Άγγελος και Σούλης…

“Είναι οι κορυφαίοι” λέει ο Χρήστος Καραμπέρης

Για τα θέματα του μπάσκετ και όχι μόνο μίλησε στον Arena Fm το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Χρήστος Καραμπέρης.

Αναλυτικά:

Για την επιτυχία της τρίτης θέσης:

“Δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια αλλά οι τίτλοι. Ο ΠΑΟΚ πάει για τους τίτλους όμως με τα οικονομικά δεδομένα και με το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ταβάνι να βγει 8ος πέτυχε πολύ μεγάλη επιτυχία.  Όχι ότι δεν μπορούσαν παραπάνω οι παίκτες και ο προπονητής αλλά υπήρχε πολύ μικρό μπάτζετ. Οι πρώτες οκτώ ομάδες ήταν πολύ καλές. Ήμασταν όμως καλή ομάδα ,ήμασταν οικογένεια και ο προπονητής βοήθησε πολύ τα παιδιά”.

Για την κατάσταση που επικρατούσε στα αποδυτήρια:

Την λέξη αποδυτήρια την έχω ακούσει για πολλούς σοβαρούς προπονητές όπως ο Άγγελος Αναστασιάδης. Τα αποδυτήρια τα ελέγχουν οι σοβαροί προπονητές. Αν δεν έχεις αποδυτήρια δεν έχεις τίποτα. Ο Άγγελος και ο Σούλης ταιριάζουν σε πολλά θέματα. Ο ΠΑΟΚ έχει τους δύο καλύτερους προπονητές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Όσο αναφορά τον Σούλη, από τα αποτελέσματα και τα αποδυτήρια καταλαβαίνει κανείς τι δουλειά έπεσε από τους προπονητές, τους συνεργάτες του, τον Χάρη Μαρκόπουλο,  τα άλλα παιδιά γύρω από την ομάδα, τον γυμναστή, από τον φροντιστή που τους είχε μια οικογένεια. Όλοι ήταν ενωμένοι, αγαπημένοι και μέχρι και χθες ήμασταν μαζί ενώ το πρωτάθλημα τελείωσε εδώ και μια βδομάδα”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

Άλλη σελίδα είναι αυτό. Μας βοήθησε πάρα πολύ χωρίς κανένα όφελος. Ζήτησε να είμαστε απλά μια οικογένεια και συσπειρωμένοι. Θέλει να είμαστε μαζί αγαπημένοι. Μας έδωσε χρήματα χωρίς να ζητήσει τίποτα, έκανε μια εμπορική πράξη με  το σήμα του μπάσκετ που και στην ουσία δεν το έχει εκμεταλλευτεί καθόλου. Μας βοήθησε πάλι τον τελευταίο χρόνο όταν χρειαζόμασταν χρήματα για την εφορία η το ΙΚΑ. Είπε τον πρόεδρο ότι όταν έχει πρόβλημα να πάρει ένα τηλέφωνο και θα μπούνε τα χρήματα στην τράπεζα. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον άνθρωπο γιατί ειδικά στο ποδόσφαιρο αυτός μας έσωσε. Τα χρέη μας στο μπάσκετ  είναι λίγα και το χρέος είναι εφικτό για όποιο θέλει να βοηθήσει. Σε 4-5 χρόνια θα έχουμε ξοφλήσει εντελώς. Στο ποδόσφαιρο όμως θα ήμασταν σε άλλη κατηγορία και ας λένε ο ΠΑΟΚ δεν πέφτει και όλα αυτά. Αυτά είναι για τα παιδάκια. Τώρα είναι εταιρεία. Αν δεν είσαι σωστός στις υποχρεώσεις σου αυτό γίνεται. Αυτός μας έσωσε. Τα είδαμε τα παραδείγματα από άλλους. Το λέμε “Άγιο Ιωάννη” όχι για να κοροϊδεύουμε τον άνθρωπο. Το κυριολεκτούμε το θέμα. Όταν σε βοηθάει κάθε μήνα και ξέρεις ότι δεν θα έχεις πρόβλημα και δεν θα καταθέσει η διοικητική, δεν θα χαλάσει το θέμα με το άρθρο 99 και δεν θα χαλάσει η ρύθμιση που έγινε πριν πέντε χρόνια. Εμάς το 2017 λήγει η ρύθμιση που κάναμε πριν πέντε χρόνια στο δημόσιο. Τελειώνει ο ένας ο βραχνάς μας. Στο 99 είμαστε τα τελευταία χρόνια και δεν έχουμε ούτε μια υποχρέωση. Λίγο τους πάμε πίσω κάποιες φορές αλλά ξέρουν. Επειδή οι τρίτοι πληρώνονται όλοι δεν έχουν παράπονο. Ο πρόεδρος το χειρίζεται καλά και προχωράμε σε καλή βάση”.

Για την επόμενη μέρα:

Τώρα αρχίζει ο Γολγοθάς. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο όπου τελείωσε το συμβόλαιο του προπονητή και κάποιων παικτών. Πέρα από τους Αμερικάνους που πήραν υπεραξία και θα έχουν κάποιες καλές προτάσεις είναι και κάποιοι Έλληνες όπως ο Τσαιρέλης, ο Μπόγρης και ο Κασελάκης. Συμβόλαιο αυτή την στιγμή έχουμε με τον Τσόκλα και τον Μαργαρίτη. Όλοι οι υπόλοιπο πρέπει να επανεξετάσουν το θέμα του συμβολαίου. Εδώ είναι που πρέπει να τα φέρουμε εις πέρας με τα λίγα οικονομικά μας και λέμε πως θέλουμε τον “Άγιο Ιωάννη” κοντά μας. Τώρα τον χρειαζόμαστε. Ο άνθρωπος αυτός είχε πει κάτι που αναδεικνύει τον χαρακτήρα του. Είχε πει τον πρόεδρο πως αυτός θα βοηθάει το σωματείο να μην έχει προβλήματα με το δημόσιο. Αν όμως θέλετε μεταγραφές η κάτι θα πρέπει αυτός που είναι μάγκας και κάνει διοίκηση να πληρώσει για την ομάδα. Αυτό το έλεγε όταν κάναμε το ραντεβού. Αύριο μπορεί να πει βοηθάω την ομάδα. Είναι πολύ σοβαρός επιχειρηματίας και μακάρι να μείνει χρόνια στον ΠΑΟΚ. Από αυτόν ο ΠΑΟΚ μόνο θα κερδίσει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Αρκεί να κοιτάξει κάποιους έχει δίπλα του”.

Για τους ανθρώπους δίπλα στον Σαββίδη:

Ο ένας που πρέπει να είναι κοντά του μπήκε και είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος είναι 101% είναι εγγύηση. Είναι αληθινός και δεν κρύβεται από τίποτα. Τα θέματα εμπιστοσύνης και οικονομικού δεδομένου δεν υπάρχουν. Ο Ιβάν αφού πόνεσε η τσεπούλα του με τον Ολίσε και μπορεί να μείνει για πάντα πρέπει να προσέχει ποιους ακούει και έχει δίπλα του. Εγώ για κάποια άτομα έχω πολύ καλή άποψη και πρέπει να συνεχίσουν εκεί μέσα. Κάποιοι όμως δεν πρέπει να συνεχίσουν. Για τον Ζήση έχω μόνο καλά χρόνια. Ένα μορφωμένο παιδί που πρέπει να είναι εκεί μέσα και άξια βρίσκεται. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως δεν πρέπει να είναι πρόεδρος αλλά να πάει σε άλλη θέση, αυτή είναι η άποψη μου. Για τον Θοδωρή έχω την ίδια άποψη και αυτός βοηθάει τον ΠΑΟΚ χωρίς να το συζητάει παρά έξω. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι γίνεται. Πάντα μιλάω για το αγωνιστικό, τα παιδιά στο γραφείο δεν το ξέρω”.

Για το θέμα προπονητή:

Από εκεί ξεκινάμε. Ότι μας πει ο προπονητής θα κρίνει το δυναμικό της ομάδας. Ποιους να κρατήσουμε και να πάρουμε.  Νομίζω ότι ο κ. Μαρκόπουλος θέλει να μείνει αρκετά χρόνια στο σωματείο. Έχει να δώσει πάρα πολλά και να προσφέρει στην ομάδα. Πιστεύω πως θέλει λίγο χρόνο για να κλείσουν όλα. Υπάρχει χρόνος να τα δούμε. Έτσι και αλλιώς ξεκινάει τι πρωτάθλημα Οκτώβριο γιατί έχει παγκόσμιο ενδιάμεσα”.

Για το αν θέλει ο Σαββίδης να πάρει το μπάσκετ:

Είναι θέμα δικής του απόφασης. Εμένα δεν θα με ενοχλούσε αν δεν έπαιρνε το μπάσκετ και μας έδινε λεφτά και έλεγε κάνε ομάδα. Με 1.000.000 εκκ. ευρώ παίρνει όλη την ΚΑΕ και μαζί και κάποια χρέη που χοντρά – χοντρά είναι 3.000.000 εκκ ευρώ. Αυτά είναι τα χρέη του ΠΑΟΚ και ρυθμισμένα. Στο δημόσιο το υπόλοιπο μας είναι 400.000 χιλ. ευρώ. Αυτά τα δίνει σε ένα λεπτό! Εδώ πήγε και πήρε ελικόπτερο”.

  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Ο ΟΦΗ πάντα κάτι θα θυμίζει στον Λάμπρου

Χαστούκι με το… καλημέρα για τον Ρούνεϊ

STOP στο σερί του Ίνγκασον

Παπαπαναγής: «Ομάδα από το πάνω ράφι ο ΠΑΟΚ»

Ψάχνει εκτός έδρας νίκη 1.5 μήνα μετά

Η βαθμολογία της Super League

Ήττα για την ΑΕΛ πριν την Τούμπα

Οι δοκιμές Γκαρσία για ΟΦΗ

Ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο η Νόριτς

To νέο… αίμα του ΠΑΟΚ

Λαπόρτα: «Ο Μέσι θέλει να μείνει»

Ο Τζόλης γίνεται… 35αρης

«Χαλάει» το σερί του Ζίβκοβιτς

Αστέρας για Ευρώπη

«Περίπλοκη η περίπτωση Κροβίνοβιτς»

Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς

Χιονοπόλεμος στην Τούμπα (video)

O Βιεϊρίνια τρέχει με… 225

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Ράκος ο Πασχαλάκης

Σαββίδης: «Αυτό είναι το deal για Γιαννούλη»

Φεύγει ο Γιαννούλης μετά την Κρήτη!

«Ζεστό» ενδιαφέρον για Τσόλακ

Είπε το αντίο ο Γιαννούλης (pics)

Ώρα επιστροφής για Ζαμπά

Ανανέωσε πριν φύγει ο Γιαννούλης

Τσεκάρει Φεράρι ο ΠΑΟΚ!

«Σφίγγα» ο Φάρκε για Γιαννούλη

Φεύγει άμεσα ο Γιαννούλης!

«Περίπλοκη η κατάσταση με τον Ρέι»

Η Νόριτς δυνατά για Γιαννούλη!

Σφιντέρσκι ο… επόμενος

«Σκασμένος» ο Γκαρσία (pics)

Χατζόπουλος: «Η ΚΑΕ και ο Ιβάν»

Χατζόπουλος: «Τα χρέη που βρήκαμε στον ΠΑΟΚ»

Την είπε στον Κλάτενμπεργκ ο Κλοπ!

Κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» ο Αμπέλ Φερέιρα

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ευλογία η οικογένεια Σαββίδη»

«Δυσκολεύει το όνειρο με Ρέι»

Τρομερές αντιδράσεις Γκαρσία (video)

Αρραβωνιάστηκε ο Ζαμπά! (pics)

Παραμένει εκτός ο Ντούγκλας

Οι δοκιμές Γκαρσία για ΟΦΗ

Τρομερή κίνηση από Σαββίδη για την ΚΑΕ

Οι προϋποθέσεις για Γιαννούλης- Νόριτς

«Ο Γιαννούλης ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα»

Το ρετρό μήνυμα Κυριάκου σε Γκαρσία (pic)

Η τρομερή ποδιά του Κωνσταντέλια (video)

Ο ΟΦΗ πάντα κάτι θα θυμίζει στον Λάμπρου

STOP στο σερί του Ίνγκασον

Ψάχνει εκτός έδρας νίκη 1.5 μήνα μετά

Οι δοκιμές Γκαρσία για ΟΦΗ

To νέο… αίμα του ΠΑΟΚ

Ο Τζόλης γίνεται… 35αρης

«Χαλάει» το σερί του Ζίβκοβιτς

Η ξεχωριστή ιστορία του Μάλκομ Γκρίφιν

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ευλογία η οικογένεια Σαββίδη»

Τρομερή κίνηση από Σαββίδη για την ΚΑΕ

Tο γεμάτο πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Ορίστηκε το Ηρακλής-ΠΑΟΚ!

Χατζόπουλος: «Η ΚΑΕ και ο Ιβάν»

Χατζόπουλος: «Τα χρέη που βρήκαμε στον ΠΑΟΚ»

Παπαπαναγής: «Ομάδα από το πάνω ράφι ο ΠΑΟΚ»

Ήττα για την ΑΕΛ πριν την Τούμπα

Αστέρας για Ευρώπη

«Συναγερμός» στην ΑΕΚ ενόψει ΠΑΟΚ

Με απουσίες ο ΟΦΗ

Παραμένει κάτοικος Κρήτης ο Νέιρα