Οι ΣΦ ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν ότι το επόμενο Σάββατο 17 Μαΐου θα κάνουν συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 17:00 στην Καμαρά και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον ΑΣ εξέφρασαν τη στήριξή τους και την συμπόρευση με τον κόσμο.
Ο λαός του ΠΑΟΚ (έχοντας στο πλευρό του τόσο τη στήριξη της ΠΑΕ όσο και του Ερασιτέχνη) κήρυξε τον πόλεμο στο κατεστημένο της Πολιτείας και των ποδοσφαιρικών αρχών που συνεχίζουν να βάζουν τρικλοποδιές στον Δικέφαλο σε όλα τα επίπεδα.
Στις επαφές που έγιναν πριν βγει η ανακοίνωση για το συλλαλητήριο (Σάββατο 17 Μαΐου στις 17:00 στην Καμάρα) παρατηρήθηκε φοβερή ομοψυχία μεταξύ όλων των μελών της οικογένειάς του ΠΑΟΚ.
Ολος ο Δικέφαλος ενωμένος σαν γροθιά θα προτάξει τα στήθη του απέναντι στην Πολιτεία και τις ποδοσφαιρικές αρχές ζητώντας δικαιοσύνη και ισονομία, στοιχεία που έχουν στερήσει από την ομάδα τα κέντρα αποφάσεων της Αθήνας.
Πριν από το συλλαλητήριο θα σταλούν προσκλήσεις σε πολιτικούς της Βόρειας Ελλάδας για επαφές με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ.
Όσοι δεχτούν να υπογράψουν ότι συμπορεύονται με τα δίκαια αιτήματα του Δικέφαλου, θα κληθούν να παραβρεθούν και στο συλλαλητήριο.
Όσοι γυρίσουν τις πλάτες τους ή αρνηθούν να συμπορευτούν με τον κόσμο του Δικέφαλου θα θέσουν αυτομάτως τους εαυτούς τους απέναντι από τον ΠΑΟΚ.
Αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες.
Το μήνυμα του ενωμένου ΠΑΟΚ είναι απλό και ξεκάθαρο: «Είστε ή μαζί μας ή απέναντί μας»
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν να δώσει το παρών του και ο Ιβάν Σαββίδης στο συλλαλητήριο και μάλιστα να είναι ο κεντρικός ομιλητής της διαμαρτυρίας, καθώς θέλουν ο μεγαλομέτοχος του Δικέφαλου να πρωτοστατήσει στις κινητοποιήσεις και τη διαμαρτυρία για ισονομία.