inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Μπάσκετ

Στα άκρα με Κούβελα

Δικαστήριο σε 10 μέρες με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Μάνος Τσαλγατίδης
17.04.2015 17:32
Share
SHARE

Η υπόθεση του Νίκου Κούβελα και η αντιδικία του με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ φτάνει στα άκρα, καθώς ο πρώην καλαθοσφαιριστής θα ακολουθήσει τη νομική οδό και εντός 10 ημερών θα γίνει δικαστήριο για τα οφειλόμενα από το 2008 χρήματα.

Αναλυτικά όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena:

“Ο φίλος μου ο Χρήστος Καραμπέρης (σ.σ. μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ) εξέφρασε την απορία του για την στάση μου και γιατί πιέζω. Όλοι οι φίλαθλοι του μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχουν μια εικόνα για το πώς έχει πορευτεί η ομάδα από το 2008 όμως κανείς δεν ξέρει τι έχουν περάσει οι παίκτες στους οποίους οφείλει η ομάδα. Δεν υπάρχουν αντίθετες απόψεις αλλά τα γεγονότα και απλά κάποιοι δεν ενημερώνουν τους ανθρώπους όπως πρέπει. Εγώ μιλάω με τον Μπάνε Πρέλεβιτς τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ το 2006-2008 και ήδη από την πρώτη χρονιά η ομάδα μου χρωστούσε το μισό συμβόλαιο ενώ μετά δεν πήρα τίποτα. Μου υποσχέθηκαν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ.

Την περίοδο 2007-2008 δεν πήρα τίποτα από αυτά που έπρεπε. Εγώ είχα κάνει κάποιες επενδυτικές κινήσεις και περίμενα να πληρωθώ από τον ΠΑΟΚ. Πήρα κάποια δάνεια και όλοι ξέρουν πως είναι οι τόκοι. Το 2008 έγινε ξανά νέος διακανονισμός και ξανά δεν κρατήθηκαν οι υποσχέσεις. Αυτό έγινε πάλι και μετά. Στην συνέχεια, η ομάδα μπήκε στο άρθρο 99 και δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αν δεν με πλήρωναν. Εκείνη την χρονιά δέχτηκα, σεβόμενος τον κ. Κανότα επειδή τον ξέρω προσωπικά, να μπω σε νέο διακανονισμό σε 10 δόσεις. Όλο αυτό τον καιρό έκανα πάρα πολλές υποχωρήσεις και πάρα πολύ υπομονή. Ενώ τα δικά μου επιτόκια έτρεχαν, ποτέ δεν πληρώθηκαν οι δόσεις στην ώρα τους και οι καθυστερήσεις έφταναν τον ενάμιση χρόνο.

Πλήρωνα χιλιάδες ευρώ για την καθυστέρηση του ΠΑΟΚ. Εγώ εκτιμώ την προσπάθεια που κάνει ο κ. Πρέλεβιτς για την ομάδα αλλά όταν κάποιοι άνθρωποι δεν πληρώνονται είναι δύσκολο. Το υπόλοιπο ήταν 108.000 ευρώ και το μειώσαμε στις 98.000 ευρώ. Αυτό έπρεπε να πληρωθεί σε τέσσερα χρόνια και τώρα είμαστε δύο χρόνια πίσω. Έχουν μείνει περίπου 38.000 ευρώ. Εγώ περίμενα μια επικοινωνία και μια συνεννόηση αλλά αν έπαιρνα τον κ. Πρέλεβιτς 100 φορές μου απαντούσε μία. Δεν με έπαιρνε έστω να μου πει πως υπάρχει πρόβλημα. Έχω δείξει απεριόριστη κατανόηση όμως είμαι άνθρωπος και έχω υποχρεώσεις”.

Για την εκχώρηση που πήρε:

“Τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν έγινε ένα ραντεβού με τον κ. Πρέλεβιτς και μου είπε πως θα μου δοθούν μετρητά από κάποιους συγκεκριμένους αγώνες που έχουν τα περισσότερα εισιτήρια. Επίσης, μου είπε για κάποιες επιταγές χορηγών. Τον Νοέμβριο του 2015 ο ΠΑΟΚ παίρνει κάποια χρήματα από τον ΕΣΑΚΕ για τα λαχεία. Μου είπε ο κ. Πρέλεβιτς πως θα μπουν ως εγγύηση τα χρήματα από τον ΕΣΑΚΕ. Το ότι θα έφτανε ως τον Νοέμβριο του 2015 ούτε που το συζητούσαμε και το απευχόμασταν. Ο Μάιος είναι σε μια βδομάδα και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ. Αυτή η εκχώρηση θα γινόταν ως εγγύηση και όχι ως πληρωμή. Κατά σύμπτωση, συνάντησα τον κ. Χαλβατζάκη σε μια εκδήλωση και προς μεγάλη μου έκπληξη με ενημέρωσε πως αυτή η συμφωνία είναι άκυρη και πως η σύμβαση ΕΣΑΚΕ – Ελληνικών Λαχείων είναι ανεκχώρητη. Ενημέρωσα τον ΠΑΟΚ και τον κ. Πρέλεβιτς αλλά φυσικά δεν τον βρίσκω πουθενά γιατί δεν θέλει να τον βρω.

Κάποια στιγμή για να διευκολύνει ο ΕΣΑΚΕ τον ΠΑΟΚ, μου έστειλαν ένα έγγραφο που έλεγε πως παρόλο που αυτή η εκχώρηση που έγινε είναι παράτυπη, με μέριμνα του προέδρου θα γίνει κάτι διαφορετικό για αυτή την περίπτωση. Εγώ καταλαβαίνω την καλή πρόθεση του κ. Χαλβατζάκη αλλά τι θα γίνει αν αυτός ο άνθρωπος του 2015 δεν είναι πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ; Ποιος καλύπτει τον Κούβελα; Το έγγραφο λέει με μέριμνα και όχι πως είναι υποχρεωμένος ο πρόεδρος να το κάνει. Επίσης, αν ο ΠΑΟΚ κάνει επεισόδια όλα τα χρήματα θα αντληθούν από το μερίδιο του ΕΣΑΚΕ. Τι θα γίνει αν εξαντληθούν αυτά τα χρήματα; Όταν ένα χαρτί λέει με την μέριμνα του προέδρου τότε δεν αποτελεί καμία νομική δέσμευση. Δεν είμαι καθόλου εξασφαλισμένος και δεν μπορώ να ξέρω το τι θα συμβεί τον Νοέμβριο του 2015 ή το 2016. Εγώ ποτέ δεν συμφώνησα να πληρωθώ τον Νοέμβριο του 2015 αλλά μήνες που έχουν περάσει και δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ”.

Για την πίεση που ασκεί:

“Δυστυχώς ενώ έχω υποστεί πάρα πολλά έχω δείξει πάρα πολύ υπομονή. Κάποιες διοικήσεις είχαν βάλει και φιλάθλους να με βρίζουν και αυτό μου το είπαν οι ίδιοι οι φίλαθλοι! Πλέον, έχω κινηθεί νομικά και θα γίνει ένα δικαστήριο σε 10 μέρες. Ακόμα και μετά από αυτή την κίνηση κανείς δεν έχει συγκινηθεί. Εγώ πήγαινα με την καλύτερη διάθεση και το μόνο που άκουγα ήταν πως δεν είχαν τα χρήματα που μου είχαν υποσχεθεί. Ελπίζω ο Μπάνε να εκτιμάει πως όταν βρισκόμαστε στους αγώνες των βετεράνων, δεν του μιλάω ποτέ για τα χρήματα και ας μη σηκώνει το τηλέφωνο. Είναι θέμα επικοινωνίας και πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει κάποια κίνηση. Προφανώς θα πει κάποιος γιατί οι άλλοι δεν αντιδρούν έτσι; Πολλοί παίζουν ακόμα μπάσκετ ενώ άλλοι έχουν βγάλει εκατομμύρια από το μπάσκετ. Επίσης, υπάρχουν πολλοί που θα κινηθούν με τον ίδιο τρόπο που κινούμαι εγώ”.

Για την πιθανότητα να πάρει ο Ιβάν Σαββίδης την ΚΑΕ:

“Εγώ το εύχομαι αυτό και για την ομάδα και για τους παίκτες φυσικά. Όσοι έχουν παίξει στην ομάδα τελευταία πληρώνονται καθώς έχουν υπογράψει εγγυήσεις ενώ εμείς που έχουμε παίξει από το 2006 δεν παίρνουμε τα χρήματα μας. Εύχομαι να πάρει την ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης και να πάνε όλα καλά για όλους”.

2

Ποδόσφαιρο

Ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές για τον ΠΑΟΚ (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 16:27

Ενίσχυση με Οφόρι στον ΠΑΟΚ Β

Μάνος Τσαλγατίδης
10.05.2025 16:18

Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
10.05.2025 15:49

Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Τσιφτσής

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 15:29

Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τον ΠΑΟΚ

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 15:00

Πάρτι και κόντρα στον Ηρακλή για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 14:03

Μπάσκετ

Πάρτι και κόντρα στον Ηρακλή για τις κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 14:03

Η στατιστική του τελευταίου αγώνα της σεζόν

Εύα Σαράντη
10.05.2025 14:02

Ξεκούραση στη Μύκονο για Μπάρτλεϊ

Εύα Σαράντη
10.05.2025 11:24

Δεν είναι για όλους οι τελικοί

Μάνος Τσαλγατίδης
09.05.2025 23:18

Την Δευτέρα (12/5) βγαίνουν τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
09.05.2025 18:50

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Θα είμαστε στην Τούμπα για τον Αντρέ!» (pics)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
09.05.2025 15:59

Αντίπαλοι

Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
10.05.2025 15:49

Δεν εξασφάλισε άδεια για την Super League 2 η Λαμία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.05.2025 19:38

Οι σκέψεις του Αλμέιδα ενόψει ΠΑΟΚ

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 16:56

94 εκατομμύρια του Δήμου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Γιάννης Σωτηρίου
09.05.2025 14:55

Τελειώνει τον Μπρούνο Άλβες ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 21:54

Το αδιανόητο παιχνίδι του Ρέι κόντρα στον ΠΑΟΚ (videos)

Γιάννης Σωτηρίου
08.05.2025 14:38
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές για τον ΠΑΟΚ (pic)
10.05.2025 16:27
Ενίσχυση με Οφόρι στον ΠΑΟΚ Β
10.05.2025 16:18
Ξεκίνησε για Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ (pics)
10.05.2025 15:49
Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Τσιφτσής
10.05.2025 15:29
Ήττα χωρίς αντίκρισμα για τον ΠΑΟΚ
10.05.2025 15:00

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Δε γινόταν να μην κερδίσει αυτό το ματς

Θόδωρος Χαστάς
28.04.2025 23:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?