inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Διάφορα

Αναποφάσιστος ο Κούγιας

«Δεν έχω αποφασίσει ποιον θα ψηφίσω στην ΕΠΟ», δήλωσε

Γιάννης Σωτηρίου
15.09.2016 08:29
Share
SHARE

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τις εκλογές στην ΕΠΟ λέγοντας πως η ψήφος της ΑΕΛ δεν είναι δεδομένη, ενώ για το περιστατικό με τον Ντεγκρά τόνισε πως ήταν δικαιολογημένη η αντίδρασή του.

Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 89.5 είπε:

Για το επεισόδιο με τον Ντεγκρά και αν δημιουργήθηκε πρόβλημα στην ομάδα: «Όχι μόνο δεν δημιούργησε πρόβλημα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τα όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ηρακλή, αλλά αυτοί μαζί με τον προπονητή ήταν που δημιούργησαν μεγαλύτερη ένταση στα αποδυτήρια. Το ίδιο ισχύει και για το περιβάλλον της ομάδας. Όλοι θεώρησαν προκλητική την ενέργεια του τερματοφύλακά τους, δεν τη θεώρησαν απλό λάθος. Όπως και οι οπαδοί μας δεν θεώρησαν λάθος την ενέργειά του. Από όλους θεωρήθηκε μία αντιεπαγγελματική ενέργεια»

Για τον λόγο που δεν αντέδρασε η ΑΕΛ στο χρόνο που είχε απομείνει: «Όποιος έχει παίξει ποδόσφαιρο καταλαβαίνει. Δέχεσαι ένα τέτοιο γκολ, την ώρα που έχεις κάνει μία μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψεις το σκορ, ο κόσμος σε ενθαρρύνει, είναι ενθουσιασμένος και προσπαθείς να διαχειριστείς μία ακραία συμπεριφορά ενός συμπαίκτη σου, σε αποσυντονίζει. Αυτό συνέβη και με τους ποδοσφαιριστές μας».

Για το αν μετάνιωσε για την αντίδρασή του προς τον Ντεγκρά: «Έχετε μεγαλοποιήσει το θέμα. Ο Ντεγκρά έκανε αυτό που έκανε, εγώ δεν έχω δικαίωμα να αντιδράσω; Να ζητήσω το λόγο; Δεν υπήρξε κανένα χτύπημα ποτέ. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Δεν είχα καμία διάθεση να παίξω ξύλο με τον παίκτη μου. Του μίλησα έντονα μετά το τέλος του αγώνα, όπως έντονα του μίλησαν και όλοι στα αποδυτήρια. Μάλιστα, ο κ. Αναστασιάδης του είπε πως σ’ αυτή την ομάδα δεν έχει θέση. Δεν τον έδειρα τον ποδοσφαιριστή. Έχει δημιουργηθεί μία λανθασμένη εντύπωση. Του μίλησα πολύ σκληρά, του είπα ότι δεν είναι καλός χαρακτήρας, του είπα ότι περνάει από το μυαλό μας πως αυτό που έκανε δεν ήταν απλά ένα λάθος. Σε μία στιγμή που αυτός αντέδρασε μ’ έναν τρόπο ειρωνικό απέναντί μου, έκανα μία κίνηση και τον έπιασα από τον λαιμό. Τίποτα άλλο δεν έγινε. Αυτός με έσπρωξε κι εκεί τελείωσε η ιστορία.

Στην ελληνική κοινωνία προτιμούν ο πρόεδρος να είναι ο ‘’καθώς πρέπει’’, να έχει καμιά δεκαριά μπράβους και μόλις σβήσουν τα φώτα της ράμπας να αρχίσει να πέφτει το πελέκι. Και σ’ αυτές τις περιπτώσεις οι δημοσιογράφοι γράφουν πως έφαγε ξύλο… γιατί φοβούνται κιόλας. Βέβαια εκεί δεν μιλάει κανένας γιατί υπάρχει ο φόβος. Τώρα που απέναντι είναι ο Κούγιας, ο οποίος αν τον θίξεις μπορεί να αντιδράσει, αλλά από την άλλη πλευρά γνωρίζεις ότι έχει την παιδεία του, την μόρφωσή του, την αγωγή του, η οποία φτάνει μέχρι σ’ ένα σημείο.

Για να το κλείσουμε με τον Ντεγκρά, να σας πω μόνο πως ο προπονητής ήθελε να τον αλλάξει από το ημίχρονο, γιατί είχε δει τι έκανε και είδε και τι έκαναν οι αντίπαλοι. Έχετε δει ομάδα να σουτάρει από τη σέντρα συνεχώς; Και στο κάτω κάτω δεν έγινε και τίποτα. Φανταστείτε να έτρωγε κανένα ξύλο στο σπίτι του, όπως έγινε στη Κύπρο παράδειγμα..;»

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: «Το θεσμικό πλαίσιο της ΕΠΟ είναι εξαιρετικό. Οι ανθρώπινες συμπεριφορές είναι διαφορετικές. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ υπήρχε πάντοτε, η ΚΕΔ υπήρχε πάντοτε, εξαρτάται, λοιπόν, από το ποιος είναι ο πρόεδρος, από το αν γνωρίζει το αντικείμενο. Είναι ένας πρόεδρος ‘’τοτέμ’’; Που τον βάζεις εκεί για να γίνονται οι δουλειές από πίσω; Θεωρώ πως τα πρωταθλήματα από δω και πέρα θα είναι καλύτερα από επίπεδο διαιτησίας».

Για την ΕΠΣ Λάρισας που συντάσσεται ξεκάθαρα με την αντιπολίτευση στις εκλογές: «Αυτή η εντύπωση (ότι η ΑΕΛ συντάσσεται με το ψηφοδέλτιο Ελευθεριάδη) δημιουργήθηκε γιατί έχω εκδηλώσει ξεκάθαρα τη συμπάθειά μου στον κ. Γκιρτζίκη. Αυτό όμως οφείλεται στην προσωπική μου σχέση, η οποία είναι δεκαετιών σχέση. Τον γιο μου τον έχει βαφτίσει ο ένας εκ των συνεταίρων της Ξάνθης, ο Φιλοθέων Συγγελίδης και λόγω αυτής της σχέσης είχαμε βρεθεί σε συζητήσεις και είχαμε μία ταυτόσημη άποψη για το ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως κάποια πρόσωπα είναι καθώς πρέπει, αλλά όταν έχουν θεσμικές θέσεις δεν τις υπηρετούν σωστά. Αυτό δεν σημαίνει πως ακόμη κι αν ήταν ο κ. Γκιρτζίκης εγώ θα ψήφιζα την παράταξη του κ. Γκιρτζίκη. Μην ξεχνάτε πως τους μισούς από την παράταξη Γκιρτζίκη, εγώ τους είχα καταστήσει κατηγορουμένους. Άρα να μην θεωρούμε την ψήφο της ΑΕΛ δεδομένη.

Όσον αφορά την συμπεριφορά του κ. Γρηγορίου (πρόεδρος ΕΠΣ Λάρισας) που χρόνια τώρα είναι κατά της ΕΠΟ, άλλοτε συμφωνώ με τα επιχειρήματα που προβάλλει και άλλοτε διαφωνώ. Αυτή την αντίδραση του κ. Γρηγορίου, το ποδόσφαιρο της Λάρισας την έχει πληρώσει πολύ ακριβά. Και σε επίπεδο ομάδων αλλά και σε επίπεδο διαιτητών»

Για τον κ. Ελευθεριάδη: «Σε μία πρόσφατη συνέντευξή μου στον κ. Μπλούνα, είπα, προσωπικά γνωρίζω τον κ. Ελευθεριάδη. Είπα, αν αυτά που έκανε ο κ. Ελευθεριάδης σαν ιδιοκτήτης του Πιερικού έχει και σκοπό να τα κάνει και στην ΕΠΟ, θα είναι λάθος.

Σε μία στιγμή ο Πιερικός, με τον ίδιο τρόπο που ανέβαιναν οι ομάδες ‘’τορπίλες’’ κατηγορίες, άρχισε να κάνει τα ίδια. Στη Β’ Εθνική είχε ιδιαίτερα ευνοϊκές διαιτησίες εις βάρος των αντιπάλων του και στο τέλος του πρωταθλήματος υπήρχαν πολύ μεγάλες συζητήσεις για ένα ‘’τετράγωνο’’ ομάδων (Ιωνικός, Πιερικός, Χαϊδάρι και Αιγάλεω). Καταλαβαίνετε πως όλα αυτά δεν σε κάνουν να σκέφτεσαι αισιόδοξα για την προσωπικότητα κάποιου που θέλει να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο και να είναι ο εγγυητής μίας αξιοκρατίας».

Για τον κ. Γραμμένο: «Με τον κ. Γραμμένο έχω εξαιρετική σχέση. Τον εκτιμώ εξαιρετικά σαν άτομο και σαν προσωπικότητα, όμως είδα την Κυριακή στη Λάρισα έναν διαιτητή της Ένωσης Μακεδονίας, που λέγεται Μηλιάδης κι έπαιζε στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Πύδνα Κίτρους. Αν βλέπατε όλον τον αγώνα θα καταλαβαίνατε γιατί ορισμένες φορές βγαίνεις εκτός εαυτού. Είναι διαιτητής της ΕΠΣ Μακεδονίας και βλέπω μία σιγή για τον κ. Μηλιάδη. Άρα λοιπόν, είναι διαιτητής τον οποίο ελέγχει απόλυτα ο κ. Γραμμένος. Άρα από τη μία λες να επενδύσω στην προσωπικότητα ενός ανθρώπου που έχει τη δουλειά του, είναι δικηγόρος, δουλεύουμε μάλιστα μαζί και σε μία υπόθεση και εκεί μπαίνει πραγματικά το μεγάλο δίλλημα. Δεν έχω αποφασίσει και μέχρι την τελευταία στιγμή, όταν θα πάμε κάτω στα Χανιά να ψηφίσουμε με την ΑΕΛ, θα αποφασίσω την τελευταία στιγμή. Εύχομαι να αποφασίσω σωστά κι εύχομαι αυτό που θα αποφασίσω να εκφράζει κι άλλους ανθρώπους».

Ποδόσφαιρο

Η πιο ώριμη σεζόν του Γιάννη Μιχαηλίδη

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 11:43

Θετικό το πρώτο «crash test» του ημιαυτόματου οφσάιντ (video)

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 11:11

«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 10:59

ΜΜΕ Ρουμανίας: «Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 11:42

Πρώτος σε γκολ, τελευταίος στην… άμυνα

Όλγα Χιονίδου
13.05.2025 11:42

«Ούτε μια συγνώμη ο φονιάς και ο Ολυμπιακός» (vid)

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 09:34

Μπάσκετ

Πρωταθλήτριες ΕΚΑΣΘ οι κορασίδες μπάσκετ του ΠΑΟΚ!

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 23:46

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Ξεκινήσαμε δυναμικά!» (pics-video)

Δημήτρης Βαφειάδης
12.05.2025 17:46

Στον «αέρα» τα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 16:26

Μπάρτλεϊ: «Μίλησα με τον πρόεδρο, θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Όλγα Χιονίδου
12.05.2025 12:05

Παπαδάκης: «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» (pics)

Όλγα Χιονίδου
11.05.2025 15:55

More life Σαβάρ!

Εύα Σαράντη
11.05.2025 14:25

Αντίπαλοι

«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»

Γιάννης Σωτηρίου
13.05.2025 10:59

Τελειώνει από την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 22:57

Σε εξέλιξη η συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 19:58

Αποχαιρέτησε στα αποδυτήρια της Τούμπας ο Αλμέιδα

Γιάννης Σωτηρίου
12.05.2025 13:38

Αλητείες των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα! (videos)

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 22:09

Στην Τούμπα ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:58
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Η πιο ώριμη σεζόν του Γιάννη Μιχαηλίδη
13.05.2025 11:43
Θετικό το πρώτο «crash test» του ημιαυτόματου οφσάιντ (video)
13.05.2025 11:11
«Η ΑΕΚ εξετάζει πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ»
13.05.2025 10:59
ΜΜΕ Ρουμανίας: «Θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου»
13.05.2025 11:42
Πρώτος σε γκολ, τελευταίος στην… άμυνα
13.05.2025 11:42

Blogger

ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Μάτια υγρά…

Σωτήρης Μήλιος
12.05.2025 08:48
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
13.05.2025 09:59
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?