Βλέπει play off ο Πλατανιάς

Μέχρι τον Γενάρη ο στόχος του Πλατανιά ήταν η παραμονή του στην κατηγορία, όμως η βελτίωση και η πορεία του το τελευταίο δίμηνο τον φέρνει πλέον σε… τροχιά πεντάδας!

Για την 27η αγωνιστική, η ομάδα του Παράσχου «καθάρισε» 1-0 εκτός έδρας και τη Βέροια, φτάνοντας -έστω και προσωρινά- την 6η θέση και το -5 από τον Πανιώνιο.

Τις τέσσερις νίκες και συνολικά τους 14 βαθμούς, αφού έχει και δύο ισοπαλίες, έφτασε στις τελευταίες επτά αγωνιστικές ο Πλατανιάς που πλέον μπορεί να ελπίζει μέχρι και για το… θαύμα.

Η ομάδα του Παράσχου δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της στη Βέροια, ωστόσο έκανε στο γήπεδο αυτά που συνήθως κάνει: έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο με αρχή, μέση και τέλος, ήταν σοβαρή σε όλες τις γραμμές, έφτιαξε 3-4 καλές ευκαιρίες και αξιοποίησε μια από αυτές για να «τσιμπήσει» τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς. Πλέον βεβαίως οι Κρητικοί δεν μπορούν να μιλούν για παραμονή στην κατηγορία.

Γιατί με τη νίκη τους στη Βέροια έφτασαν τους 35 βαθμούς και -έστω προσωρινά- αναρριχήθηκαν από την 9η στην 6η θέση και το -5 από τον πέμπτο της βαθμολογίας Πανιώνιο! Το ερώτημα φυσικά τώρα είναι το που μπορούν να φτάσουν…

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!