Μπορεί ο ΠΑΟΚ να παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις για τη σεζόν 2016-2017 την Τετάρτη 20/7 όμως ο Δικέφαλος ετοιμάζει ακόμα μία φανέλα.
Στο τέλος του τρέχοντος έτους σταματάνε οι εορτασμοί για τα 90 χρόνια ζωής των “ασπρόμαυρων” και έτσι μοιραία τότε θα σταματήσει να φοριέται η επετειακή εμφάνιση.
Ωστόσο, ο Δικέφαλος τον Ιανουάριο θα παρουσιάσει ακόμα μία φανέλα που θα έχει μαύρο χρώμα. Τη σχεδίαση αυτής της φανέλας την έχει αναλάβει προσωπικά ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ και την ιταλική εταιρεία ένδυσης Macron.
Να τονίσουμε πως ο Γιώργος Σαββίδης είχε συμμετοχή και στις περσινές εμφανίσεις των “ασπρόμαυρων”. Άξιο αναφοράς είναι πως η μαύρη φανέλα θα είναι κάτι το μοναδικό, αφού θα σχεδιαστεί ειδικά για τον Δικέφαλο.