Η κατάσταση με τις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ έχει… ξεφύγει. Τα στατιστικά φανερώνουν το απίστευτα μεγάλο πρόβλημα των ασπρόμαυρων στο γκολ.
111 τελικές έχει ο Δικέφαλος αλλά μόλις 7 τέρματα! Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς σκοράρει ένα γκολ ανά 15.85 τελικές, δηλαδή ουσιαστικά για να σκοράρει χρειάζεται 16 τελικές!
Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει 88 τελικές προσπάθειες όμως πέτυχε 19 τέρματα. Ετσι οι παίκτες του χρειάζονται μόλις 4,6 τελικές για να πετύχουν γκολ.
Πάντως ο πιο…χαζογκόλης του πρωταθλήματος είναι ο Μαρκους Μπεργκ του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός έχει ήδη 6 χαμένες ευκαιρίες και βρίσκεται πρώτος στον πίνακα αυτών με τις περισσότερες χαμένες τελικές. Δεν υπάρχει όμως κανένας άλλος παίκτης των πρασίνων σε αυτόν τον πίνακα και απολύτως κανένας του Ολυμπιακού. Όλα αυτά σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει 7 παίκτες στον πίνακα με τις χαμένες ευκαιρίες!
Ο Ροντρίγκες έχει 4 χαμένες ευκαιρίες ενώ απο 3 ο Μπίσεσβαρ με τον Αθανασιάδη.
Απο δύο χαμένες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα μετρούν οι Κάμπος και Κουλούρης και απο μία οι Περέιρα και Μάτος!