«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ μίλησε για το παιχνίδι και την ήττα του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν κάναμε αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια ως το τέλος του αγώνα, και αυτό θα πρέπει να μας μείνει πέρα από το σημερινό παιχνίδι και όλα όσα έγιναν στη διάρκεια του.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχουμε υπόψη ότι η ομάδα την κούραση που είχε η ομάδα, πως έφτασε ως εδώ, τα προβλήματα που είχε με την απουσία του Μαργαρίτη και τον Τέιλορ, αλλά και τις τρεις παρατάσεις που χρειάστηκε να παίξουμε. Παρόλα αυτά, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διεκδικήσαμε το παιχνίδι, αλλά με τα λάθη που κάναμε σε συγκεκριμένα σημεία του αγώνα και τα οποία θα έπρεπε να αποφύγουμε, όλα καταστράφηκαν.

Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να σκεφτούμε ότι έχουμε μπροστά μας ένα ακόμη πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι και να ετοιμαστούμε.

Θα έχουμε το ταξίδι της επιστροφής, ελπίζω η ομάδα να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει και να αφοσιώθουμε στο επόμενο ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Το μπάσκετ και η ζωή συνεχίζονται…»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!