Από την ζέστη στο χαλάζι (vids)

Από τον… χειμώνα της Νέας Μεσημβρίας, ο ΠΑΟΚ προσγειώθηκε στην “σάουνα” του Ντύσελντορφ κι από εκεί στο Ντούρβερθ της Ολλανδίας που θ’ αποτελέσει την έδρα του για τις επόμενες 13 μέρες. Η εναλλαγή των καιρικών συνθηκών συνεχίστηκε με το χαλάζι που έπεσε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Το πρόγραμμα διήρκεσε λιγότερο από μία ώρα και είχε χαρακτήρα αποφόρτισης από τις πολύ δυνατές προπονήσεις που έγιναν στην Ελλάδα κι από το ταξίδι μέχρι την Ολλανδία.

Ο Ίγκορ Τούντορ θέλησε να ρίξει λίγο το ρυθμό προκειμένου το… κυρίως μενού του βασικού σταδίου της προετοιμασίας να ξεκινήσει κανονικά από το πρωί της Παρασκευής. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ζέσταμα υπό τις οδηγίες του Πάολο Αρτίκο και στη συνέχεια όλο το ασκησιολόγιο είχε μπάλα με παιχνίδια κυκλοφορίας σε μικρό χώρο και κινήσεις πάνω στις βασικές αρχές της τακτικής.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης. Την Παρασκευή (03.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 (τοπική ώρα) και στις 19:0ο.

https://www.youtube.com/watch?v=IwKnEt6M8_s


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!