Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης, θα τοποθετηθεί επίσημα για τις καταγγελίες του Βαγγέλη Μαρινάκη στο διοικητικό συμβούλιο της Super League.
Το κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ αναφέρει:
“Ο Μελισσανίδης βρισκόταν σε ραντεβού τη στιγμή που έβγαινε στην δημοσιότητα η ομιλία του Μαρινάκη και άμεσα διέκοψε και ανέβαλε όλες τις συναντήσεις του και κάλεσε τους νομικούς του συμβούλους για να εξετάσει πως θα χειριστεί το θέμα.
Θυμίζουμε ότι η επίθεση στο Χριστόφορο Ζωγράφο αργά το βράδυ της Πέμπτης (13/11) προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο που έφτασαν μέχρι την αναβολή όλων των πρωταθλημάτων το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο.
Το απόγευμα της Παρασκευής βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα όσα είπε ο Μαρινάκης για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την ΑΕΚ και τον Ζωγράφο”.