inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
ΔιάφοραΠοδόσφαιρο

“Δε θα κατέβαζα τον ΠΑΟΚ!”

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλάει για τις τελευταίες αποκαλύψεις

inpaok
11.07.2014 15:01
Share
SHARE

Για τις τελευταίες αποκαλύψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το τι θα έκανε αν ήταν στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος στον Arena Fm.

Αναλυτικά:

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου στον Arena FM:

“Δεν θα σταθώ σε αυτά που είπε ο κ. Αλαφούζος. Καλό θα είναι με στοιχεία και αποδείξεις να τα δείξει. Το τι υπολογίζουμε και το τι συμβαίνει έχει μεγάλη απόσταση. Πραγματικά μπορεί να συμβαίνουν  δύο πράγματα που δεν αρμόζουν στο ευ αγωνίζεσθε η στο πρωτάθλημα που θέλει να δει ο κόσμος. Αυτό δεν σημαίνει πως το ποδόσφαιρο δεν έχει κάνει βήματα και πως συμβαίνουν πράγματα που δεν συμβαίνουν σε άλλη χώρα. Αυτά οφείλουν να αποδειχτούν”.

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη:

“Θα μιλήσω για τον  άνθρωπο Βαγγέλη Μαρινάκη. Το τι του καταμαρτυρούν θα το κρίνουν οι δικαστές, όχι εγώ και οι δημοσιογράφοι. Βρήκαμε τις κασέτες η οτιδήποτε. Αν δώσουν εντολή να καταγράψουν τις συνομιλίες των δικαστών η των πολιτικών δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μπει φυλακή. Ας κάνουν μια αναλογία και εκεί. Ένας παράγοντας όταν μιλήσει με έναν άλλο παράγοντα θα μιλήσει και για θέματα ποδόσφαιρου και θα κάνει καφενειακή συζήτηση. Αν αποδειχθεί ένοχος θα τιμωρηθεί με αυτό που προβλέπει ο νόμος. Άλλο να μιλάμε για επιθέσεις κα εκβιασμούς σε ζωές. Τον ξέρω τον Μαρινάκη δεν ξηγείται έτσι και δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Έχει και οικογένεια και παιδιά. Υπάρχει παράγοντας που δεν θέλει να βοηθήσει την ομάδα του; Αν αποδειχθεί ότι ελέγχει την ΕΠΟ και έχει επηρεάσει δικαστές τότε δεν ξέρω πιο είναι το προβλεπόμενο της ποινής. Είναι ντροπή να λέμε για έναν άνθρωπο ότι είναι αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης και όλα αυτά. Έχει παιδιά και οικογένεια και εγώ ξέρω πως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Ας κάνει η δικαιοσύνη την δουλειά της γιατί το πώς βγήκανε τα βουλεύματα και οι συνομιλίες; Πως δεν σέβεσαι τα δικαιώματα του άλλου και το τεκμήριο της αθωότητας; Οι δημοσιογράφοι είναι υπεράνω όλων; Αν το ζήτησε ο εισαγγελέας να δημοσιευτούν είναι αλλιώς αλλά πάνω του νόμου δεν είναι κανένας εισαγγελέας. Το σύνταγμα μιλάει για τεκμήριο αθωότητας και προσωπικά δεδομένα”.

Για τα “Πακιστανικά” τηλέφωνα:

“Αυτά τα τηλέφωνα είναι σίγουρα ένα θέμα. Ας αφήσουμε όμως από την στιγμή που η υπόθεση αυτή είναι υπό δικαστική διερεύνηση  και δεν έχουν καταθέσει όλοι, να κάνουν οι δικαστές την δουλειά τους ανεπηρέαστη. Βγαίνουν 10-20 δημοσιογράφοι και προσπαθούν με τον τρόπο τους, άμεσα να επηρεάσουν συνειδήσεις. Είναι άνθρωποι οι δικαστές και θεωρώ απαράδεκτο ν κάνει ένα μπλογκ, η μια εκπομπή πόλεμο. Ο δικαστής είναι άνθρωπος και επηρεάζεται. Είναι ανεπίτρεπτό σε μια υπόθεση που είναι ανοικτή. Πρέπει η δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της”.

Για τα όσα βίωσε:

“Αυτό που βίωσα εγώ δεν θέλω να το βιώσει ούτε ο εχθρός μου. Για αυτό λέω πως δεν έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Μέχρι να τα βιώσω δεν τα πίστευα. Ήρθε η κ. Κοτζαμάνη, αξιότιμος εισαγγελέας του Αρείου Πάγκου και λέει πως αυτά που βίωσε ο κ. Μπέος και ο Άγγελος ο Φιλιππίδης πρόσφατα και απαγορεύονται να γίνονται συλλήψεις και προφυλακίσεις πριν καταθέσει ο κατηγορούμενος. Θα συλλάβεις κάποιον χωρίς να έχει απολογηθεί και να του έχει πάρει κατάθεση; Υπάρχει Έλληνας στην Ελλάδα που δεν έχει καταλάβει πως αυτό που έγινε το 2011 δεν ήταν με πολιτική παρέμβαση και ένα σόου για επικοινωνιακά παιχνίδια; Ακόμα και οι εχθροί μου το έχουν καταλάβει. Δίκη δεν έχει γίνει. Για αυτό και αυτή τη φορά είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η δικαιοσύνη δεν θέλει να κάνει τα ίδια λάθη. Οι δικαστές μέχρι ένα σημείο μπορεί να παρανομήσουν και να μην λάβουν υπόψη τους νόμους. Στην δική μας υπόθεση από τις 100 διατάξεις είχαν παρανομήσει και στις εκατό. Πλέον, πρέπει να ακολουθήσουν τώρα το γράμμα του νόμου και να μην παρανομήσουν. Καλούνται οι κατηγορούμενοι να καταθέσουν, να αξιολογηθούν οι απομαγνητοφωνήσεις και να βγει στο τέλος απόφαση από τον δικαστή και τον εισαγγελέα. Έτσι είναι τα πράγματα. Στην δικιά μου περίπτωση υπήρχε μια απομαγνητοφώνηση σε ένα λευκό χαρτί.

Τώρα οι απομαγνητοφωνήσεις που υπάρχουν, είναι σε επίσημο έγγραφο από την υπηρεσία, με δικαστική συνδρομή, υπογραφή φυσικού προσώπου, παράδοση και παραλαβή. Σε εμάς ήταν μια προχειρότητα. Για να καλύψουν αυτή την προχειρότητα έχουν κάνει 10αδες παρανομίες. Θα δούμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση. Θα περιμένουμε την εισαγγελική πρόταση, την πρόταση συμβουλίου εφετών και θα δούμε τι θα γίνει. Εύχομαι και ελπίζω ο κ. Πούλιο ςκαι το δικαστικό συμβούλιο να είναι έντιμοι δικαστές, να κρίνουν με δικαστική συνείδηση και όχι να επηρεαστούν από τους πολιτικούς τους προϊστάμενους. Η φυλακή ανήκει στο παρελθόν. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έδωσε δύναμη να σταθώ στα πόδια μου και μπόρεσα να γίνω υποψήφιος, να βγω δήμαρχος του Βόλου και έδωσε ο κόσμος μια απάντηση σε όλο αυτό το σάπιο, αρρωστημένο πολιτικό σύστημα. Μια πόλη με 140.000 χιλιάδες κόσμο δεν μπορεί το 60% της να κάνει λάθος απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσφέρει στην πόλη του. Ταλαιπωρήθηκα, βίωσα κάτι που δεν θέλω να βιώσει κανείς. Ο κ. Ψωμιάδης δεν βρίσκεται στην φυλακή για την υπόθεση των στημένων αλλά για άλλα θέματα. Την αδικία που βίωσα δεν θέλω να την βιώσει κανείς. Πραγματικά όποιος δεν κοιτάει το δάσος και κοιτάει το δέντρο ευθύνεται για όσα βιώνουμε σαν κοινωνία”.

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις:

“Είμαι αντίθετος σε αυτά που φωνάζει ο ΠΑΟΚ γιατί είναι καθαρά λαϊκισμοί. Μπορεί να έχει αδικηθεί αλλά δεν είναι ο λόγος που δεν πήρε το πρωτάθλημα. Δεν το πήρε επειδή ήταν λίγος στις προσδοκίες του κόσμου και της ιστορίας του. Σε αυτό ευθύνονται αυτοί που κάνουν τον προγραμματισμό. Όσο αναφορά την δύναμη την έχει τα τελευταία χρόνια και στο μακρύ παρελθόν. Δεν μιλάω για την εποχή Ζαγοράκη. Ο Θοδωρής ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, σε μια χάλια κατάσταση, ο κόσμος ήταν προ των πυλών να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και προσπάθησε να βάλει σε μια σειρά την κατάσταση και να νοικοκυρέψει τον ΠΑΟΚ. Για πρωταθλητισμό δεν είχε την δυνατότητα ο Ζαγοράκης. Προσέφερε, δούλεψε, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του κόσμου και έβαλε τις βάσεις για να έρθει ο κ. Σαββίδης. Από την μέρα που ήρθε ο κ. Σαββίδης έχει το δικαίωμα να επενδύσει στο όνειρο. Εγώ αν ήμουν στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή δεν θα ξεκινούσα το πρωτάθλημα. Στα λόγια το ότι κάποιος είναι μεγάλος, ότι έχει δύναμη και κόσμο μπορεί να το πει οπωσδήποτε. Υπάρχει καταρχήν το προδικασμένο του 2011. Πριν αποφασίσει η ποινική δικαιοσύνη το 2011 είχε ασκηθεί μέσα σε δύο μέρες δίωξη από τον εισαγγελέα, κ. Μπάκο και οι ομάδες καθίσανε στο σκαμνί. Δεν μπορεί να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 Στις τότε απομαγνητοφωνήσεις ας μου φέρει κάποιος μια συζήτηση που αναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε οποιαδήποτε συζήτηση, είτε του Πατέρα, είτε του Ψωμιάδη, είτε του Μαρινάκη, είτε δική μου είτε οποιαδήποτε. Όμως διέλυσαν μια πόλη και μια ομάδα. Τώρα υπάρχει κάτι παρεμφερές. Τώρα όμως ο ίδιος ο εισαγγελέας έδωσε την άδεια να δημοσιευτούνε. Το 2011 είχα βγει τα βουλεύματα παρανόμως. Το τεκμήριο της αθωότητας δεν μπορεί κανείς να το παραβεί. Τώρα είναι νόμιμα όλα και υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει εμπλοκή. Βέβαια εγώ δεν λέω πως είναι κανείς ένοχος, μακριά από εμένα. Που είστε κύριοι εισαγγελείς και που βρίσκεστε; Αφού απέχετε που είσαι ρε ΠΑΟΚ που φώναζες ότι σε αδικούνε; Του δίνεται η μεγαλύτερη ευκαιρία στα χρονικά όχι να πάρει τον νόμο στα χέρια σου αλλά να αντιδράσεις με κάποια πράγματα που επί σειρά ετών φώναζε. Ποια είναι η επίσημη αντίδραση του ΠΑΟΚ;  Προς Θεού μακριά από εμένα, δεν θεωρώ κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους ένοχο. Πήρα και θέση και ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα το έκανε ποτέ. Από εκεί και πέρα το τι έκανε ο κάθε άνθρωπος για να βοηθήσει την ομάδα του και αν αυτό είναι ποινικά κολάσιμο θα το κρίνει η δικαιοσύνη.

Αυτή την στιγμή απορώ και με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Πως δεν έχουν αντιδράσει; Εγώ θα είχα κλείσει τον βόλο και δεν μιλάει ο καθένας. Δεν ξέρω τι έχουν οι άνθρωποι πως λειτουργούνε και πως σκέπτονται. Φοβούνται που με την νέα τάξη πραγμάτων αν μιλάς μπορεί να πας φυλακή; Δεν έχουν αυτή την δυναμική; Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους; Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Ο κύκλος μου στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει κλείσει και θέλω να προσφέρω στην πόλη μου και να γράψω ιστορία όπως έγραψα και στο ποδόσφαιρο”.

Για το γεγονός πως αναφέρθηκε ο υποβιβασμός του Ηρακλή στις συνομιλίες:

” Πρέπει να πούμε και το άλλο. Δεν το έχω διαβάσει για να έχω ολοκληρωμένη εικόνα. Μου είπαν πως σε κάποια ομιλία μιλάνε για τον Ηρακλή και λέει κάποιος “άστο αυτό το έχει κανονίσει ο Ιωαννίδης”. Έτσι μου είπαν. Για το θέμα του Ηρακλή ένας συνομιλητής λέει “άστο το έχει κανονίσει ο υπουργός”. Προτιμώ να ασχολούνται 100 παράγοντες λαμόγια παρά τρεις πολιτικοί. Γιατί είναι μεγαλύτερα λαμόγια. Ότι κάνουν είναι για ιδιοτελής σκοπούς. Βέβαια, για αυτό που είπα κρατώ κάποιες επιφυλάξεις. Εγώ  δεν το καταλαβαίνω. Είναι κακό να μιλάμε παράγοντες για το ποιος θα είναι ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας; Το στήσιμο των παιχνιδιών είναι άλλο κομμάτι. Το στήσιμο των παιχνιδιών είναι συγκεκριμένο. Στις τελευταίες αγωνιστικές πέρυσι έγιναν κάποια αποτελέσματα που και ο γιος μου το καταλαβαίνει. Ήταν στημένα αυτά; Το στημένο είναι άλλο. Το να γίνει ένα αποτέλεσμα που να ευνοεί και τις δύο ομάδες δεν είναι στημένο. Αυτό γίνεται σε όλες τις γωνίες του κόσμου. Το κάνουν οι παίκτες μόνοι τους. Το συμφέρον τους δεν κοιτάνε και το συμβόλαιο τους; Ακόμα και ο παράγοντας να το κάνει, αν κοιτάει το συμφέρον της ομάδας του που είναι το κακό; Κακό είναι να το στήσω για οικονομικούς λόγους. Τότε ισόβια όλοι μαζί. Το να βολεύει μια ομάδα το αποτέλεσμα και συμφέροντα που έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο και τις ομάδες τότε δεν είναι κακό. Ρωτήστε τον κ. Αναστασιάδη στο παιχνίδι του Πλατανιά με τον Αστέρα Τρίπολης αν συμμετείχε. Μόνοι τους οι παίκτες τους βόλευε το 0-0. Ποιόν να ρωτήσουν. Δεν λέω πως πήγαν οι παίκτες αλλά η λογική αυτό λέει. Βλέπουμε στην Ιταλία να δίνει το στοίχημα την ισοπαλία 1.30. Το ξέρουν και οι εταιρείες”.

Για το αν θα έχει συνέχεια η υπόθεση με τα στημένα:

“Ακούω και ενημερώνομαι. Χθες είχα κατέβει στην Αθήνα για θέματα του Δήμου και ενημερώθηκα για πολλά θέματα από ανθρώπους μέσα στα πράγματα. Υπάρχουν κάποια θέματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν άρα και να τα κουκουλώσουν. Να περιμένουμε εξελίξεις. Ποινικές εξελίξεις με τους ρυθμούς στην Ελλάδα είναι χρονοβόρες. Έτσι είναι το ποινικό δίκαιο και πρέπει να το σεβαστούμε. Η αθλητική δικαιοσύνη, υπάρχει ένα δεδικασμένο και θα έπρεπε να πάρουν θέση. Αυτή που κάνουν τους κομπάρσου θεωρώ πως έχουν συμφέροντα ή τους βολεύει. Θα ήμουν στον ΠΑΟΚ η τον Ολυμπιακό Βόλου και δεν θα είχα ξεσηκώσει όλη την κοινωνία”;

Για το αν πρέπει να παραιτηθούν οι εμπλεκόμενοι της υπόθεσης από την ΕΠΟ:

“Αυτό είναι στην συνείδηση του καθενός. Ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει ότι και οι κρίνοντες κρίνονται. Αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο”.

 

Ποδόσφαιρο

Οι αγκαλιές Λουτσέσκου και τα γκολ στην Ολλανδία (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.07.2025 00:18

H πρώτη ημέρα του ΠΑΟΚ στο Ζλατμπόμελ

Πάνος Γεωργογιάννης
14.07.2025 23:57

Εδώ Ζαλτμπόμελ day 1 (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
14.07.2025 23:25

H «πρώτη» στην Ολλανδία σε εικόνες

Πάνος Γεωργογιάννης
14.07.2025 22:59

Η… τιμωρία σε Μεϊτέ-Μπάμπα (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
14.07.2025 22:17

Ο ξεχωριστός επισκέπτης στην προπόνηση του ΠΑΟΚ (pics)

Μάνος Τσαλγατίδης
14.07.2025 21:46

Μπάσκετ

Τζάκσον: «Να κάνουμε την επόμενη σεζόν αξέχαστη για όλους!»

Όλγα Χιονίδου
14.07.2025 15:22

Στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ ο Άπσον!

Όλγα Χιονίδου
14.07.2025 13:28

Ισοπέδωσε την Τσεχία η Εθνική Νέων

Πάνος Γεωργογιάννης
13.07.2025 20:05

Ουίλιαμς: «Ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος του ΠΑΟΚ»

Πάνος Γεωργογιάννης
13.07.2025 18:27

«Χτύπημα» με Ντάνι Ουίλιαμς!

Δημήτρης Βαφειάδης
13.07.2025 17:00

Ο Ναν χάρηκε για μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Ευαγγελία Σαράντη
13.07.2025 12:40

Αντίπαλοι

ΑΕΚ: «Έκοψε» Σιμάνσκι, Μήτογλου, Φερνάντες και Τσιλούλη ο Νίκολιτς!

Γιάννης Σωτηρίου
14.07.2025 08:55

Μαρινάκης: «Θα πρέπει να μειωθούν οι ομάδες στη Super League2»

Πάνος Γεωργογιάννης
09.07.2025 21:36

Συνεχίζει στον Κολοσσό ο Καράμπελας

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 17:40

«Χωράφι»: Σε τραγική κατάσταση οι Ζωσιμάδες! (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
09.07.2025 14:25

Πρώτη προπόνηση με πολύ κόσμο για την ΑΕΛ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
08.07.2025 21:31

«Κραυγή» αγωνίας των παικτών της Λαμίας!

Γιάννης Σωτηρίου
07.07.2025 17:42
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Οι αγκαλιές Λουτσέσκου και τα γκολ στην Ολλανδία (video)
15.07.2025 00:18
H πρώτη ημέρα του ΠΑΟΚ στο Ζλατμπόμελ
14.07.2025 23:57
So far, so good στον ΠΑΟΚ
14.07.2025 23:38
Εδώ Ζαλτμπόμελ day 1 (video)
14.07.2025 23:25
Οι ΣΦ ΠΑΟΚ αποχαιρέτησαν τον αδικοχαμένο Βασίλη
14.07.2025 23:16

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

So far, so good στον ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.07.2025 23:38
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Παιδί για… σπίτι!

Σωτήρης Μήλιος
12.07.2025 00:04
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Αετός μ’ οκτώ κεφάλια…

Σωτήρης Μήλιος
07.07.2025 19:05
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Καιρός για λίγη ηρεμία!

Μάνος Τσαλγατίδης
05.07.2025 09:15
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

«Θύμα» της επιτυχίας του

Σωτήρης Μήλιος
01.07.2025 22:39
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Έγιναν βήματα αλλά έχει δρόμο μπροστά του

Κώστας Βασιλόπουλος
02.07.2025 07:26

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?