Μια προετοιμασία… περίεργη

Σε λίγες ώρες θα βρίσκομαι Ολλανδία για να σας μεταφέρω καθημερινά τα οσα συμβαίνουν στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ όμως φυσικά το μυαλό θα βρίσκεται και πίσω στην πατρίδα.

Θα είναι η πιο περίεργη προετοιμασία στην ιστορία του συλλόγου. Μόλις πριν λιγο καιρό τελείωσε η προηγούμενη σεζόν και οι παίκτες μπαίνουν ξανά σε περίοδο προετοιμασίας την ώρα που οι μεταγραφές είναι ελάχιστες. Την ίδια στιγμή όλες οι σκέψεις θα βρίσκονται πίσω στην Ελλάδα.

Η Ελλάδα χρειάζεται αλλαγή. Το όχι όμως τρομάζει τον κόσμο ενω το ναι το ζητάει και όλο το σάπιο σύστημα που έφερε την κατάσταση ως εδώ.

Και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται αλλαγή. Ο Άρνεσεν και ο Τούντορ ηταν η αρχή.

Χρειάζεται όμως και αρκετούς παίκτες. Χωρίς ποιοτική ενίσχυση ο Δικέφαλος δεν θα τα καταφέρει ούτε και φέτος.

Η δουλειά στην Ολλανδία θα παίξει τον ρόλο της, αλλά έτσι οπως είναι τα πράγματα, χωρίς καλες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει καμία τύχη. Ομως ποιος ξέρει τι θα ξημερώσει απο την Κυριακή και μετά;

Μακάρι να έχουμε ακόμα όρεξη να μιλάμε για μπάλα. Μακάρι η Δευτερα να βρει την Ελλάδα να ελπίζει σε ενα καλύτερο μέλλον. Άλλωστε και το ποδόσφαιρο της χώρας εχει βαλτώσει. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του στην πίεση για αλλαγές.

Ωστόσο πρώτα θα πρέπει να πείσει τον εαυτό του οτι μπορεί να γίνει δυνατός αλλάζοντας πρώτα τον ίδιο του τον εαυτό.

Να γίνει επιτέλους μεγάλη ομάδα και μέσα στις γραμμές του αγωνιστικού χώρου.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!