«Πραγματικότητα η ευχή μας»

Ο Θανάσης Κατσαρής, που πρόσφατα εκλέχθηκε για 7η σερί φορά πρόεδρος στον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, αναφέρεται στην τεράστια προοπτική που ανοίγεται για την ΠΑΕ και γενικότερα για τον Σύλλογο με την πλήρη απαλλαγή του από τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

“Η γενέθλιος ημέρα είναι πολύ μεγάλη για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από ιδέες, για εμάς τους ΠΑΟΚτσήδες, είναι όπως λεει και το σύνθημα μας: “Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα”.

Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια και πάντα κάθε φορά που ερχόταν αυτή η γενέθλιος ημέρα, ευχόμασταν να είναι η τελευταία γιορτή με προβλήματα κυρίως οικονομικής φύσεως. Σήμερα πιστεύω ότι πραγματικά η ευχή μας αυτή, θα γίνει πραγματικότητα.

Αν πληρωθούν όπως έχει υποσχεθεί ο μεγαλομέτοχος μας τα χρέη που είναι θηλιά στον λαιμό του ΠΑΟΚ, από μόνο του αυτό το γεγονός θα σημαίνει μια καινούργια ημέρα για την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια.

Εμείς σαν ερασιτέχνης, έχουμε καθιερώσει την γενέθλιο αυτή ημέρα, να την συνδυάσουμε με το σλόγκαν: “Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει”. Θα κάνουμε και φέτος το ίδιο πράγμα, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που αυτές τις δύσκολες ημέρες τα έχουν ανάγκη και θα διατεθούν σε αυτούς μέσω των Μητροπόλεων της Θεσσαλονίκης.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο, καλό Πάσχα, σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, σε όλη την ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και να μην γυρίσουμε ποτέ πίσω στις δύσκολες ημέρες που εμείς οι παλαιότεροι ζήσαμε. Και πάλι χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλους μας”, τονίζει ο Θανάσης Κατσαρής.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!