«Έχουμε δρόμο ακόμη»

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους μετά τη νέα νίκη του ΠΑΟΚ (με 0-2 επί του Εργοτέλη) τονίζοντας ότι ναι μεν όλοι χαίρονται για το γεγονός ότι ο Δικέφαλος είναι πρωτοπόρος και με +5 βαθμούς από τον δεύτερο Ολυμπιακό, ωστόσο είναι ακόμη μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

«Είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε πρώτοι με πέντε βαθμούς διαφορά και λογικό να χαίρεται ο κόσμος μας και εμείς φυσικά. Δεν σημαίνει όμως κάτι και δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Αντίθετα, πιστεύω ότι τώρα άρχισε. Υπάρχει πολύς δρόμος, υπάρχει αισιοδοξία, αλλά δεν θα πρέπει να πετάμε στα σύννεφα. Ο δρόμος είναι μακρύς».

Για την κούραση, υπογράμμισε: «Είμαστε πολύ κουρασμένοι, είναι πολλά τα ματς και σημαντική η δυσκολία κάθε αγώνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα δίνουμε όλα και ανταμειβόμαστε».

Οσο για το αν πρέπει ν’ αλλάξει η ατάκα του Αγγελου για τον Μάιο, επειδή η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τελειώνει τον Απρίλιο γέλασε και είπε: «Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ολοι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο Είναι νωρίς να λέμε κάτι τέτοιο ακόμη. Χαριτολογώντας το είπε ο Στέφανος αυτό, είμαι σίγουρος, αλλά γιατί όχι, μακάρι να έρθουν όλα όπως τα θέλουμε».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!