Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε μετά την ήττα στο Περιστέρι στην κάμερα συνδρομητικού καναλιού και εξέφρασε έντονα παράπονα για τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού:
«Σήμερα χάσαμε δικαίως από τον Ατρόμητο πιστεύω. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και εύχομαι όπως έπαιξε μαζί μας, να παίξει με τις υπόλοιπες ομάδες. Είναι μια δύσκολη ομάδα και έχει μαι δυνατή έδρα.
Θα το αφήσω αυτό και θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο που το έχω αρχίσει μαζί σας, τα εσκεμμένα και τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα. Στις αρχές του δευτέρου έγινε ένα μαρκάρισμα όχι απλά αντιαθλητικό και για κόκκινη κάρτα… Πρότρέπω όλους αυτούς τους δασκάλους διαιτησίας που βγαίνουν να σχολιάσουν αν δεν είναι ο ορισμός της κόκκινης. Αυτό γίνεται για πέμπτη συνεχόμενη Κυριακή και έγινε πάνω στον Αφελάι που τον πληρώνουμε μια περιουσία. Πώς θα παίξει μετά μπάλα; Και δικαίως, γιατί ήρθε εδώ για να παίξει ποδόσφαιρο.
Αυτό συμβαίνει και στις 5 αγωνιστικές, επειδή κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να φοβίζει τους διαιτητές. Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε, από το αντιαθλητικό παιχνίδι. Πάντα σε αυτό εστιάζω, ούτε πέναλτι ζητάω ούτε τίποτα. Είπαμε, χάσαμε δικαίως. Δεν θα αφήσουμε όμως κανέναν να αδικήσει ξανά τον Ολυμπιακό ως προς το βρώμικο παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι ως προς το fair play, παίζουμε ποδόσφαιρο, όχι μποξ. Και πάλι συγχαρητήρια, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που ξέρει και να κερδίζει και να χάνει».
Ακόμα πιο γραφικός ο Καράπαπας!
Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι, ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς έκανε παράπονα για την διαιτησία φτάνοντας στο σημείο να πει για οργανωμένο σχέδιο κατά των «ερυθρολεύκων». Συγκεκριμένα μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε: «Είναι η πέμπτη σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί σε βάρος του Ολυμπιακού. Δεν είναι ότι είδαμε παίκτη να χτυπάει με τα δύο πόδια παίκτη μας και όχι να μην αποβάλλεται αλλά να μην κερδίζουμε φάουλ. Υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο για να σταματήσει τον Ολυμπιακό, αλλά να είναι σίγουροι πως αυτή η ομάδα δεν σταματιέται με αλήτες που γράφουν όσα γράφουν στα ΜΜΕ, αλλά και με επίορκους δικαστικούς. Αυτοί τώρα που έλεγαν για τους δανεικούς θα πρέπει να γελάνε. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την Μάλμε».