Ξεχάστε τον Φανούρη!

Ξεχάστε τον Φανούρη! Ο Φάκου επέστρεψε! Ο Περέιρα που ποτέ δεν του άρεσε το παρατσούκλι που του είχε βγάλει ο Άγγελος Αναστασιάδης ενώ ποτέ δεν ταίριαξε με τον Ίγκορ Τούντορ για αυτό και ήρθε σε διαμάχη μαζί του από την πρώτη στιγμή όταν ο νέος του προπονητής τον ρώτησε πως να τον αποκαλεί του είπε: Φάκου!

Έτσι λοιπόν τον φώναζαν και το απόγευμα της Δευτέρας Ίβιτς, οι βοηθοί του και οι συμπαίκτες του αφού οι περισσότεροι τον γνωρίζουν καλά και αυτός… πετούσε. Ο 29χρονος επιθετικός δεν είχε καμία σχέση με τον άνθρωπο που στο ίδιο μέρος στην Ολλανδία τιμωρήθηκε για δύο καλαμίδες και από το Άρνεμ κατέληξε με συνοπτικές διαδικασίες στην Καμπάλα!

Στην πρώτη φετινή προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους ο Περέιρα τα έδωσε πραγματικά όλα και είχε παρουσία όμοια με τις προηγούμενες προπονήσεις στην Θεσσαλονίκη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής φώναζε, ζητούσε διαρκώς μπάλα, έκανε πολύ καλές ενέργειες με δυνατά σουτ και συμμετείχε ενεργά σε όλη την προπόνηση με ιδιαίτερο πάθος. Μάλιστα κάποια στιγμή έπιασε κουβέντα με τον Ζάιρο για μία φάση. Και αν όλα αυτά σας φαίνονται φυσιολογικά θα είναι επειδή δεν γνωρίζετε την περσινή εικόνα του Περέιρα, ενός παίκτη που έδειχνε πιεσμένος, προβληματισμένος χωρίς όρεξη για πολλά, πολλά. Την Δευτέρα το απόγευμα όμως και έναν χρόνο μετά, έτρεχε, φώναζε, ζητούσε μπάλα, μιλούσε διαρκώς με τους συμπαίκτες του για τις ασκήσεις, «σκύλιαζε», δοκίμαζε δυνατά σουτ και σκόραρε.

Ο Αργεντίνος μάλιστα, έχει πλέον και περισσότερους ανθρώπους να επικοινωνεί και να κάνει παρέα μαζί τους αφού πλέον μπορεί να συνεννοηθεί λόγω γλώσσας με περισσότερους παίκτες σε σχέση με πέρσι καθώς έχει επικοινωνία με τους Ζάιρο, Μάτος και Τζάλμα λόγω πορτογαλικών, τον Ροντρίγκες που πέρασε από την Ισπανία και φυσικά τον Ισπανό Ανχέλ Κρέσπο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!