inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
  • JOHNNYBET
Follow US
Διάφορα

Ο προκλητικός Περέιρα

Σε δίκη και για τη Λεωφόρο, στο βούλευμα αναφέρονται Μαρινάκης - Βοσκάκης!

inpaok
21.04.2016 08:43
Share
SHARE

Νέα βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποκαλύπτει το SDNA, με τον Βίτορ Περέιρα να παραπέμπεται σε δίκη ΚΑΙ για το ντέρμπι της Λεωφόρου μετά από αυτό του ΟΑΚΑ! Στο βούλευμα υπάρχουν όμως αναφορές και για Μαρινάκη-Βοσκάκη!

Όσοι φώναζαν επανειλημμένως για την προκλητική συμπεριφορά του Βίτορ Περέιρα στα ελληνικά γήπεδα, δικαιώνονται πανηγυρικά, καθώς ο Πορτογάλος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, δεν θα καθίσει τελικά μία φορά στο εδώλιο για τις προκλήσεις του, αλλά δύο!

Το SDNA προχώρησε σε άλλη μία σπουδαία αποκάλυψη!

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμα που εξέδωσε στις 18 Απριλίου 2016, κάνει δεκτή την πρόταση του αναπληρωτή αθλητικού εισαγγελέα Αθηνών, Γιώργου Λαϊνη, και παραπέμπει σε δίκη τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα για τις κατηγορίες:

α) της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης και,

β) της εισόδου εντός του αγωνιστικού χώρου με σκοπό την διατάραξη της ομαλής διεξαγωγής αγώνα, προ ενάρξεως αυτού.

Η υπόθεση αφορά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου 2015 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμιστεί ότι ο Περέιρα (μαζί με τον Παϊτίμ Κασάμι), θα καθίσουν στο εδώλιο και στις 11 Ιανουαρίου 2017, κατηγορούμενοι για απρόκλητη εξύβριση και υποκίνηση σε αθλητική βία, για τον περσινό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Από την ποινική δίωξη Λαϊνη και το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περσινό ντέρμπι της Λεωφόρου, προκύπτουν συνταρακτικά πράγματα, όπως ότι:

Α) Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ειδοποίησε σχετικά την ημέρα του αγώνα, κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού νόμιμα μεν, αλλά χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, Γιώργου Αρκουμάνη, αλλά με τη σύμφωνη γνώμη του διαιτητή Μιχάλη Βοσκάκη, που νομιμοποίησε την παρουσία του.

Β) Ότι στον Αρκουμάνη είχε αρχικά ασκηθεί ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος, αλλά απαλλάχθηκε, καθώς προέκυψε ότι δεν είχε ευθύνη για όσα έγιναν.

Γ) Ότι ο Βίτορ Περέιρα πήγε στη θύρα 13 όχι με σκοπό να ελέγξει την εστία αλλά με σκοπό να προκαλέσει τους φιλάθλους με σεξιστικές χειρονομίες και για να δείξει τον ανδρισμό του!

Δ) Ότι η παρουσία του Μαρινάκη στον πάγκο και η συμπεριφορά του Περέιρα αποτέλεσαν πιθανόν τις αιτίες των επεισοδίων που προκλήθηκαν.

Το SDNA έχει στα χέρια ολόκληρο το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών και αποκαλύπτει κομμάτια του.

Σε αυτό, αναφέρεται αναλυτικά η συμφωνία όλων των πλευρών στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που προηγήθηκε του ντέρμπι, ώστε να καθίσει η αποστολή του Ολυμπιακού στο «Μπουθ 8» της Λεωφόρου.

Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, με το βούλευμα να αναφέρει:

«Ακολούθως, την 22/2/2015, ημέρα του αγώνα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός απέστειλε στην γηπεδούχο ομάδα έγγραφο δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, θέλει και θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την θέση του πάγκου των φιλοξενούμενων καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Η αντίδραση του πρώτου κατηγορούμενου (σ.σ. αστυνομικού διευθυντή Αρκουμάνη) ήταν έντονη, αφού η φιλοξενούμενη ομάδα δεν εφάρμοσε τα όσα λεπτομερώς αναφέρθηκαν στην διαταγή του, όμως ο ίδιος στερούνταν δικαιοδοσίας απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του προέδρου του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα, αφού αυτή ανήκε αποκλειστικά στον διαιτητή του αγώνα, Μιχάλη Βοσκάκη, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (ΚΑΠ).

Στη συνέχεια με σύμφωνα γνώμη του διαιτητή του αγώνα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εισήλθε περί ώρα 18:00 νομίμως εντός αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας την άμεση και έντονη αντίδραση των οπαδών της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι προέβησαν σε εκτεταμένα επεισόδια με τη χρήση καπνογόνων, βεγγαλικών και γενικά εύφλεκτων υλικών σε βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη και την είσοδο ανεγκέφαλων φιλάθλων του Παναθηναϊκού χωρίς να προκληθούν σωματικές βλάβες σε τρίτους, αφού οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν άμεσα.

Επίσης, ο δεύτερος κατηγορούμενος (σ.σ. Βίτορ Περέιρα) εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, όχι για να ελέγξει αυτόν και τις εστίες, αλλά με σκοπό να προκαλέσει τους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας αφού κατευθύνθηκε στους φανατικούς οπαδούς της θύρας 13 κάνοντας σε αυτούς απροκλήτως σεξιστικού περιεχομένου χειρονομίες και προκαλώντας τους να πάνε προς την πλευρά του για να δείξει τον ανδρισμό του».

Παρακάτω το βούλευμα αναφέρει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός «προσέβαλε με τον τρόπο αυτό την τιμή και την υπόληψη των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας».

Για τον Γιώργο Αρκουμάνη, τέλος, τονίζεται: «Προκύπτει σαφώς και αναμφισβήτως ότι έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την αποτροπή επεισοδίων που πιθανόν να συνδέονται αιτιωδώς με τη νόμιμη είσοδο του προέδρου της φιλοξενούμενης ομάδας, Ευάγγελου Μαρινάκη και την περιγραφείσα αξιόποινη συμπεριφορά του δεύτερου κατηγορούμενου (σ.σ. Περέιρα)».

Να σημειωθεί ότι η υπόθεση ξεκίνησε έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου.

Εξάλλου, το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο Βίτορ Περέιρα τιμωρείται με φυλάκιση ως 1 έτος και χρηματική ποινή.

Αναμένεται, τέλος, να οριστεί δικάσιμος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ποδόσφαιρο

Το Μπράιτον-Βόλφσμπουργκ ήταν… ΠΑΟΚτσήδικο

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 23:33

Ο Ζαφείρης στα καλύτερα του: Σκόραρε ξανά με τη Σλάβια (video)

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:39

Η πρόταση που δεν ξανάγινε και η στάση του Ζαφείρη

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:34

Ξεκίνησε η επιχείρηση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ

Πάνος Γεωργογιάννης
09.08.2025 22:03

Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ-Ζαφείρη

Μάνος Τσαλγατίδης
09.08.2025 22:04

Για την πρώτη νίκη στην Αυστρία

Πάνος Γεωργογιάννης
09.08.2025 21:22

Μπάσκετ

Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία η Εθνική (video)

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 23:05

Γεμίζει το Παλατάκι για την Εθνική

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 17:23

Η Ντέρμπι σε ρυθμούς προετοιμασίας: Οι μεταγραφές και τα φιλικά

Όλγα Χιονίδου
09.08.2025 10:14

Δυνατό «τεστ» για την Εθνική Ελλάδας

Γιάννης Σωτηρίου
09.08.2025 09:42

Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική Παίδων από την Λετονία

Γιάννης Σωτηρίου
08.08.2025 22:07

Τότε έρχονται οι Αμερικάνοι!

Όλγα Χιονίδου
08.08.2025 17:04

Αντίπαλοι

H τραγωδία πίσω από τον Ντίντι Κιούμπαουερ

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 20:51

Δοκιμασία για την Βόλφσμπεργκερ πριν την ρεβάνς

Πάνος Γεωργογιάννης
08.08.2025 18:37

Από τον Ολυμπιακό στην Αλμπαθέτε ο Μπεντακόρ

Γιάννης Σωτηρίου
08.08.2025 16:17

Εντός έδρας διασυρμός της Αράζ από την Ομόνοια

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 08:52

Η ΑΕΚ έμεινε στην ισοπαλία στη Λεμεσό

Πάνος Γεωργογιάννης
07.08.2025 21:35

Οι «11» της Βόλφσμπεργκερ

Γιάννης Σωτηρίου
07.08.2025 20:06
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

O Tζόλης και το κάρφωμα της σημαίας
09.08.2025 23:57
Το Μπράιτον-Βόλφσμπουργκ ήταν… ΠΑΟΚτσήδικο
09.08.2025 23:33
Δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία η Εθνική (video)
09.08.2025 23:05
Ο Ζαφείρης στα καλύτερα του: Σκόραρε ξανά με τη Σλάβια (video)
09.08.2025 22:39
Η πρόταση που δεν ξανάγινε και η στάση του Ζαφείρη
09.08.2025 22:34

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Μουδιασμένος ΠΑΟΚ, εντός, εκτός και επί τα αυτά…

Θόδωρος Χαστάς
08.08.2025 15:00
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Το ταμείο της προετοιμασίας και το συμβόλαιο που του αξίζει!

Μάνος Τσαλγατίδης
28.07.2025 08:28
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Η απόλαυση του… χορού στη βροχή

Μάνος Τσαλγατίδης
24.07.2025 23:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ενωμένοι για τα επόμενα 100 χρόνια δόξας του ΠΑΟΚ!

Κώστας Βασιλόπουλος
24.07.2025 14:22
ΑρθρογράφοιΚλεάνθης Βαλαρούτσος

Μιλάμε για μετάλλαξη

Κλεάνθης Βαλαρούτσος
22.07.2025 00:51
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Ο ΠΑΟΚ βαδίζει προς τη σωστή κατεύθυνση

Μάνος Τσαλγατίδης
20.07.2025 22:39

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?