Απογοήτευση για Ιβάν-Γιώργο

Μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν από την απόδοση του ΠΑΟΚ Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο γιος του, παρακολούθησαν παρέα το παιχνίδι της Λεωφόρου από την Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται και δεν έκρυβαν τον προβληματισμό του για την εικόνα της ομάδας και φυσικά την ήττα που «βύθισε» ακόμα περισσότερο τον Δικεφάλο στον βαθμολογικό πίνακα.

Καθ΄ όλη την διάρκεια της παρουσία του στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφιέρωσε όλο το χρόνο για να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην ομάδα.

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι η ομάδα δεν δείχνει την αναμενόμενη εικόνα, ενώ ακριβώς το ίδιο υποστήριζε και το απόγευμα της Κυριακής μετά την ήττα από τον Παναθηναικό.

Η οικογένεια Σαββίδη μόνο ικανοποιημένη δεν μπορεί αν είναι από τις εμφανίσεις της ομάδας. Η ομάδα από τον Νοέμβριο φλερτάρει με την απώλεια των στόχων της, γεγονός που δικαιολογημένα προκαλεί την απογοήτευση του κόσμου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μείνει στην Θεσσαλονίκη και τις επόμενες ημέρες, σε μια προσπάθεια να διερευνήσει τους λόγους για τους οποίους μια ομάδα με ακριβοπληρωμένους παίκτες, παρουσιάζεται τόσο… χλωμή στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ εκκρεμεί και η συζήτηση με τους Μίχελ και Ιβιτς για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η ομάδα στον μεταγραφικό τομέα τον Ιανουάριο.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!