«Τι εκτιμώ στον Ίβιτς»

Η μεγάλη σε διάρκεια και σημαντικότητα (λόγω των όσων είπε), ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την ανάληψη της προεδρίας του Δικεφάλου, περιελάμβανε και αναφορά στον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο μεγαλομέτοχος των «ασπρόμαυρων», αναφέρθηκε στο σκεπτικό του για να του εμπιστευτεί τα ηνία της ομάδας, ενώ αποκάλυψε πως θα υπάρχει και ρήτρα αποχώρησης του Σέρβου τεχνικού, δηλώνοντας αισιόδοξος πως μέσα από την δουλειά του στον ΠΑΟΚ, θα μπορέσει να πάει σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η αναφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Βλάνταν Ίβιτς:

«Συχνά με ρωτάνε αν πήρα τον Ίβιτς από ανάγκη. Όχι, ήταν επιλογή και θέλω να με πιστέψετε. Είχα μιλήσει ένα χρόνο πριν και του δίνω ένα εύσημο για την υπευθυνότητά του που μου είπε τότε ότι δεν είναι έτοιμος.

Γιατί ήθελα ένα χρόνο πριν να δοκιμάσω μαζί του, ως έναν προπονητή-φορέα του DNA του ΠΑΟΚ. Και τελικά φτάσαμε στο σήμερα. Ζητάω από όλους σας να συγκεντρωθείτε στον τομέα υποστήριξής του και συγκεκριμένα στην ψυχοσυναισθηματική στήριξή του.

Εγώ πιστεύω ότι με τον Ίβιτς μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει χρήματα και από τους προπονητές! Αυτός θα έχει ρήτρα αποχώρησης και πιστεύω ότι μπορεί να περάσει ένα μεγάλο σχολείο και να φέρει στον ΠΑΟΚ επιτυχίες. Και ο κ. Μίχελ πρέπει να ενισχύσει τη δουλειά μαζί του, μαζί με το υπόλοιπο επιτελείο κι εμείς να βρούμε τρόπους να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο το επιτελείο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!