Θέλει ΠΑΟΚ ο Μπόλονι

Η επιθυμία του Ρουμάνου

Σε συνέντευξη του, ο Λάζλο Μπόλονι μίλησε για την επιθυμία του, να επιστρέψει στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά:

Κύριε Μπόλονι, καλησπέρα. Θα θέλαμε να μας μιλήστε για τα μελλοντικά σχέδιά σας.

«Αυτή την στιγμή είμαι στην Αλ Κορ στο Κατάρ. Η σεζόν και το συμβόλαιό μου τελειώνει τον Μάιο. Από κει και πέρα ως επαγγελματίας είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις».

Η επιστροφή στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ, θα σας ενδιέφερε; Είναι μία από τις επιλογές σας, εφόσον δεχόσασταν πρόταση;

«Φυσικά! Μπορεί να είναι μία από τις επιλογές μου, εφόσον, εννοείται, πως θα είμαι κι εγώ επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ναι, θέλω να επιστρέψω σ’ ένα πρωτάθλημα γεμάτο πάθος και έντονα συναισθήματα, όπως είναι το ελληνικό. Είχα πολλές φιλίες στην Ελλάδα και έκανα ακόμα περισσότερες από την ώρα που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ τον Παντελή Κωνσταντινίδη, τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον πρόεδρο που είχαμε, τότε, τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Η δουλειά στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι σκληρή, αλλά τώρα είμαι πιο προετοιμασμένος, γνωρίζω από μέσα περισσότερα πράγματα για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γενικότερα θα ήθελα να δουλέψω ξανά στην Ελλάδα».

Τι θυμάστε από την εποχή που δουλεύατε για τον ΠΑΟΚ;

«Είχαμε κάνει μία αξιόλογη ομάδα, πηγαίναμε καλά και στην Ευρώπη, αλλά στη μέση της σεζόν, χάσαμε τον Βιερίνια, τον Κοντρέρας και, δευτερευόντως, τον Αρίας. Υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα, η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν πολύ δύσκολη, γιατί οι παίκτες ήταν για πολλούς μήνες απλήρωτοι, δεν είχαν πάρει ούτε καν το μπόνους από την νίκη στην Αγγλία με την Τότεναμ. Με όλα αυτά τα προβλήματα, έκανα το καλύτερο δυνατό, αλλά ήταν ανέφικτο στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε πολλά πράγματα. Ακόμα και με το νέο αθλητικό κέντρο είχαμε πολλά προβλήματα».

Εδώ και 2,5 χρόνια ο ΠΑΟΚ, λόγω της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη, έχει αφήσει πίσω του τα οικονομικά προβλήματα, κάνει ακριβές και μεγάλες μεταγραφές, εντούτοις, αντιμετωπίζει μία σοβαρή δυστοκία στην δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας για την επίτευξη μεγάλων στόχων. Τι μπορεί να συμβαίνει;

«Κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονται μεγάλες μεταγραφές, αλλά καλές μεταγραφές. Υπάρχει μία σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο αυτές έννοιες. Πρέπει να στοχεύεις στην ουσία και όχι στις εντυπώσεις».

Παρακολουθείτε την πορεία του ΠΑΟΚ;

«Όσο μπορώ, γιατί βρίσκομαι μακριά, ενημερώνομαι, πιστεύω ότι με τον Γιώργο (σ.σ. Γεωργιάδη) θα πάει η ομάδα καλά στα πλέι οφ. Τα κατάφερε τις δύο προηγούμενες χρονιές να βγάλει τον ΠΑΟΚ στο Champions League, γιατί όχι και φέτος;».

Έχετε ακόμα πολλούς υποστηρικτές εδώ, μάλιστα αρκετοί φίλαθλοι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν πως θα ήσασταν η κατάλληλη λύση για τον πάγκο του ΠΑΟΚ.

«Τους ευχαριστώ πολύ για την εκτίμηση. Όλα μπορούν να συμβούν και να ξαναβρεθούμε. Όλα είναι πιθανά στην ζωή. Θέλω να τους πω να συνεχίζουν να στηρίζουν με πάθος την ομάδα, σε όποια κατάσταση κι αν είναι, γιατί τους χρειάζεται».

Όταν ήσασταν στον ΠΑΟΚ αναφερόσασταν συχνά και στα κοινωνικά προβλήματα της χώρας μας. Εξακολουθείτε να ενημερώνεστε για την κατάσταση της Ελλάδας;

«Φυσικά. Όταν ήμουν στον ΠΑΟΚ με απασχολούσαν έντονα τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού λαού και τώρα εξακολουθώ να ανησυχώ ακόμα περισσότερο, ενημερώνομαι για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Ελπίζω η δύναμη και η εξυπνάδα του ελληνικού λαού, σε συνδυασμό με την βοήθεια της Ευρώπης, να οδηγήσει σε μία αμοιβαία συμφέρουσα λύση. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερης τύχης»

Σας λείπει η Τούμπα;

«Έζησα πολύ έντονα και δυνατά συναισθήματα με τον ΠΑΟΚ και με τους οπαδούς του. Δεν μπορώ και δεν θέλω να ξεχάσω όσα πέρασα στην Τούμπα και στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να ξαναδώ την Θύρα 4 και να ζήσω πάλι από κοντά την ατμόσφαιρα, τον ενθουσιασμό, τον δυναμισμό, τον παλμό και την ένταση αυτού του φανατικού κοινού. Πήρα μαζί μου, φεύγοντας, πολύ έντονα συναισθήματα από τον ΠΑΟΚ και από τον κόσμο του».

Ποια είναι η ισχυρότερη ανάμνηση σας;

«Το πιο δυνατό συναίσθημα που βίωσα στον ΠΑΟΚ ήταν η επιστροφή στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης από την Αγγλία μετά την νίκη επί της Τότεναμ. Το αεροδρόμιο ήταν γεμάτο από χιλιάδες κόσμου που μας περίμεναν με ανυπομονησία και μας αποθέωσαν. Χάρηκα τόσο πολύ με την χαρά τους. Ήταν μία φανταστική υποδοχή. Αξίζουν περισσότερες και μεγαλύτερες χαρές οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

loading...
  • // Πρόσφατα //
  • // Δημοφιλή //

Μεταδόσεις με EuroLeague

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Τα πρωτοσέλιδα 19/3 (video)

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Μιλενκόσκι: «Δείξαμε την ποιότητα μας»

ΠΑΟΚτσήδικο πάρτι στη Στουτγάρδη (pic)

Τα «μαγικά» χαρτάκια για Παναθηναϊκό

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (video)

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Και τώρα ραντεβού στο Παλατάκι!

Τον ΠΑΟΚ δεν τον ξεγράφεις ΠΟΤΕ!

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Έκανε την ανατροπή και μπήκε Play Off ο ΠΑΟΚ!

Η Τούμπα… γέμισε την ψυχή του Μιρτσέα

Περνάει δύσκολα στην Τουρκία ο Σάντος

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Σοκαριστική συμπεριφορά Κούγια! (videos)

Τραγωδία με φόντο τον ΠΑΟΚ (vids)

Όταν ο ΠΑΟΚ διαλύει τους Ευρωπαίους (videos)

Το αντίο του ΑΣ ΠΑΟΚ στον 15χρονο Γιάννη

Το ΠΑΟΚ-Μπριζ που λίγοι θυμούνται (video)

Νιώθεις από ΠΑΟΚ;

Στην Ευρώπη σκοράρει κατά ριπάς

To γκολ του «Zile» από μέσα! (video)

Ο ΠΑΟΚ στο top-10 της Ευρώπης στο σκοράρισμα!

Μ. Λουτσέσκου: «Τρελή η κατάσταση στην Τούμπα»

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Η μάχη των σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έβαλε «φωτιά» στα play out ο Βόλος

Διεθνείς σε δράση: Από Αθήνα μέχρι Μόσχα

Επιστροφή στην… κανονικότητα

Επιστροφή στη δράση!

Για αυτό είναι κορυφαίος ο Ντεσπόντοφ

Η περηφάνια του ΠΑΟΚ για τον Ντεσπόντοφ (pic)

Ντεσπόντοφ: «Το βραβείο είναι κίνητρο για μένα»

Κορυφαίος Βούλγαρος ο Ντεσπόντοφ! (video)

Η Τράμπζονσπορ απειλεί τον διαιτητή!

Ανακοίνωσε Τούντορ η Λάτσιο (pics)

Απειλεί με αποχώρηση η Φενέρ

«Πάτησε» Ρώμη ο Τούντορ

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει τον Ποντένσε

«Βέλη» και στη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ!

Επίσημο: Απολύθηκε ο Ντέιλα από την Μπριζ

Έκτακτο: Απολύεται ο προπονητής της Μπριζ!

Μπριζ: Φόβοι για υποτροπή του Μινιολέ!

Ήττα για τη… διπρόσωπη Κλαμπ Μπριζ!