inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
ΓυναικείοΠοδόσφαιρο

Χωρίς αντίπαλο!

Η φετινή γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για νέα ρεκόρ!

Γιάννης Σωτηρίου
17.11.2014 09:14
Share
SHARE

Επειτα από 8 σερί πρωταθλήματα (συνολικά 9 από το 2002 και μετά) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έχασε πέρσι τα σκήπτρα από τις Αμαζόνες Δράμας.

Ωστόσο φέτος τα κορίτσια του «Δικέφαλου» έχουν μπει με φόρα στη νέα σεζόν πηγαίνοντας φουλ για το 10ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους!

Η χρονιά ξεκίνησε με 4Χ4 νίκες και 17-1 γκολ, δείγμα ότι οι κοπέλες του ΠΑΟΚ φέτος θα βγάλουν και τα… σπασμένα της περσινής σεζόν και ετοιμάζονται για νέα ρεκόρ!

4Χ4 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 17-1 ΓΚΟΛ!

Το φετινό ξεκίνημα της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι αξιομνημόνευτο!

Τα κορίτσια του «Δικέφαλου» μετράνε 4Χ4 νίκες έως τώρα με 17-1 γκολ.

Η αρχή έγινε με το άνετο 6-0 επί του Ατρόμητου, ακολούθησε ο περίπατος με 0-4 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη, μετά ήρθε το άνετο 3-0 επί των Αμαζόνων Δράμας, που πέρσι είχαν κερδίσει το πρωτάθλημα, και τελευταίο θύμα ήταν οι Ελπίδες Καρδίτσας τις οποίες κέρδισαν με 1-4.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

«ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ»

Τα «Σπορ του Βορρά» βρέθηκαν στα γηπεδάκια Αργυρόπουλου – Παρασκευόπουλου, όπου γίνονται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ και μίλησαν με τον προπονητή Αλέξανδρο Κατηκαρίδη και την αρχηγό του «Δικέφαλου» (και παλαιότερη παίκτρια μαζί με την Ανθούλα Αρβανιτάκη), τη Δήμητρα Παντελιάδου.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

Μήπως, τελικά, η φετινή φουρνιά που έχει ο ΠΑΟΚ στο ρόστερ του είναι η καλύτερη που είχε ποτέ η ομάδα;

«Σίγουρα, προσπαθούμε να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχουμε παίξει ποτέ!», επισήμανε η Δήμητρα Παντελιάδου.

«Πέρσι όταν ήρθε ο προπονητής (Κατηκαρίδης) και μας ανέλαβε ήταν μία δύσκολη χρονιά για μας. Ολοι είχαν πέσει πάνω μας για τα προβλήματα που υπήρχαν και διάφορα πράγματα που είχαν ακουστεί. Ο προπονητής έβαλε μία τάξη και τα πράγματα στη σειρά. Δουλέψαμε πολύ, καθώς ήθελε να περάσει κάποια διαφορετικά πράγματα και μία σωστή τακτική. Ηταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα που αρχίσαμε να δουλεύουμε σε σχέση με ό,τι κάναμε πριν. Αρχίσαμε να παίζουμε κανονικό ποδόσφαιρο, αλλά αργήσαμε να μάθουμε σωστά την τακτική. Χάσαμε το πρωτάθλημα την περσινή χρονιά, αλλά από δω και πέρα θα κτυπήσουμε ξανά πολλά πρωταθλήματα», εξήγησε η αρχηγός του ΠΑΟΚ.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

«ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ»

«Εμείς θέλουμε εκτός από τους τίτλους στην Ελλάδα να κάνουμε και μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό το θέλει πολύ και ο προπονητής, ο οποίος, ξαναλέω, ότι προσπάθησε από την αρχή να μας περάσει μία εντελώς νέα νοοτροπία και τακτική. Μέχρι πέρσι, πρόπερσι παίζαμε… μπαμ μπουμ και όπου να ’ναι! Τώρα παίζουμε ποδόσφαιρο με τακτική που ίσως δεν μπορούν να παίξουν ούτε κάποιες ανδρικές ομάδες! Κάνουμε υπομονή και δουλεύουμε σκληρά για να μάθουμε αυτήν την τακτική και να μπορέσουμε εκτός από διακρίσεις στην Ελλάδα να έχουμε διακρίσεις και στην Ευρώπη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ πρέπει να πάμε πιο έτοιμες για να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες. Δεν μπορούμε να πάμε και να παίζουμε χωρίς σωστή τακτική και από πέρσι βάζουμε καλύτερες βάσεις σ’ αυτόν τον τομέα, οπότε φέτος βλέπουμε τα πρώτα αποτελέσματα. Μόνο με στρωτό ποδόσφαιρο μπορείς να προχωρήσεις στο εξωτερικό», τόνισε η Παντελιάδου.

«ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ,  Αλέξανδρος Κατηκαρίδης, εξήγησε στα ΣΠΟΡ ότι προσπάθησε εξαρχής όταν ανέλαβε πέρσι να βάλει την ομάδα σε νέες βάσεις.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

Αρχικά τόνισε: «Οταν ήρθα πέρσι στον ΠΑΟΚ αντιμετώπισα μία κατάσταση περίεργη. Εχω συνηθίσει το ποδόσφαιρο να είναι τελείως διαφορετικό, με πολλή υπομονή και πολλή δουλειά. Αυτές ήταν λέξεις που τα κορίτσια ίσως δεν άκουγαν συχνά. Από την αρχή ρίξαμε βάρος σ’ αυτά: τη δουλειά και την υπομονή. Σίγουρα τα αποτελέσματα θέλουν χρόνο για να γίνει κάτι καλό. Λόγω και δικής μου απειρίας πέρσι είχαμε κάποια στραβοπατήματα, αλλά η βελτίωση της ομάδας ήταν συνεχόμενη. Και μπορώ να πω και αναμενόμενη. Φυσικά φέτος που ξεκινήσαμε μαζί από την αρχή (πέρσι είχα αναλάβει την ομάδα από τον Σεπτέμβριο) και με τις νέες προσθήκες που έγιναν συν το πολύ καλό ρόστερ που προϋπήρχε αρχίζει να φαίνεται η πολύ καλή δουλειά των κοριτσιών και αποδίδει καρπούς εμφανέστερα μέσα στα παιχνίδια. Εγώ έχω πει στα κορίτσια ότι με τέτοιο επίπεδο που έχουμε από άποψη ρόστερ πρέπει η διαφορά μας από τις αντιπάλους να είναι τεράστια! Φέτος φαίνεται στα πρώτα μας ματς και σε σχέση με τα περσινά αποτελέσματα ότι η δουλειά αποδίδει».

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

«Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ»

Αν ο ΠΑΟΚ πιάσει την αναμενόμενη απόδοση, το πρωτάθλημα θα εξελιχθεί σε τυπική διαδικασία; «Πιο πολύ εκτιμώ τις απόψεις των αντιπάλων παρά των φίλων και των συνεργατών. Οπου παίξαμε μέχρι στιγμής η αποδοχή της ανωτερότητάς μας από τους αντιπάλους με εκφράσεις θαυμασμού (και από τους διαιτητές) είναι μία τεράστια ανταμοιβή για τα κορίτσια και την προσπάθεια που κάνουν.

Αν πιάσουμε τα πραγματικά επίπεδα απόδοσης που μπορούμε, τότε δεν έχουμε αντίπαλο. Αλλά εγώ είμαι της άποψης ότι αν δεν αποδόσεις αυτό που πρέπει σε κάθε παιχνίδι ακόμη και με ομάδα μπαμπίνι να παίξεις με εξάχρονα παιδιά μπορεί να χάσεις! Γι’ αυτό λέω ότι θέλουμε δουλειά στη νοοτροπία. Πρέπει να κατανοήσουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, να κατανοούμε αυτά που μαθαίνουμε καθημερινά και να μάθουμε να αποδίδουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας. Οσο πιο κοντά γίνεται στο 100%. Αυτό είναι το κλειδί για τη νοοτροπία, να μάθουμε να αντιμετωπίζουμε σοβαρά και σωστά όλους τους αντιπάλους. Αν το κάνουμε αυτό, τα πράγματα θα εξελιχθούν σοβαρά και δεν θα έχουμε προβλήματα», τόνισε ο Αλέξανδρος Κατηκαρίδης.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

«ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ»

Η διάκριση και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο μεγάλος στόχος του Αλέξανδρου Κατηκαρίδη: «Σίγουρα ο πρώτος στόχος είναι η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αυτός είναι πάνω από όλους για φέτος. Αλλά δεν είναι ο μόνος. Προσπαθούμε να αλλάξουμε επίπεδο, αλλά θέλουμε μαζί με μας να βελτιωθεί και όλο το γυναικείο πρωτάθλημα. Και βέβαια θέλουμε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε και στο εξωτερικό. Στόχοι μας είναι σίγουρα η 1η θέση στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αλλά θέλουμε διακαώς, και πιο πολύ εγώ, να δούμε αυτήν την ομάδα να προχωράει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και το θέλω γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει, έχει τις παίκτριες να προχωρήσει και στο εξωτερικό αλλάζοντας νοοτροπία.

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

Για να αλλάξεις επίπεδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και πιο πολύ στο γυναικείο που είναι πιο υποβαθμισμένο) θέλει τεράστια υπομονή και σκληρή προπόνηση. Πρέπει να δουλεύεις σε σωστές βάσεις και να ξεκινάς από την αρχή. Από το «Α» και όχι από το «Υ». Με τη σκληρή και σωστή δουλειά αλλά και με τη στήριξη της διοίκησης ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, αλλά μπορούμε να πάμε καλύτερα. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σίγουρα έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε και περισσότερα σε θέματα νοοτροπίας. Η τακτική αφομοιώνεται και μαθαίνεται. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε και να αλλάξουμε είναι η νοοτροπία μας».

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!

Το ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει την καλύτερη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα φαίνεται και από τις κλήσεις στην Εθνική ομάδα. Αυτήν τη φορά τα κορίτσια του «Δικέφαλου» έσπασαν κάθε ρεκόρ! Στις τελευταίες κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Γυναικών, Δημοσθένη Κάβουρα, συμπεριλαμβάνονται -ανάμεσα στις 22 συνολικά αθλήτριες- και 11 μέλη του ΠΑΟΚ, περισσότερα από κάθε άλλη φορά!

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

Η μισή Εθνική είναι «ασπρόμαυρη» και αυτό είναι σπάνιο ακόμα και σε διεθνές επίπεδο. Τα 11 κορίτσια του ΠΑΟΚ που κλήθηκαν στην Εθνική είναι οι: Ανθή Παπακωνσταντίνου, Ελένη Κακαμπούκη, Μαρία Αδαμάκη, Χαρά Δημητρίου, Ειρήνη Βλασιάδου, Ελένη Μάρκου, Ναταλία  Χατζηγιαννίδου, Δήμητρα Παντελιάδου, Αναστασία Γκάτσου, Γεωργία Σακελλάρη και Ελένη Πελετίδου! Εκτός έμεινε η Ανθούλα Αρβανιτάκη λόγω τραυματισμού.

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι τα 9 από τα 11 κορίτσια του ΠΑΟΚ που κλήθηκαν στην Εθνική (λείπουν οι Κακαμπούκη και Βλασιάδου).

«Σ’ αυτήν την ομάδα υπάρχουν εξαιρετικές παίκτριες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προπονητή και την τακτική που θέλει να περάσει», τόνισε στα ΣΠΟΡ η Δήμητρα Παντελιάδου.

 ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗ!

Στις τελευταίες προπονήσεις του ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι μαζί με την ομάδα προσωρινά η Γλυκερία Γκατζογιάννη, η οποία φέτος έφυγε για σπουδές στην Κρήτη, αλλά της έχουν λείψει οι κολλητές της και έτσι με την ευκαιρία παρουσία της στη Θεσσαλονίκη πηγαίνει και στις προπονήσεις του Δικέφαλου!

ṌɊʼn`όD`Ёϊ

Ποδόσφαιρο

Ο Λουτσέσκου δεν σπάει το γούρι

Μάνος Τσαλγατίδης
10.05.2025 20:23

«Η Πογκόν απέρριψε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Κουλούρη»

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 20:04

Sold-out στο «αντίο» του Βιεϊρίνια!

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:51

Ο Λεβαδειακός… καταδίκασε την Καλλιθέα

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:23

Έρχεται ο διάδοχος για τον Κωνσταντέλια! (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:05

Οι πολλές αλλαγές έφεραν ήττα για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 18:54

Μπάσκετ

Υποβιβάστηκε το Λαύριο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:43

Μπάρτλεϊ: «Έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον μου!» (vid)

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 16:57

Πάρτι και κόντρα στον Ηρακλή για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 14:03

Η στατιστική του τελευταίου αγώνα της σεζόν

Εύα Σαράντη
10.05.2025 14:02

Ξεκούραση στη Μύκονο για Μπάρτλεϊ

Εύα Σαράντη
10.05.2025 11:24

Δεν είναι για όλους οι τελικοί

Μάνος Τσαλγατίδης
09.05.2025 23:18

Αντίπαλοι

Ο Λεβαδειακός… καταδίκασε την Καλλιθέα

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:23

Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
10.05.2025 15:49

Δεν εξασφάλισε άδεια για την Super League 2 η Λαμία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.05.2025 19:38

Οι σκέψεις του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 16:56

94 εκατομμύρια του Δήμου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 14:55

Τελειώνει τον Μπρούνο Άλβες ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 21:54
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ο Λουτσέσκου δεν σπάει το γούρι
10.05.2025 20:23
«Η Πογκόν απέρριψε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον Κουλούρη»
10.05.2025 20:04
Sold-out στο «αντίο» του Βιεϊρίνια!
10.05.2025 19:51
Υποβιβάστηκε το Λαύριο (video)
10.05.2025 19:43
Ο Λεβαδειακός… καταδίκασε την Καλλιθέα
10.05.2025 19:23

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Δε γινόταν να μην κερδίσει αυτό το ματς

Θόδωρος Χαστάς
28.04.2025 23:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?