Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αποτέλεσμα της μέτριας εικόνας που είχε το σύνολο της ομάδας. Ας ρίξουμε μια ματιά στην απόδοση του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά…
ΙΤΑΝΖ: Ήταν εκεί που έπρεπε όταν χρειάστηκε και απέτρεψε ένα δεύτερο γκολ για τον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Στο σουτ του Κοροβέση στο 47΄, στη διπλή επέμβαση στο 64΄και στο 89΄στο σουτ του Τσάβες έδειξε σταθερότητα και αντανακλαστικά καλού τερματοφύλακα. Ανταπεξήλθε απόλυτα στο ρόλο του και χάρη σε αυτόν ο Π.Α.Ο.Κ. απέφυγε τα χειρότερα στο παιχνίδι.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Έκανε πολλές προωθήσεις από την πλευρά του και έβγαλε αρκετές σέντρες. Κάποιες φορές συνέκλινε πολύ ωραία κάθετα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας. Από πλάγια το παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. βασίστηκε κυρίως σε αυτόν. Είχε επιπόλαια λάθη σε κάποιες φάσεις στο σταμάτημα της μπάλας και στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις, με συνέπεια να μην έχει καλές επιστροφές αμυντικά.
ΚΟΣΤΑ: Γενικά στάθηκε με την εμπειρία του καλά στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια κυρίως ασχολήθηκε με την οργάνωση του παιχνιδιού από πίσω, αφού ο Π.Α.Σ. περίμενε τον Π.Α.Ο.Κ. στο μισό γήπεδο. Αμυντικά θα μπορούσε ίσως να έχει καλύτερη θέση στο γκολ των Ιωαννίνων προσφέροντας πιο άμεση κάλυψη στον Τζαβέλα που έχασε την εναέρια μονομαχία. Είναι σημαντικό ότι κατευθύνει από πίσω όλη την ομάδα καθώς είναι παίκτης με βαρύ βιογραφικό και έχει τις εικόνες για να παίξει τον ρόλο του ηγέτη στα μετόπισθεν.
ΤΖΑΒΕΛΑΣ: Στο α΄ημίχρονο ως κεντρικός αμυντικός έχανε αμυντικά το χώρο του σε κάποιες φάσεις. Στο β΄ημίχρονο έκανε γρήγορες άμυνες στους φορ των Ιωαννίνων και ήταν πιο αποτελεσματικός. Επιθετικά άφησε κυρίως τον Κόστα να πάρει πρωτοβουλίες. Το να τον κρίνουμε σε μια θέση που δεν είναι η καλή του και έχει γίνει κατά συνθήκη κεντρικός αμυντικός σίγουρα δεν είναι απόλυτα δίκαιο, ωστόσο αφού αγωνίζεται στον Π.Α.Ο.Κ. οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες από αυτό που βγάζει στο γήπεδο.
ΣΚΟΝΔΡΑΣ: Πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό. Οι προωθήσεις του μηδαμινές και οι επιστροφές του σχετικά αργές. Επίσης είχε αρκετές λάθος πάσες που έδωσαν την ευκαιρία για κόντρα επιθέσεις στον αντίπαλο. Όταν παίζει ως αριστερός μπακ σπανίως κάνει καλές εμφανίσεις. Είναι φανερό ότι δεν μπορεί να αποδώσει όπως πρέπει στη θέση αυτή.
ΝΟΜΠΟΑ: Σε αυτό το παιχνίδι ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. Ειδικά στο α΄ημίχρονο το παιχνίδι της ομάδας του περνούσε από τα πόδια του. Πέρασε πολλές πάσες στην επίθεση και ήταν πολύ πιο δραστήριος σε σχέση με άλλους αγώνες. Αν βελτιώσει και την αμυντική του συμπεριφορά ο Π.Α.Ο.Κ. θα διαθέτει μία ολοκληρωμένη μονάδα στο χώρο του κέντρου.
ΚΑΤΣΕ: Πήρε αρκετές μπάλες χαμηλά για να οργανώσει το παιχνίδι του Π.Α.Ο.Κ. Κάλυψε πολλούς χώρους αμυντικά και έδωσε ενέργεια στο χώρο του κέντρου. Τα τελειώματά του δεν ήταν καλά και δεν είχαν δύναμη για να πετύχει το γκόλ. Μπορεί να μην φάνηκε πολύ λόγω και της συμπαγούς άμυνας του Π.Α.Σ. αλλά σίγουρα βοήθησε και πάλι σημαντικά την ομάδα του.
ΓΚΟΛΑΣΑ: Σε ακόμη ένα παιχνίδι ως ακραίος δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. Σαν πλάγιος δε διαθέτει την ταχύτητα και την κίνηση που απαιτείται για αυτή τη θέση. Επιπλέον όταν χρειάστηκε να παίξει 1:1 και να κάνει διεισδύσεις δεν είχε επιτυχία. Αμυντικά κάποιες στιγμές θα μπορούσε να κάνει πιο γρήγορες καλύψεις όταν ο Κωνσταντινίδης ανέβαινε ψηλά και γενικά να ντουμπλάρει πάνω στη μπάλα όταν ο τελευταίος αμυνόταν. Είναι ένας παίκτης που δύσκολα διακρίνεις πάνω του κάποιο χαρακτηριστικό που να εντυπωσιάζει.
ΜΑΚ: Δεν ήταν ο παίκτης που σε άλλα παιχνίδια είναι φόβητρο για τον αντίπαλο. Στο α΄ημίχρονο ειδικά δεν έκανε καμία τελική προσπάθεια από την αριστερή πλευρά δείγμα της χαμηλής απόδοσής του. Όταν παίζει στην πλευρά μαζί με τον Ρατς είναι πολύ καλύτερος. Η άμυνα είναι το αδύνατο σημείο του για αυτό και ο Σκόνδρας βρέθηκε εκτεθειμμένος αρκετές φορές ειδικά στο β΄ημίχρονο. Ίσως θα μπορούσε να αντικατασταθεί, αλλά βέβαια τον τελευταίο λόγο για αυτό έχει ο προπονητής του.
ΠΕΡΕΪΡΑ: Δραστήριος και με πολύ διάθεση ειδικά στο α΄ μέρος. Έτρεξε και ζήτησε μπάλα καλύπτοντας όλο το πλάτος του γηπέδου και ήταν ο κύριος κίνδυνος για τον αντίπαλο όταν η μπάλα ήταν στην επιθετική ζώνη του Π.Α.Ο.Κ. Στο β΄ημίχρονο δε φάνηκε πάρα πολύ και στο τέλος κουράστηκε και έγινε αλλαγή. Αν και έχει περιθώρια για καλύτερη απόδοση ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν.
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Έπαιρνε με δυσκολία τη μπάλα λόγω του τρόπου που αμυνόταν ο αντίπαλος και δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο στον αγώνα. Θα μπορούσε να πάρει τη μπάλα πιο χαμηλά και να κάνει και κάποια ατομική ενέργεια ή κάποιο σουτ από μόνος του για να μπει στο πνεύμα του αγώνα ευκολότερα. Γενικά δεν έβγαλε τον πραγματικό του εαυτό. Καλό τεστ για τον ίδιο και την ομάδα ότι ξεκίνησε σαν βασικός και όχι ως αλλαγή, όπου βρίσκει τις άμυνες πιο κουρασμένες και λιγότερο συγκεντρωμένες.
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Στα 30΄που αγωνίστηκε έκανε αισθητή την παρουσία του. Είχε κάποιες φάσεις και κάποιες άλλες σταμάτησαν οριακά στο να τις ολοκληρώσει. Η είσοδός του αύξησε στην ουσία και τον βαθμό επικινδυνότητας του Π.Α.Ο.Κ. επιθετικά. Όταν δεν είναι στο γήπεδο, ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πρόβλημα όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει πολύ κλειστά. Ουδείς αναντικατάστατος, αλλά ο Αθανασιάδης είναι μονάδα που δύσκολα αναπληρώνεται στον αγωνιστικό χώρο.
ΤΖΙΟΛΗΣ: Μπορεί να αγωνίστηκε μόνο 15΄, εντούτοις κατάφερε να είναι αρνητικός για το παιχνίδι της ομάδας του. Είχε λάθη στις πάσες και στα σουτ, ενώ έχασε και χωρίς λόγο τη μπάλα δίνοντας την ευκαιρία στα Ιωάννινα να κάνουν αντεπιθέσεις με μεγάλο κίνδυνο για τον Π.Α.Ο.Κ. Από τον Τζιόλη οι απαιτήσεις είναι μεγάλες είτε όταν αγωνίζεται ως βασικός είτε ως αλλαγή.
ΠΟΖΟΓΛΟΥ: Αγωνίστηκε σχεδόν ένα δεκάλεπτο, στο οποίο δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Βέβαια σε αυτό συντελεί και το ότι συνέκλινε μέσα δημιουργώντας χώρο για τον Κωνσταντινίδη, ενώ ο ίδιος εγκλωβιζόταν στην πολυπρόσωπη αμυντική διάταξη του Π.Α.Σ. Είναι δικαιότερο να τον κρίνουμε με μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής.