Άνοιξε η… όρεξη του Γκαρσία!

Με ενθουσιασμό αντιμετωπίζει ο Πάμπλο Γκαρσία την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να του δώσει το δικαίωμα να αναλάβει την ευθύνη της Κ 20 του Δικεφάλου για τη νέα περίοδο. Ο Ουρουγουάνος που έχει ρίξει άγκυρα στην Θεσσαλονίκη και την Τούμπα αντιμετωπίζει ως μια νέα μεγάλη πρόκληση τα καθήκοντα που του ανατέθηκαν από την ΠΑΕ μετά την επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος με την Κ 17.

 

Ο Γκαρσία περνά ήδη πολλές ώρες της ημέρας μαζί με τους συνεργάτες του, ασχολούμενοι με τα διαδικαστικά θέμα της προετοιμασίας της Κ 20 και το υλικό της ομάδας καθώς πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξουν προσθήκες και φυσικά αποχωρήσεις σε σχέση με το υλικό που διέθετε ο ΠΑΟΚ την τελευταία περίοδο.

 

Παράλληλα προγραμματίζει ένα ταξίδι στην Ισπανία για να παρακολουθήσει την τελευταία ενότητα της σχολής προπονητών για να εξασφαλίσει το ανώτερο δίπλωμα που μπορεί να αποκτήσει ένας επαγγελματίας προπονητής (UEFA PRO) γεγονός που θα του δώσει το δικαίωμα να καθίσει ακόμα και σε πάγκο ομάδα της Superlague.

 

Ο Πάμπλο δεν βιάζεται αλλά έχει πολύ σοβαρά την προπονητική καριέρα που ξεκίνησε και στόχος του είναι να πετύχει χρησιμοποιώντας για όπλα του τις γνώσεις του, το ένστικτο του προπονητή και φυσικά τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ως ποδοσφαιριστή. Το πείσμα και το πάθος που έδωσαν το δικαίωμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να τον λατρέψουν.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!