Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ για καλό σκοπό

Σε φιλικό ματς για καλό σκοπό θα αγωνιστούν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Αντίπαλοι του Δικεφάλου η μικτή ομάδα παλαιμάχων Μαγνησίας.

Ο λόγος της διοργάνωσης αυτού του ματς, είναι ένας φίλος του Δικεφάλου από τον Βόλο. Ο φίλαθλος των «ασπρόμαυρων» αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση.

Οι τοπικές αρχές δραστηριοποιήθηκαν, όπως και οι φίλοι του Δικεφάλου. Φυσικά οι παλαίμαχοι του Βόλου και του ΠΑΟΚ, ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα.

Επίσης σήμερα οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης και οι φίλοι του οπαδού των «ασπρόμαυρων», θα μοιράζουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Σκοπό τους να συγκεντρώσουν όσο πιο πολλά μπορούν για να βοηθήσουν τον φίλο τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, για την διοργάνωση του φιλικού αναφέρει:

«Η ΕΠΣΘ ανακοινώνει την δημιουργία Μικτής ομάδας Παλαιμάχων. Ο σκοπός της ομάδας αυτής, είναι αφενός μεν να συνδράμει διά της συμμετοχής της σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ως επίσης και η επανενεργοποίηση των Παλαιμάχων της Ένωσεως μας.

Ο πρώτος αγώνας που θα συμμετάσχει η παραπάνω ομάδα είναι τη Δευτέρα 19/9/2016 και ώρα 17:30 στο ΕΑΚ Βόλου, με αντίπαλη ομάδα αυτή των παλαιμάχων του ΠΑΟΚ.

Τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για την κάλυψη μέρος των εξόδων χειρουργικής επεμβάσεως ενός συνανθρώπου μας, που χρήζει αμέσου βοηθείας.

Η παρουσία όλων σας κρίνεται επιτακτική».

14365365_10210181749202078_2012214988_n


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!