Παγκόσμια υπόκλιση!

Διεθνή αντίκτυπο έχει η νέα επετειακή φανέλα του ΠΑΟΚ, η οποία έχει αποσπάσει ιδιαίτερα θετικά σχόλιο και έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Μάλιστα το Soccerbible, τo κορυφαίο περιοδικό στον κόσμο γύρω από τα θέματα του design και της γενικότερης κουλτούρας του ποδοσφαίρου, παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα στην νέα εμφάνιση του Δικεφάλου.

«Εορτάζοντας την 90η επέτειο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει συνεργαστεί με την εταιρεία αθλητικής ένδυσης Macron προκειμένου να παράξουν μια ρετρό, εμπνευσμένη σύγχρονα όμως, εορταστική εμφάνιση.

Σε μια χρονιά ορόσημο για μια ομάδα που υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μια ισχυρή δύναμη και καθαρή εικόνα διατήρησε υψηλά τα standards με την απαράμιλλη και υψηλών προδιαγραφών έκδοση της επετειακής εμφάνιση.

Παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή. Απλή αν και απότομη, ένα κλασικό σήμα μπορεί να υπερηφανεύεται για το μεγάλο διαμέτρημα στο στήθος, ενώ η μινιμαλιστική προσέγγιση κερδίζει σίγουρα σε αυτό το σημείο.

Η εμφάνιση έρχεται σε ειδική έκδοση συσκευασίας που σηματοδοτεί την επέτειο των 90 χρόνων του συλλόγου. Ένα στοιχείο συλλεκτικό. Η ομάδα μάλιστα φόρεσε τη φανέλα για πρώτη φορά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου», αναφέρει στο αφιέρωμα του το γνωστό περιοδικό


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!