«Με συμβούλευαν την Γ Εθνική!»

Ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην πρώτη του παρουσία ως προεδρεύων, προχώρησε και σε μια αποκάλυψη για Γ εθνική…

Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την περίοδο που συζητούσε για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας, ανέφερε πως διάφορα… μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ, σε ρόλο… συμβουλάτορα τον παρότρυναν να πέσει η ομάδα στην Γ Εθνική!

Διαβάστε τα όσα αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης:

»Στο πόρισμα της Διεθνούς Εταιρείας Παροχής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ERNST & YOUNG, τη γνωμάτευση της οποίας ζητήσαμε στην αρχή της υπόθεσης, οι υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ απέναντι στους παίκτες, το κράτος και τα τρίτα πρόσωπα αναφέρονται πάνω από 50 εκατ. ευρώ, χωρίς τις τρέχουσες δαπάνες που υπερέβαιναν κατά πολύ τα έσοδα του Συλλόγου.

Ως αποτέλεσμα, η Εταιρεία αυτή δεν συνιστούσε να δεσμευτώ με ασήκωτες υποχρεώσεις, ενώ οι σύμβουλοι και μερικά μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ με συμβούλευαν να κάνω ένα διάλειμμα και να περιμένω μέχρι ο ΠΑΟΚ, ακολουθώντας τη φυσική του πορεία, να πέσει στη Γ’ Εθνική και αυτομάτως να απαλλαγεί από τα χρέη του.

Mου έλεγαν ότι εσύ Σαββίδη θα γίνεις σωτήρας και θα μείνεις στην Ιστορία του ΠΑΟΚ, ως ο άνθρωπος ο οποίος ήρθε και ανέβασε τον ΠΑΟΚ από τη Γ’ κατηγορία στις κορυφές και με αυτόν τον τρόπο θα σε θυμούνται για πάντα» .


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!