inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Π.Α.Ο.Κ Fans

«Ο Ιβάν το μέλλον του ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση για Σαββίδη από το club του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη

01.03.2016 08:29
Share
SHARE

Το club του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη (PAOK Fan Club of New York) εξέδωσε μία ανακοίνωση για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ετήσια κοπή της πίτας των ΠΑΟΚτσήδων της αμερικάνικης μεγαλούπολης και όσα τους είπε ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Καλημέρα και καλησπέρα στους ΠΑΟΚτσήδες σε όλα τα πλάτη και μήκη της Γης. Θα θέλαμε –και επίσημα από αυτή την σελίδα- να σας δώσουμε μια γεύση από την επίσκεψη του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στην πόλη μας και στον σύνδεσμό μας.

Πρώτα από όλα όμως να ευχαριστήσουμε:

Τον Σύλλογο Ποντίων Νέας Υόρκης «Κομνηνοί» για την άριστη –επαναλαμβάνω άριστη- συνεργασία κατά την διάρκεια αυτής της τριήμερης επίσκεψης του κύριου Σαββίδη στην Αμερική. Με σεβασμό σε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα οι Κομνηνοί έκαναν καταπληκτική δουλειά και μέσω τέλειου συντονισμού ο κύριος Σαββίδης κατάφερε και έδωσε τεράστια προσοχή στην οικογένεια του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη. Να ευχαριστήσουμε επίσης τα αδέρφια μας τους Πόντιους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Δημήτρη Μολοχίδη που μας ανάγγειλε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μας ότι το Ποντιακό Σπίτι στην Αστόρια θα είναι στην διάθεση του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης για τις άμεσες λειτουργικές ανάγκες του. Ζεστός αυτός ο χώρος και δεν μιλάω για την θέρμανση. Ο άνθρωπος όμως που «ίδρωσε την φανέλα» ήταν ο Τριαντάφυλλος Καλεμκερίδης, χωρίς αυτόν πολλά μπορούσαν να στραβώσουν και δεν στράβωσε τίποτε.

Τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κύριο Ιβάν Σαββίδη και όλους τους συνεργάτες του για το γεγονός ότι μας διέθεσαν άφθονο χρόνο -και χώρεσαν τον ΠΑΟΚ μέσα σε κάθε μια από τις 3 1/2 μέρες επίσκεψης!- από το ασφυκτικά γεμάτο πρόγραμμά τους. Αλλά για τον μεγαλομέτοχο θα πούμε και άλλα παρακάτω.

Τους φίλους του Συνδέσμου ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης, -και αυτούς που ταξίδεψαν από Νιου Τζέρσεϊ, Φιλαδέλφεια, Κονέκτικατ και Βοστώνη- για την κινητοποίηση και τον παλμό/ενθουσιασμό που έδειξαν, τους βετεράνους αλλά και τα νέα μέλη, τους ανθρώπους που ζουν στην Αμερική εδώ και δεκαετίες αλλά και αυτούς που μας ήρθαν από την Ελλάδα πριν λίγους μήνες. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια αγκαλιά και τους χωράει όλους. Και όσοι ετοιμάζεστε να έρθετε στο μέλλον είμαστε εδώ. Θα σας υποδεχτούμε, εδώ δεν έχετε μόνο φίλους, έχετε αδελφούς.

Και τώρα στην ουσία. Θα ξεκινήσουμε με το πιο σημαντικό από τα πιστεύω μας, μας εκφράζει απόλυτα και δεν αλλάζει στον χρόνο.

1) Για να παραφράσουμε τον Kennedy μια που ζούμε και στην Αμερική:

Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ.

Ο δικός μας σύνδεσμος τρέφεται από μεγάλες δόσεις αυθεντικής αγάπης για τον ΠΑΟΚ και ότι εκπροσωπεύει το όνομα του ΠΑΟΚ (η γέννησή του στην Κωνσταντινούπολη, ο ξεριζωμός, η Θεσσαλονίκη, το ποντιακό στοιχείο, ο Πύργος ο Λευκός, η Μακεδονία η ιστορική του πορεία με λίγα λόγια μέσα στον χρόνο). Εμείς δεν χρειαζόμαστε χάρες, δεν προτείνουμε παίχτες, δεν ζητάμε βόλεμα, δεν δημοσιεύουμε άρθρα επί πληρωμής, είμαστε μακριά από το κέντρο και δεν πάμε στην Τούμπα κάθε Κυριακή. Αλλά αγαπάμε τον ΠΑΟΚ – το όνομα του ΠΑΟΚ- με ακόμη πιο σύνθετο τρόπο, με μια υπέρμετρη δόση υστέρησης, λησμονιάς και ενοχής (λόγο της απουσίας μας από την πατρίδα). Θέλουμε να είμαστε μαζί με τα αδέρφια μας εκεί στο γήπεδο κάθε Κυριακή αλλά δε μπορούμε και ζηλεύουμε. Το κασκόλ και τα σύμβολα του ΠΑΟΚ όμως τα έχουμε πάντα μαζί μας, στα παιχνίδια του μπέιζμπολ, του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, του μπάσκετ: όταν μας ρωτάνε ποια ομάδα είναι αυτή, αρχίζουμε την κατήχηση: «Αυτός είναι ο δικέφαλος, αετός, σύμβολο του Βυζαντίου» κτλ, τρεις ώρες αργότερα κερνάμε μπύρες και έχουμε φτιάξει έναν καινούριο φιλέλληνα αλλά με ασπρόμαυρα συναισθήματα Στην ξενιτιά είμαστε όλοι ιεραπόστολοι.

2) Εμείς νοιαζόμαστε για το δυνάμωμα του ΠΑΟΚ, σαν ομάδα, σαν εταιρεία, σαν όνομα.

Μας ενδιαφέρει π.χ. να τον απολαύσουμε από κοντά σε ένα τουρνουά στις ΗΠΑ, με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, κάποιο καλοκαίρι. Οι ομάδες βγάζουν αρκετά χρήματα από αυτό (δεν βάζουν). Εμείς θα αναλάβουμε να κάνουμε τα αμερικάνικα γήπεδα Τούμπα. Το όνομα του ΠΑΟΚ θα ψηλώσει ακόμη περισσότερο. Ο αετός του θα τεντώσει τα κεφάλια του από περηφάνια. Ο κύριος Σαββίδης μας είπε ότι δεν του είχε περάσει ποτέ από το μυαλό αλλά αφού του το αναφέραμε ως πρόταση είπε πως θα το κοιτάξει, τον πιστεύουμε!

Μας ενδιαφέρει να γίνουν ακαδημίες, έστω και εποχιακές, δεν ζητάμε χρηματοδοτήσεις, εμείς θα πληρώνουμε τις συνδρομές, τα ελληνόπουλα θέλουμε να φέρνουμε και ο ΠΑΟΚ απλά να ρίχνει μια ματιά, το ποδόσφαιρο στην Αμερική εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς και έμπειροι άνθρωποι υπάρχουν εδώ. Συντονισμό ζητήσαμε. Θα το μελετήσει και αυτό ο κύριος Σαββίδης.

Προσέξτε δεν ζητήσαμε να μας βοηθήσει ο ΠΑΟΚ, προτείναμε πως να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Έχει διαφορά.

Αυτές οι τρεις μέρες που ζήσαμε μαζί του ως φίλοι του ΠΑΟΚ στην Νέα Υόρκη θα μείνουν βαθιά χαραγμένες στην μνήμη μας. Τον υποδεχθήκαμε στο αεροδρόμιο, παρακολουθήσαμε μαζί του τον αγώνα με τον Αστέρα, μας τίμησε με την παρουσία του στο κόψιμο της βασιλόπιτας και μας έδωσε την ευκαιρία να έχουμε ένα ειλικρινή διάλογο μαζί του. Ζητήσαμε πολύ λίγα και μας έδωσε πάρα πολλά.

Η συζήτηση ήταν μια καταπληκτική εμπειρία για όλους. Θα ήμασταν υπερευχαριστημένοι εάν μας έδινε μισή ώρα από τον χρόνο του, μας έδωσε πάνω από δύο. Ήταν χορταστικός, ευδιάθετος, έδωσε κατάθεση ψυχής. Εδώ έκανε μόνο φίλους.

Αναρωτιέται κανείς τι περισσότερα μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος για τον ΠΑΟΚ εάν αισθανθεί μόνο φίλους δίπλα του. Εάν δεχθεί μόνο καλοπροαίρετες συμβουλές, όχι γαντζωμένες στο προσωπικό συμφέρον. Αυτά που είπε θα μπορούσαν να δημιουργούν πρωτοσέλιδα εφημερίδων και ιστοσελίδων για μήνες. Κάποιες ιστοσελίδες ήδη άρχισαν τις ανακρίβειες, τις παραποιήσεις, καταλαβαίνουμε ότι θέλουν να βγάλουν κανένα φράγκο από τις διαφημίσεις. Εμείς όμως θα ανεβάσουμε όλη την συνέντευξη στην σελίδα μας για να διαπιστώσετε από μόνοι σας τι είπε , γιατί τα είπε, τι εννοούσε. Οπότε μην δίνετε και πολύ σημασία σε βαρύγδουπους τίτλους που προσπαθούν να σοκάρουν όπως «Θα κλείσει την Τούμπα» κτλ. Το θέμα της Τούμπας ήταν απλά η πρώτη ερώτηση που του κάναμε (απο τις 5-6 που ετοιμάσαμε) και αναπτύχθηκε πάνω σε αυτήν δίνοντας μας όλο το ιστορικό, τους ενδοιασμούς του, τις παγίδες, την περιγραφή της ηλιθιοποίησης του ελληνικού κράτους, και αυτών των κυρίων που βαφτίζονται ΠΑΟΚτσήδες ανα πάσα στιγμή -στην βρύση του σπιτιού τους- για να βγάλουν χρήματα στο όνομα του ΠΑΟΚ.

Υπομονή, θα τα ανεβάσουμε όλα εδώ, και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματα μόνοι σας!

Προστατέψτε και στηρίξτε αυτόν τον άνθρωπο, απομονώστε τους ανεγκέφαλους, ο κύριος Σαββίδης είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Κύριε Σαββίδη, σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε ξανά (όποτε ευκαιρήσετε!) .

Με τον τρόπο, την συμπεριφορά και το πάθος σας μας κάνατε ακόμη περισσσότερο ΠΑΟΚτσήδες κάτι που δεν πιστεύαμε ποτέ πως είναι δυνατόν!

Κώστας Ευκαρπίδης

Συντονιστική Επιτροπή Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ της Νέας Υόρκης

Εγκρίθηκε από τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης:
Ανατολή Μάστορα
Ολυμπία Ιγνατιάδης
Αλέξανδρος Βλάχος,
Κώστας Ευκαρπίδης»

Ποδόσφαιρο

Πέρασαν από έλεγχο Τσάλοφ-Κένι

Μάνος Τσαλγατίδης
22.08.2025 01:08

Λουτσέσκου: «Είχαμε κακές αποφάσεις στο ματς»

Πάνος Γεωργογιάννης
22.08.2025 01:00

H ώρα της άφιξης του Ζαφείρη

Μάνος Τσαλγατίδης
22.08.2025 00:48

Έκτακτο: Την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης!

Πάνος Γεωργογιάννης
22.08.2025 00:37

Έτσι ήρθε η ήττα από την Ριέκα (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
22.08.2025 00:19

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ ο Κούρτιτς (pics+vid)

Μάνος Τσαλγατίδης
22.08.2025 00:09

Μπάσκετ

ΚΑΕ: «Απόψε το πρώτο βήμα για την πρόκριση!» (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
21.08.2025 16:49

Οι φανέλες του ΠΑΟΚ και οι ιστορίες πίσω από τους αριθμούς

Όλγα Χιονίδου
20.08.2025 22:39

Με Γιάνναρο η Εθνική «διέλυσε» την Λετονία (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
20.08.2025 22:03

Εθνική Ελλάδας: Μέσα ο Γιάννης για το ματς με τη Λετονία

Γιάννης Σωτηρίου
20.08.2025 19:19

Μπάσκετ: Οι αριθμοί που θα φοράνε οι παίκτες του ΠΑΟΚ (pic)

Δημήτρης Βαφειάδης
20.08.2025 17:46

Ο Τζόουνς εξήγησε γιατί επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
19.08.2025 20:05

Αντίπαλοι

Οι «11» της Ριέκα (pic)

Γιάννης Σωτηρίου
21.08.2025 20:42

Οι φουλ μπακ και οι υπερφορτώσεις: Το τακτικό DNA της Ριέκα

Ευαγγελία Σαράντη
21.08.2025 18:15

Προσαγωγές φίλων της ΑΕΚ στο Βέλγιο

Γιάννης Σωτηρίου
21.08.2025 18:13

Ένταση με τους οπαδούς της ΑΕΚ στις Βρυξέλλες

Γιάννης Σωτηρίου
21.08.2025 15:15

Επανέρχεται η Χιρόνα για τον Ουναΐ

Γιάννης Σωτηρίου
21.08.2025 14:26

Μια νταμπλούχος στις δαλματικές ακτές (pics)

Γιάννης Σωτηρίου
21.08.2025 13:22
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Πέρασαν από έλεγχο Τσάλοφ-Κένι
22.08.2025 01:08
Λουτσέσκου: «Είχαμε κακές αποφάσεις στο ματς»
22.08.2025 01:00
H ώρα της άφιξης του Ζαφείρη
22.08.2025 00:48
Έκτακτο: Την Δευτέρα στην Θεσσαλονίκη ο Ζαφείρης!
22.08.2025 00:37
Έχει ανηφόρα μπροστά
22.08.2025 00:28

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Έχει ανηφόρα μπροστά

Θόδωρος Χαστάς
22.08.2025 00:28
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Και στο πέρασμα τους… τρέμει όλη η γη!

Σωτήρης Μήλιος
21.08.2025 00:15
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Οι κινήσεις – ΜΑΤ του ΠΑΟΚ με Ζαφείρη

Κώστας Βασιλόπουλος
21.08.2025 20:35
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Από Αυστρία… Κροατία, με ενδιάμεσες στάσεις σε Τσεχία και Γουϊνέα

Θόδωρος Χαστάς
15.08.2025 21:59
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Η πρόκριση του ΠΑΟΚ και ο… αλεξιπτωτιστής

Κώστας Βασιλόπουλος
14.08.2025 19:32
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ και η πρόκριση πάνω από όλα

Μάνος Τσαλγατίδης
14.08.2025 18:11

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?