Ο Άρης δικαιώθηκε στην ένσταση που κατέθεσε, για τον αγώνα της Κ-17 με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ, ο οποίος έγινε στις 29 Νοεμβρίου.
Σε εκείνο το παιχνίδι, ο «Δικέφαλος» χρησιμοποίησε δύο παίκτες, τους Σιαμπάνη και Σέλα, που έχουν πάρει φέτος συμμετοχές σε αγώνες των τημημάτων υποδομής της Σούπερ Λιγκ, κάτι που βάσει κανονισμού απαγορεύεται ρητά.
Ο Αρης ηττήθηκε με 1-0 σε εκείνο το παιχνίδι, δικαιώθηκε όμως στην ένσταση του και πήρε τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά, με σκορ 3-0. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ μηδενίστηκε, ενώ του αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα.
Στην Τούμπα υποστηρίζουν ότι ακόμα κι έτσι θα τερματίσουν πρώτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα εν γνώση τους χρησιμοποίησαν τους δυο παίκτες καθώς στόχος της ομάδας είναι να ετοιμάζει παίκτες και όχι για να κυνηγά τίτλους ανεξάρτητα με το αν αυτοί έρχονται λόγω διαφοράς ποιότητας και δυναμικότητας από τους αντιπάλους του, σε όλες τις ηλικίες.