11:16

Οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στη δράση

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 10:54

H FORZA είναι εδώ για σένα!

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 09:35

Μπάσκετ

Ασπρόμαυρη παράνοια! (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
13.09.2025 13:28

Τα στιγμιότυπα ενός ιστορικού φιλικού! (video)

Όλγα Χιονίδου
13.09.2025 12:53

ΠΑΟΚ-Παρτιζάν μια ισχυρή σχέση φιλίας (pics+vids)

Πάνος Γεωργογιάννης
13.09.2025 00:06

Συντριβή και τέλος το όνειρο για την Εθνική

Πάνος Γεωργογιάννης
12.09.2025 22:52

To «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στην Παρτιζάν (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.09.2025 22:36

Ασπρόμαυρη «τρέλα» στο Βελιγράδι (pics+vids)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.09.2025 21:48

Αντίπαλοι

Οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ επιστρέφουν στη δράση

Μάνος Τσαλγατίδης
13.09.2025 10:54

Ανακοίνωσε το «τέλος» του Μαρσιάλ η ΑΕΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
12.09.2025 23:10

Πανέτοιμος ενόψει ΠΑΟΚ ο ΟΦΗ

Πάνος Γεωργογιάννης
12.09.2025 22:04

Επίσημη η επιστροφή του Ουάρντα στην ΑΕΛ

Ευαγγελία Σαράντη
12.09.2025 19:36

Ανακοίνωσε Μάρας ο Πανσερραϊκός

Γιάννης Σωτηρίου
12.09.2025 18:00

Πήρε Μπουχαλάκη ο Παναιτωλικός

Γιάννης Σωτηρίου
12.09.2025 16:40
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ταξιδεύει για την πρόκριση ο ΠΑΟΚ! (pic)
13.09.2025 13:49
Ασπρόμαυρη παράνοια! (video)
13.09.2025 13:28
Αυτή είναι η νέα Κ17 του ΠΑΟΚ!
13.09.2025 13:08
Τα στιγμιότυπα ενός ιστορικού φιλικού! (video)
13.09.2025 12:53
Τασούγιεφ: «Σωστή ή λάθος η μεταγραφή του Απατσιόνακ στον ΠΑΟΚ;»
13.09.2025 12:09

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Όταν η ΕΠΟ δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις…

Κώστας Βασιλόπουλος
06.09.2025 08:41
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Με αυτό το… πλευρό να κοιμάται

Θόδωρος Χαστάς
01.09.2025 01:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ηρεμία του!

Μάνος Τσαλγατίδης
01.09.2025 22:00
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ιβάν, για σένα!

Κώστας Βασιλόπουλος
29.08.2025 20:55
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ήταν στο χέρι του, απλά χρησιμοποίησε όλα… τα δάχτυλα

Θόδωρος Χαστάς
28.08.2025 23:38
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Η εγγύηση… Σαββίδης η πρόκριση και η ενίσχυση

Κώστας Βασιλόπουλος
28.08.2025 13:53

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?