Ο ΠΑΟΚ… τρέχει ασταμάτητα. Αν τα γκολ έμπαιναν θα μιλούσαμε ίσως για έναν από τους καλύτερους ΠΑΟΚ των τελευταίων ετών, καθώς ως τώρα ο Δικέφαλος δείχνε να πονάει μόνο εκεί!
Το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς παίζει εκπληκτικό συνδυαστικό ποδόσφαιρο κάνει παρα πολλές ευκαιρίες αλλά δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και έτσι αδικεί ως τώρα τον εαυτό της. Ένα από τα μεγάλα όπλα του Δικεφάλου φέτος είναι και η φυσική κατάσταση.
Ο Δικέφαλος δεν δείχνει σημάδια κόπωσης. Είναι ενδεικτικό ότι σε όλα τα μεγάλα ματς όπως για παράδειγμα στο Καραϊσκάκη ο ΠΑΟΚ μέχρι και το τελευταίο λεπτό έπαιζε στον ίδιο ρυθμό και δημιούργησε φάσεις και στο τέλος. Σε αντίθεση μάλιστα με τις άλλες ελληνικές ομάδες έχει την ίδια εικόνα, δεν έχει κάνει ως τώρα κάποια “κοιλιά”στην απόδοση του. Το γεγονός ότι δημιουργεί και τόσες πολλές τελικές έχει άλλωστε εξήγηση και στην καλή φυσική κατάσταση των παικτών του.
Όσο για τους μυϊκούς τραυματισμούς; Ο ΠΑΟΚ πέρσι έσπασε όλα τα ρεκόρ με τις θλάσεις ενώ φέτος ακόμα δεν έχει ούτε μία. Πρόκειται φυσικά για μία συλλογική δουλειά που αφορά και τον γυμναστή της ομάδας και τους υπόλοιπους συνεργάτες αλλά και την διαχείριση του Βλάνταν Ίβιτς. Σημαντικό ρόλο παίζει και η ιδιαίτερη προσοχή που δίνουν οι ποδοσφαιριστές και η σκληρή δουλειά που κάνουν καθημερινά στις προπονήσεις.
Μένει το βασικότερο, να μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα! Στην ομάδα υποστηρίζουν ότι αυτό δεν είναι θέμα ικανότητας αλλά ψυχολογίας κάποιων παικτών. Μένει να φανεί πλέον στον αγωνιστικό χώρο γιατί τα περιθώρια για άλλους χαμένους βαθμούς στενεύουν.