1.200 εισιτήρια για Ξάνθη

Τον αριθμό των 1.200 εισιτηρίων διαθέτει για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ η Ξάνθη ενόψει του αγώνα των δυο ομάδων την Κυριακή για την 1η αγωνιστική του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Superleague. Αυτό συμφωνήθηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην Ξάνθη.

Τα εισιτήρια (στο πέταλο του γηπέδου όπως κάθε χρόνο) τιμώνται προς 20 ευρώ το καθένα. Το πρόβλημα είναι ότι σύμφωνα με την πάγια τακτική της η ΠΑΕ Ξάνθη δεν διαθέτει εισιτήρια παρά μόνο από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα καθώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα υποστεί ταλαιπωρία την Κυριακή για την αγορά του εισιτηρίου με δεδομένο ότι η έκδοση είναι χρονοβόρα καθώς απαιτείται αριθμός ταυτότητας και ΑΜΚΑ για να αποκτήσει κάποιος φίλαθλος το εισιτήριο του.

Αυτό σημαίνει ότι ότι όσοι σκοπεύουν να ταξιδέψουν για την Ξάνθη την Κυριακή, καλό θα ήταν να ξεκινήσουν νωρίτερα για να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους και να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις έξω από το γήπεδο. Επίσης εισιτήρια του αγώνα πωλούνται μέσω διαδικτύου χωρίς ταλαιπωρία για όσους το επιθυμούν καθώς επίσης και από τα καταστήματα public.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!