Ο Ισπανός αμυντικός, Ινίγο Λόπεθ, ανήκει ακόμα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι τόσο σίγουρο πως θα συνεχίσει στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν.
Στο τέλος του Ιουνίου ολοκληρώνεται και τυπικά ο δανεισμός του στην Θέλτα και ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πρέπει να έρθει πίσω στη Θεσσαλονίκη.
Το θέμα του Λόπεθ, είναι ανοικτό και είναι άξιο αναφοράς πως τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις για να βρεθεί μια ικανοποιητική λύση και για τις δύο πλευρές.
Ο αμυντικός από την Ιβηρική Χερσόνησο, βρίσκεται στην Αμερική, όπου και κάνει τις διακοπές του. Μάλιστα, την ίδια στιγμή βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους εκπροσώπους του και αν βρεθεί κάποια ομάδα που να ικανοποιεί τον ίδιο, αλλά και τον ΠΑΟΚ θα αποχωρήσει.