Ανακοινώνουν το χαφ!

Το εορταστικό των ημερών δεν εμποδίζει τη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα μεταγραφικά θέματα. Μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του Ζήση Βρύζα απόκτηση παίκτη αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές του Δικεφάλου με δημιουργικό χαφ βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και απομένουν οι τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής κίνησης της χειμερινής περιόδου.

Η τελική πρόταση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον παίκτη και τον εκπρόσωπο του κατατέθηκε παραμονές Χριστουγέννων (μετά από συζητήσεις και διεργασίες πολλών ημερών) και αναμένεται η θετική απάντηση που θα δρομολογήσει άμεσα εξελίξεις όπως η ανταλλαγή συμβολαίων και η άφιξη του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Στην Τούμπα αισιοδοξούν ότι το αργότερο μέχρι το βράδυ του Σαββάτου οι διαδικασίες θα έχουν ολοκληρωθεί προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα η απόκτηση του παίκτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για παίκτη που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα  γεγονός που θα καταστήσει πιο εύκολη την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!