inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Π.Α.Ο.Κ.Ποδόσφαιρο

“Λέμε ναι στις μετακινήσεις”

Ο Κυριάκος Κυριάκος για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
08.10.2015 19:05
Share
SHARE

Για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον Δικέφαλο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα χρέη των άλλων ομάδων: “Σχόλιο δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς για τα χρέη των άλλων των ομάδων, εμείς τα σχόλια μας τα κάναμε και αποδείξαμε ότι το εννοούσαμε από την αρχή που διαπιστώθηκαν τα χρέη.

Η πολιτεία έχει το ρόλο του ελέγχου, δεν τον εξάσκησε ποτέ και εκεί που τον εξάσκησε βρήκε εμπόδια, σε μας δεν τον εξάσκησε ποτέ, όταν ήρθε και ζήτησε τον λογαριασμό εμείς είπαμε ότι τα χρέη μας θα τα πληρώσουμε κανονικά και το κάναμε, νομίζω είναι από τα βασικά πράγματα που μας διαχωρίζουν με το 90% του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Για το αν υπάρχει συμφωνία με τον Ηρακλή για ανταλλαγή εισιτηρίων: “Δεν γνωρίζω που υπήρξε παρανόηση. Αντιλήφθηκα χθες το βράδυ ότι υπήρχαν αμφιβολίες για μια συνεννόηση που ήταν ξεκάθαρη.

Ο Ηρακλής μας έστειλε μια πρόταση ανταλλαγής εισιτηρίων λίγο καιρό πριν. Εμείς είχαμε μια διαδικασία πολλών και δύσκολων παιχνιδιών και οργανωτικά και αγωνιστικά με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό κυρίως, δύο sold-out.

Χθες απαντήσαμε θετικά στην πρόταση ακριβώς όπως έγινε από τον Ηρακλή για ανταλλαγή 7.000 εισιτηρίων, αφού έγινε μια εσωτερική σύσκεψη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για το πως μπορούν να μετακινηθούν οι άνθρωποι που έχουν διαρκείας στη θύρα 7 για λόγους ασφαλείας.

Βρέθηκε ο τρόπος απαντήσαμε θετικά και θεωρούσαμε πως έγινε κατανοητό και υπήρξε συμφωνία, τώρα το βράδυ υπήρχε μια επίσημη δήλωση από κάποιον άνθρωπο του Ηρακλή η οποία δημιούργησε μια ασάφεια δεν μεταφέρθηκε κάτι σε μας και στις σημερινές μας επαφές φαίνεται ότι υπάρχει διάθεση για ανταλλαγή εισιτηρίων πράγμα που θα ξεκαθαρίσει την Δευτέρα στη σύσκεψη στην οποία μετέχει και η αστυνομία”.

Για την στάση της αστυνομίας: “H αστυνομία έχει μόνιμα μια αρνητική στάση απέναντι στις μετακινήσεις, είναι πιο εύκολο το έργο το δικό της, όμως το ποδόσφαιρο δεν γίνεται για άδειες κερκίδες η για κόσμο μόνο της μίας ομάδας.

Είμαστε άνθρωποι που πρεσβεύουμε και έχουμε καταφέρει να κάνουμε μεγάλες μετακινήσεις χωρίς προβλήματα. Το πρόβλημα δεν είναι στις δυσκολίες να κόβεις το κεφάλι το πρόβλημα είναι να προσπαθείς και να καταφέρνεις να κάνεις αυτού του είδους τις μετακινήσεις με ασφάλεια και να δίνουν και ένα χρώμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο είναι απαραίτητο”

Για την θέση του υπουργείου αθλητισμού για τις μετακινήσεις: “Σε πολλές περιπτώσεις υπάρχει φόρμουλα να υπάρχουν οπαδοί και των δύο ομάδων, και το έχετε δει σε πολλά παιχνίδι πρωταθλήματος άσχετα αν στις περισσότερες περιπτώσεις είναι η αλήθεια σε πιο σε εισαγωγικά ακίνδυνα παιχνίδια, όχι σε τοπικά ντέρμπι.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να πει ότι μια μετακίνηση 400 μέτρων όσο απέχει η Τούμπα από το Καυτανζόγλειο έχει τον ίδιο βαθμό επικινδυνότητας όπως έχει μια μετακίνηση οδική με πούλμαν και με μεγάλο όγκο φιλάθλων.

Εν πάση περιπτώσει, η γενική εικόνα είναι ότι όλοι μας θέλουμε παιχνίδια και ειδικά αυτά τα παιχνίδια που αν θέλετε έλειψαν και από την πόλη να γίνονται με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων.

Θεωρώ ότι παρ’όλες τις δυσκολίες και όπως αποδείχτηκε και με την δική μας στάση στο τελευταίο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπάρχει δυνατότητα και υπάρχει και η διάθεση από τους ίδιους του οργανωμένου επειδή θέλουν να διασφαλίσουν αυτά τα παιχνίδι να γίνονται με κόσμο και των δύο ομάδων, υπάρχει  ο τρόπος να γίνουν με ασφάλεια και πραγματικά να δώσουν το χρώμα που πρέπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για τα μέτρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Μέσα σε τρεις μέρες είχαμε δυο διαφορετικές εικόνες παιχνιδιών, στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορώ να πω ότι και τα δύο έγιναν χωρίς κανένα πρόβλημα, ασφαλώς τα είδατε όλοι και τα καταδικάσαμε αυτά που έγιναν με την Ντόρτμουντ. Εκεί που έγινε πραγματικά ένας αυστηρός έλεγχος στους Γερμανούς και σε μια αν θέλετε υποδοχή 1.400 περίπου οπαδών και από τους δυνατούς οπαδικά ανθρώπους στην Ευρώπη.

Έστω και με αυτούς τους ελέγχους πέρασαν πυρσούς και προκάλεσαν αναστάτωση δημιουργώντας αδικαιολόγητη αντίδραση μερίδας δικών μας οπαδών.

Τρεις ημέρες μετά πήραμε το μήνυμα και από τους δικούς μας οργανωμένους ότι μπορούν να σκληρύνουν τη στάση τους και τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό με τον ολυμπιακό. Δεν έγιναν όλα τέλεια γιατί υπήρχαν προβλήματα έξω γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε τον περιβάλλοντα χώρα του γηπέδου και ελπίζω ότι και σε αυτό θα υπάρξει σύντομα λύση.

Υπάρχει πλάνο και μέτρα για αυτούς που θέλουν να παρανομήσουν και αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς που σέβονται την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Δε θα επιτρέψουμε να ταλαιπωρηθεί κόσμος που έχει αγοράσει εισιτήριο. Βέβαια δε θα ανακοινώσουμε τα μέτρα που θα πάρουμε για να μην προετοιμάσουμε αυτούς που μας δημιουργούν πρόβλημα, αλλά είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να ανεχτούμε να συνεχίσουν να μας δημιουργούν πρόβλημα.

Για την απολογία στην ΟΥΕΦΑ και την καταγγελία της Ντόρτμουντ: “Η απολογία θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου, όταν αγωνιζόμαστε με την Κρασνονταρ. Είναι περίεργο ότι δεν έγινε σε εμάς ή σε κάποιον παρατηρητή καταγγελία από την Ντόρτμουντ. Ίσως να έγινε σαν κίνηση για την υπεράσπιση τους ενώπιον της ΟΥΕΦΑ.

Για τις συγκεκριμένες απώλειες που έκαναν λόγο πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι τα σακίδια υπάρχει εντολή να τοποθετούνται σε ειδικό χώρο όπου υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι ασφαλείας αλλά και της Ντόρτμουντ. Εκεί τοποθετούνται πορτοφόλια και οι τσάντες. Δε μας έγινε καμία καταγγελία ότι δεν πήραν τα πράγματα τους όπως έπρεπε”.

Για τα εισιτήρια στο το δεύτερο παιχνίδι στη Γερμανία: “Υπάρχει συμφωνία για ανταλλαγή εισιτηρίων. Υπολογίζεται ότι θα πάρουμε περίπου 3.500 χιλιάδες εισιτήρια, αλλά είναι νωρίς να τα παραλάβουμε και να τα διαθέσουμε και θα πρέπει να περιμένουμε και τις αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ”,

Για τα σκάνδαλα που αποκαλύπτονται γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο: “Είναι εδώ και δύο χρόνια το πρώτο πράγμα στην ατζέντα μας, δεν τα παρακολουθούμε μόνο αλλά θέλουμε να προκαλέσουμε την αποκάλυψη τους.

Κάτω από το χτίσιμο της ομάδας μας δε γίνεται να μη μας απασχολούν. Εξάλλου υποσχεθήκαμε στον κόσμο μία καλή ομάδα σε καθαρό πρωτάθλημα. Το πρώτο το παλεύουμε το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με το δεύτερο, αλλά εκεί θα πρέπει να περιμένουμε τις εκκρεμοδικίες και θα βάλουμε στις επόμενες συνεδριάσεις στο τραπέζι το θέμα να πιεστεί η δικαιοσύνη να ενεργήσει γρήγορα.

Αυτοί που κατηγορούνται θα θέλουν να αποδείξουν την αθωότητα τους και άρα αν δεν υπάρχει κάτι πονηρό θα πρέπει γρήγορα να κινηθούν οι διαδικασίες και να φύγουν οι σκιές πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Για τη συνάντηση μερίδας των ενώσεων με τον Ιβάν Σαββίδη: Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τη θέση των ενώσεων που ζήτησαν προσκλήσεις και ήρθαν στο γήπεδο. Όταν μας ζητούν εισιτήρια σε μεγάλα παιχνίδια, παρότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι, διευκολύνουμε τη διαδικασία και είμαστε φιλόξενοι όπς πρέπει.

Ζήτησαν συνάντηση με τον κ. Σαββίδη. Στο περιθώριο του αγώνα έγινε μία συζήτηση για τις προτάσεις και τις αρχές που θέλει να φέρει ο κ. Σαββίδης στο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά στη συνάντηση με τον κ. Παπαθανασάκη έγινε για την ανταλλαγή εισιτηρίων στους αγώνες με τον Ηρακλή που έρχεται, σε μία κουβέντα γενικότερα για αυτό το παιχνίδι”.

 

Ποδόσφαιρο

«Διπλός» Μιχαηλίδης και Κωνσταντέλιας! (video)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
16.05.2025 15:55

Στον ΠΟΤ Ηρακλή ο Τεννές

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 15:34

Μυθεύματα για ΠΑΟΚ- Ριέρα

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 15:35

«Έπεσαν» οι υπογραφές για την Παιανία!

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 14:53

Super League: Στο τραπέζι η αύξηση των ομάδων

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 13:45

Θυμήθηκε τα… παλιά ο Τσάλοφ (pic)

Παναγιώτης Κυρικλίδης
16.05.2025 13:25

Μπάσκετ

«Συναντήθηκαν Καντσελιέρι- Ντερτόνα»

Παναγιώτης Κυρικλίδης
16.05.2025 14:22

Με Σιγάλα ο Ηρακλής στην GBL

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 12:32

Νέο σενάριο για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ρόκετς

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 12:02

Ε. Μελετιάδης: «Αφιερωμένο το πρωτάθλημα στον Γιώργο Βαλαβανίδη!»

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 04:47

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Σε κάθε γήπεδο, σε όλη τη γη!» (pics)

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:03

«Τα καλύτερα έρχονται!» (pics)

Όλγα Χιονίδου
15.05.2025 14:55

Αντίπαλοι

Στον ΠΟΤ Ηρακλή ο Τεννές

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 15:34

Η ΕΕΑ κάλεσε τον Θοδωρή Καρυπίδη για… εξηγήσεις

Γιάννης Σωτηρίου
16.05.2025 13:01

Επίσημο του Πετράκη στην Λάρισα

Πάνος Γεωργογιάννης
15.05.2025 18:38

Βρήκε προπονητή η ΑΕΛ

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 14:13

Οι διαιτητές στα Play Out της Super League

Γιάννης Σωτηρίου
15.05.2025 10:38

Ένας πρώην ΠΑΟΚτσής… υποβίβασε τον Μαλεζά

Εύα Σαράντη
14.05.2025 22:05
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

«Διπλός» Μιχαηλίδης και Κωνσταντέλιας! (video)
16.05.2025 15:55
Στον ΠΟΤ Ηρακλή ο Τεννές
16.05.2025 15:34
Μυθεύματα για ΠΑΟΚ- Ριέρα
16.05.2025 15:35
«Έπεσαν» οι υπογραφές για την Παιανία!
16.05.2025 14:53
«Έδεσε» Βαν Ντε Βίβερ ο ΠΑΟΚ!
16.05.2025 14:33

Blogger

ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο μυθικός Βιειρίνια και το μέλλον του ΠΑΟΚ

Κώστας Βασιλόπουλος
14.05.2025 21:03
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?