«Το θέλουμε το ματς!»

O Δημήτρης Σαλπιγγίδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Φιορεντίνα και τόνισε ότι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία του αυριανού αγώνα: «Σε αυτή τη διοργάνωση υπάρχουν έξι αγώνες και δεν υπάρχουν περιθώρια για στραβοπατήματα. Στον πρώτο αγώνα με τη Φιορεντίνα πήραμε ένα πολύ σημαντικό μάθημα για να καταλάβουμε τα λάθη μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο εδώ. Θα παλέψουμε για το καλύτερο θετικό αποτέλεσμα είτε είναι η ισοπαλία είτε η νίκη».

Για το γεγονός ότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ο ΠΑΟΚ δεν θα ελέγχει την υπόθεση – πρόκριση: «Εμείς θα πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει, να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα και στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε όσο γίνεται περισσότερους βαθμούς. Όλοι θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, υπάρχει κίνητρο και πάνω απ` όλα βελτιώνουμε την ομάδα μας»

Για τη διαχείριση της καλής πορείας στο πρωτάθλημα σε σχέση με την Ευρώπη: «Είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουν πρώιμες συζητήσεις. Αυτό που έχουμε στο νου μας είναι το αυριανό παιχνίδι. Είναι μεγάλο λάθος να κοιτάμε τόσο μπροστά. Ο προπονητής μας προετοιμάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ξέρει πώς να διαχειρίζεται. Είναι πολύ σημαντικό ότι πάμε καλά στο πρωτάθλημα, ωστόσο εμείς κοιτάμε πάντα τον επόμενο αγώνα».

Για την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια: «Τελειώνοντας ένα παιχνίδι υπάρχει κούραση. Στο μεσοδιάστημα ξεκουράζεσαι και είσαι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να παίζουμε Τετάρτη – Κυριακή, όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες αντιμετωπίζουν αυτή την κατάσταση και ο προπονητής ξέρει πώς να το διαχειριστεί».

Για το τι θα αλλάξει σε σχέση με το πρώτο ματς: «Τεχνικά θέματα που μένουν μέσα στα αποδυτήρια. Θα επικεντρωθούμε εκεί για να εμφανιστούμε καλύτεροι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι τα λάθη. Στο ελληνικό πρωτάθλημα μπορεί να κάνεις πέντε λάθη και να κερδίσεις, με έναν αντίπαλο όπως η Φιορεντίνα ένα λάθος μπορεί να είναι μοιραίο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λιγότερα λάθη»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!